Friday, April 16, 2021

Poznat je radni naslov 25. James Bond filma.

Poznat je radni naslov 25. James Bond filma.

Novi film o agentu 007 i dalje je prikazan s podnaslovom “Okidač”. Tajnu je otkrila profesionalna serija Production Weekly, koja je nedavno poslala newsletter o predstojećim snimanjima, au pismu je bio naslov “Bond 25 w / t Shatterhand“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tako su potvrđene prošlogodišnje glasine o naslovu. U ljeto 2018. prošle su informacije da će se “Bond 25″ zvati “Shutterhand“. Ovo je referenca na roman “Živite samo dvaput” autora Jan Fleminga i glavnog zlikovca Bonda, Ernsta Stavra Blofelda, koji se krije pod pseudonimom dr. Guntrama Shutterhand. Čini se da će se Blofeld vratiti u 25. film, ali nije poznato hoće li ga ponovno izvesti Christoph Waltz . Prema tradiciji, ulogu Blofelda svaki put igraju različiti glumci, ali tko zna kako će stvari biti u filmu obljetnice.

Imajte na umu da je u kolovozu 2018. Danny Boyle napustio ravnateljevu stolicu projekta zbog neslaganja s Danielom Craigom i producentima o tome tko bi trebao glumiti ruskog negativca u filmu. Cary Fukunaga ( “Pravi detektiv” ) postao je novi direktor Bonda, a nedavno je postalo poznato da će scenarij napisati Scott Z. Burns , odgovoran za Bourne Ultimatum .

Također, slika je preseljena od 14. veljače do 8. travnja 2020. godine. Snimanje “Shutterhand” trebalo bi početi 6. travnja u Pinewood Studios u Londonu, a kasnije preseliti u talijanski grad Matera. James Bond

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU