Friday, April 16, 2021

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u “25 Bondu”

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u “25 Bondu”

Prema izvorima, MGM i Eon se u bliskoj budućnosti pripremaju za dovršetak pregovora s Osmanom Rami Malekom . Glumcu se nudi mogućnost da igra ulogu glavnog zlikovca u 25. James Bond filmu , koji ima radni naslov Shutterhand. Daniel Craig će još jednom igrati agenta 007, a direktorsku stolicu za projekt preuzima Carey Fukunaga .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prema izvorima, producenti su odavno željeli vidjeti Rami Malek -a u 25 Bondu, ali glumca je ometao raspored rada, jer je bio zauzet na setu TV serije “Mr. Robot” . Međutim, sada su uspjeli pronaći priliku da glumca koriste u dva projekta bez ikakvih problema. Ugovor još nije potpisan, jer su obje strane čekale da li će Malek dobiti Oscara, što će utjecati na njegovu naknadu.

Osim toga, objavljeno je da Fukunaga planira ponuditi Billyju Magnussenu ulogu operatora CIA-e koji djeluje paralelno s Bondom. Potvrda ili uskraćivanje ovih informacija nije prijavljeno, ali izvori ukazuju na to da je Fukunaga posebno preradio lik u doba Magnussena.

Fukunaga i Magnussen su prethodno radili zajedno na TV seriji “Maniac” . Nakon toga redatelj će uzeti glumca za biografsku ulogu o skladatelju Leonardu Bernsteinu , ali projekt je zatvoren.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Producenti također nastavljaju tražiti dvije nove Bondove djevojke: jedna će biti MI6 operativna, a druga slobodni agent u duhu lika Olge Kurylenko u Quantum of Solace . Prema glasinama, jednu od tih uloga razmatra Lupita Nyong’o .

Rafe Fiennes , Leah Seydoux i Naomi Harris vratit će se u 25. Bondu u poznatim ulogama.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU