Tuesday, May 21, 2024

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u “25 Bondu”

Share

- Advertisement -

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u “25 Bondu”

Prema izvorima, MGM i Eon se u bliskoj budućnosti pripremaju za dovršetak pregovora s Osmanom Rami Malekom . Glumcu se nudi mogućnost da igra ulogu glavnog zlikovca u 25. James Bond filmu , koji ima radni naslov Shutterhand. Daniel Craig će još jednom igrati agenta 007, a direktorsku stolicu za projekt preuzima Carey Fukunaga .

Prema izvorima, producenti su odavno željeli vidjeti Rami Malek -a u 25 Bondu, ali glumca je ometao raspored rada, jer je bio zauzet na setu TV serije “Mr. Robot” . Međutim, sada su uspjeli pronaći priliku da glumca koriste u dva projekta bez ikakvih problema. Ugovor još nije potpisan, jer su obje strane čekale da li će Malek dobiti Oscara, što će utjecati na njegovu naknadu.

Osim toga, objavljeno je da Fukunaga planira ponuditi Billyju Magnussenu ulogu operatora CIA-e koji djeluje paralelno s Bondom. Potvrda ili uskraćivanje ovih informacija nije prijavljeno, ali izvori ukazuju na to da je Fukunaga posebno preradio lik u doba Magnussena.

Fukunaga i Magnussen su prethodno radili zajedno na TV seriji “Maniac” . Nakon toga redatelj će uzeti glumca za biografsku ulogu o skladatelju Leonardu Bernsteinu , ali projekt je zatvoren.

Producenti također nastavljaju tražiti dvije nove Bondove djevojke: jedna će biti MI6 operativna, a druga slobodni agent u duhu lika Olge Kurylenko u Quantum of Solace . Prema glasinama, jednu od tih uloga razmatra Lupita Nyong’o .

Rafe Fiennes , Leah Seydoux i Naomi Harris vratit će se u 25. Bondu u poznatim ulogama.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave