Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeAkcioni FilmoviSkyscraper 2018 Recenzija Filma

Skyscraper 2018 Recenzija Filma

ilm nije bio prekompliciran. Sada, ako ste u potrazi za filmom koji će vam pružiti uživanje u glupoj zabavi ili neizvjesnosti i Dwayne Johnsona u akciji, onda bi ovaj film trebao biti u mogućnosti zadovoljiti vas.
- Advertisement -

Skyscraper 2018

Žanr: Akcija | Krimi | Drama
Godina: 2018
Redatelj: Rawson Marshall Thurber
Producent: Rawson Marshall Thurber
Glavne uloge: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell, Kevin Rankin, Roland Møller, Adrian Holmes. Chin Han, Byron Mann, Paul McGillion, Venus Terzo, Beatrice King, Elfina Luk, Vivian Full, Kayden Magnuson, Hannah Quinlivan
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:42:00
Datum izlaska: 11.06.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 12.07.2018.
Hrvatska 12.07.2018.
Srbija 12.07.2018.

- Advertisement -

Will Sawyer (Dwayne Johnson – Rampage, Moana itd.) bio je bivši agent FBI-a koji je izgradio malu sigurnosnu firmu, a njegov bivši kolega Ben (Pablo Schreiber – Den of Thieves, The King’s Daughter itd.) je tražio da izvrši malu reviziju na najvišoj zgradi u Hong Kongu (i svijetu) zvanom Pearl, u vlasništvu bogatog biznismena Zhao Long Ji (Chin Han – Ghost in the Shell, Contagion sl.). Tijekom susreta s Zhaoom na Pearl, Will je također doveo sa sobom svoju suprugu Saru. (Neve Campbell – Scream quadrology, Wild Things itd.) I djecu blizance Georgia (McKenna Roberts) i Henry (Noah Cottrell) da ostanu na 98. katu zgrada.

U međuvremenu, skupina kriminalaca koje je predvodio Botha (Roland Møller – Atomic Blonde , The Commuter i sl.) planiraju učiniti nešto sa zgradom što je ukljucivalo i da zapale zgradu. Policija u Hong Kongu predvođena inspektorom Wu (Byron Mann – The Big Short, The Man with the Iron Fists itd.) kasnije će biti uključeni u zaustavljanje kriminalaca.

Može li Will Sawyer spasiti svoju porodicu iz zapaljene zgrade, pogotovo s njegovim fizičkim stanjem? I šta je bio razlog da Botha prvo zapali vatru? Pronađite ih sve u ovom zabavnom, uzbudljivom i punom akcijskom filmu.

Skyscraper Filmske Recenzije

Ovaj je film bio odličan u smislu neizvjesnosti koju smo dobili iz akcije i kul posebnih efekata koje je zaista isporučio. Moja djevojka i ja stvarno smo uživali u ovom filmu za sve te faktore. Ponekad smo se također osjećali zapanjeni i apsorbirani u neizvjesnim scenama, pogotovo onoj nevjerojatnoj skokovskoj sceni ili Dwayne Johnsonovoj sceni borbe. Film je počeo sjajno, a zatim će biti uvođenje obitelji Sawyer, plus prikaz pametne zgrade i najvišeg nebodera za kojeg mislim da je učinjen prilično lijepo od strane tima specijalnih efekata. Onda je nastavio da bude neprekidna akcija do kraja.

Računalni efekti urađeni jako dobro

Film poput ovog bi se jako oslonio na efekte računala. I srećom s velikim proračunom od 125 milijuna dolara, osobno sam bio zadovoljan učincima. Računalne grafike bile su prilično glatke, a zgrada plus vatra na njoj bila je sasvim živa. Radnje su bile vrhunske i mislim da je Dwayne Johnson bukvalno strada. Mislim da mu se danas ime može prevesti u zajamčeni dobar akcijski film (i naravno neki komercijalni uspjeh). Iako su neki akcijski slijedovi bili pomalo pretjerani, ali uglavnom su uspješno ispunili moju potrebu za dobrim starim modnim akcijskim scenama. Mislim da su drugi likovi bili u redu, ali glavna atrakcija bi svakako bio on.

Film nije bio prekompliciran (što ionako nije bila glavna atrakcija). Zapravo sam osjetio malo sličnosti s prvim Die Hard filmom u kojem glumi Bruce Willis. Vjerojatno je to kombinacija filma o visokoj zgradi u vatri, kao što je The Towering Inferno . Ali ljudi ne bi trebali očekivati ​​da ovo bude pametan inteligentni film bez ikakvih rupa. Publika koja očekuje da će biti takav film vjerojatno će biti razočarani jer se ovaj film treba gledati ​​kao čista zabava i uzbuđenje. Kredit treba dati direktoru Rawsonu Marshallu Turberu koji je prethodno vodio akcijske komedije ili komedijske filmove poput Central Intelligence , Mi smo Millers i još nekoliko drugih.

Zvučni efekti filma bili su izvrsni

Zvučni efekti filma bili su izvrsni. Nisam bio siguran je li to bilo pravi efektat Dolby Atmosta ili ne (budući da web stranica kina nije stavila takav efekat), ali sam bio zadovoljan. Zvuk vatre ili zvuk borbenih scena bili su vrlo dobri. I opet, ne mogu dovoljno da ponovim o posebnim efektima gradnje na vatri i scene s velike nadmorske visine koja je bila nevjerojatna. Budući da moja djevojka i ja nismo bili ljubitelji visine, ovaj film je donio i snažan osjećaj. Trajanje je bilo oko 1 sat i 41 minuta, uključujući vrlo dugu kreditnu scenu da bi cijenili tim efekata. Oh, nije bilo ni post ili srednje kreditne scene koje bi se ovdje vidjeli.

Budući da je film bio kategoriziran kao PG-13, tinejdžeri su bili prilično sigurni, ali mislim da nije prikladan za malu djecu jer je bilo malo nasilnih prizora i vrlo kratkog vulgarnog riječnika. Bilo je i nekoliko trenutaka i malo romantičnih scena. Sada, ako ste u potrazi za filmom koji će vam pružiti uživanje u glupoj zabavi ili neizvjesnosti i Dwayne Johnsona u akciji, onda bi ovaj film trebao biti u mogućnosti zadovoljiti vas. Ali, ako ste u potrazi za pametnim filmom i očekujete najbolju vrstu scenarija / parcela punih logike, vjerojatno vam se to ne bi svidjelo. Moja djevojka i ja svakako smo dio bivše publike. Izbor je tvoj.

Sretno promatranje!

TRAILER FILMA:

 

- Advertisement -
ilm nije bio prekompliciran. Sada, ako ste u potrazi za filmom koji će vam pružiti uživanje u glupoj zabavi ili neizvjesnosti i Dwayne Johnsona u akciji, onda bi ovaj film trebao biti u mogućnosti zadovoljiti vas.Skyscraper 2018 Recenzija Filma