Zanimljivosti Poznat je radni naslov 25. James Bond filma.

Poznat je radni naslov 25. James Bond filma.

-

- Advertisement -

Poznat je radni naslov 25. James Bond filma.

Novi film o agentu 007 i dalje je prikazan s podnaslovom “Okidač”. Tajnu je otkrila profesionalna serija Production Weekly, koja je nedavno poslala newsletter o predstojećim snimanjima, au pismu je bio naslov “Bond 25 w / t Shatterhand“.

- Advertisement -

Tako su potvrđene prošlogodišnje glasine o naslovu. U ljeto 2018. prošle su informacije da će se “Bond 25″ zvati “Shutterhand“. Ovo je referenca na roman “Živite samo dvaput” autora Jan Fleminga i glavnog zlikovca Bonda, Ernsta Stavra Blofelda, koji se krije pod pseudonimom dr. Guntrama Shutterhand. Čini se da će se Blofeld vratiti u 25. film, ali nije poznato hoće li ga ponovno izvesti Christoph Waltz . Prema tradiciji, ulogu Blofelda svaki put igraju različiti glumci, ali tko zna kako će stvari biti u filmu obljetnice.

Imajte na umu da je u kolovozu 2018. Danny Boyle napustio ravnateljevu stolicu projekta zbog neslaganja s Danielom Craigom i producentima o tome tko bi trebao glumiti ruskog negativca u filmu. Cary Fukunaga ( “Pravi detektiv” ) postao je novi direktor Bonda, a nedavno je postalo poznato da će scenarij napisati Scott Z. Burns , odgovoran za Bourne Ultimatum .

Također, slika je preseljena od 14. veljače do 8. travnja 2020. godine. Snimanje “Shutterhand” trebalo bi početi 6. travnja u Pinewood Studios u Londonu, a kasnije preseliti u talijanski grad Matera. James Bond

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

NAJNOVIJE

Last Christmas (2019) Trailer Filma

U kinima od Novembra 2019. Godine Naziv: Last Christmas (2019) Žanr Filma: Komedija,...

Dolemite Is My Name (2019) Trailer Filma

U kinima od 2019. Godine Naziv: Dolemite Is My Name (2019) Žanr...

10 Minutes Gone (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: 10 Minutes Gone (2019) Žanr...

The Kill Team (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: The Kill Team (2019) Žanr...

Low Tide (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: Low Tide (2019) Žanr Filma: Drama,...

Running with the Devil (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: Running with the Devil (2019)

Obavezno Pročitati

Trailer: Victor Crowley (2018)

  U kinima od februara 2018. god. Žanr:Komedija / Horor Režija:Adam Green Glavne uloge:Parry Shen,...

Billionaire Boys Club (2018) Trailer

U kinima od 3 August 2018. Godine Naziv: Billionaire Boys...

Pogledajte i ovoRELATED
Recommended to you