Tuesday, May 21, 2024

Slatka mala tajna – A Simple Favor 2018

Share

SUMIRANJE

Slatka mala tajna - A Simple Favor 2018 Ono što se može reći da je proizvodnja zabavna, vrlo zabavna. Nema slabih veza u glumcima od najmanjih do najvećih uloga. Jedina zabrinjavajuća situacija bila bi zavijena presuda koja se u nekoliko točaka može teško pratiti.
- Advertisement -

Slatka mala tajna (2018)
A Simple Favor

Žanr: Krimi | Misterija | Drama
Godina: 2018
Redatelj: Paul Feig
Producent: Jessica Sharzer, Darcey Bell
Glavne uloge: Linda Cardellini, Blake Lively, Anna Kendrick, Henry Golding, Rupert Friend, Eric Johnson, Jean Smart, Sarah Baker, Andrew Rannells. Kelly McCormack, Melody Johnson, Cyndy Day, Gia Sandhu, Glenda Braganza, Nicole Peters
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:57:00
Datum izlaska: 12.09.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 13.09.2018.
Hrvatska 13.09.2018.
Srbija 13.09.2018.

 

Slatka mala tajna je produkcija misterij / komedija / komad života koji pripovijeda o Stephanie (Anna Kendrick), prigradskoj samohranoj majci koja se druži s drugom mamom po imenu Emily (Blake Lively). Film je svakako besmislen kao i ona mješavina žanrova i to je sjajno.

Jedno poslijepodne, Emily naziva Stephanie i traži od nje da uzme njenog sina iz škole jer je zauzeta na poslu. To se čini prilično naivnim na početku jer Emily živi vrlo zauzet profesionalni život radeći u modnom poslovanju visoke klase. Međutim, Emily je tajanstveno nestala, ostavivši Stephanie da shvati što se dogodilo njenoj novoj najboljoj prijateljici.

Glumci

Anna Kendrick je apsolutno zadivljujuća u glavnoj ulozi. Blake Lively nije prisutna u velikoj većini filma, ali ona je vrlo snažna u svojoj ulozi kao tajanstvena Emily. Izgleda da je Emily čuvala nekoliko tajni od Stephanie-a, kao i svoje porodice, a samo se Stephanie čini posvećeno razotkrivanju svega što se događa. Parcela je apsolutno nered u zaokretima, dvostrukim i trostrukim krstovima i više pretpostavke od svih koji su uključeni. To je nered, ali je lijep. Postoje slučajevi kada se stvari malo teško prate, ali stvari su završene lijepo i uredno do kraja svega.

Ova krimi dama je pomiješana s teškim dozom komedije, dok je većina šala bila usredotočena na Stephanie, koja je svakako malo poremečena mama koja bi se mogla očekivati, ali čak i ona ima svoju tamnu prošlost koja se istražuje i nagovještava se nekoliko puta tijekom proizvodnje. Ton ovog filma je posvuda i još uvijek uspijeva ostati konzistentan. Postoji stručno oblikovana atmosfera komedije i misterija koja se nalazi unutar Slatka mala tajna unatoč intenzivnom žongliranju koji se odnosi na sve uključene.

Nema slabih veza u castu, nema komičnih trenutaka koji se spuštaju, jedino je pitanje da povremeno misterij postaje teško slijediti. Ipak, to ne postaje toliko problem da film postaje nešto što nije posebno ugodno. Do kraja priče sve se lijepo završilo s onom vrstom brige i pažnje koju je Stephanie sama stavila u jedan od njezinih školskih projekata.

Sjediti da napišete recenziju o ovom roleru je teško zbog čiste apsurdnosti koju predstavlja. Ono što se može reći da je proizvodnja zabavna, vrlo zabavna. Nema slabih veza u glumcima od najmanjih do najvećih uloga. Jedina zabrinjavajuća situacija bila bi zavijena presuda koja se u nekoliko točaka može teško pratiti. IMDB OCJENA: 7.4/10

 

Titlovan Trailer Filma: 

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Sadržaj

Pročitajte još!

Nove Objave

Slatka mala tajna - A Simple Favor 2018 Ono što se može reći da je proizvodnja zabavna, vrlo zabavna. Nema slabih veza u glumcima od najmanjih do najvećih uloga. Jedina zabrinjavajuća situacija bila bi zavijena presuda koja se u nekoliko točaka može teško pratiti.Slatka mala tajna - A Simple Favor 2018