Zanimljivosti Slike iz akcijskog filma "Rambo 5": Nova obitelj starog...

Slike iz akcijskog filma “Rambo 5”: Nova obitelj starog veterana

-

- Advertisement -
- Advertisement -

Sylvester Stallone predstavio je na Instagramu Gabriellu ( Yvette Montreal ) i Mariju ( Adriana Barras ) – John Rambovu usvojiteljsku obitelj, koja će se pojaviti u filmu “Rambo 5: Posljednja krv”. “Ljudi koje voli i štiti”, napisao je glumac pod fotografijom.

U petom filmu John Rambo se suočio s neočekivanim problemom – posttraumatskim sindromom. U pokušaju da se nosi s demonima prošlosti i zaboravi na bezbrojna ubojstva, počinje raditi na ranču u Arizoni, gdje se brine o životinjama i pokušava se ne sjećati rata. Jednog dana saznaje da je kći njegove djevojke nestala na putu za zabavu u Meksiku. Ivan ju traži i otkriva aktivnosti kriminalne organizacije koja trguje ženama. Sada Rambo nema izbora nego ponovno uzeti oružje, spasiti djevojku i zaustaviti zlikovce.

Stallone je napisao scenarij “Rambo 5” zajedno s Matthewom Sirulnikom i Davidom Morellom . U početku je objavljeno da će sam glumac preuzeti redateljsku stolicu filma. Na kraju film će postaviti Adrian Grunberg ( “Sretni praznici” ).

Datum objave “Rambo 5” nije prijavljen.

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

1 COMMENT

Comments are closed.

Najnovije

blackAF Season 1 (2020) Trailer Serije

Netflix je objavio službeni trailer za "Black AF", novu komedija seriju od kreativca "Black-ish" Kenije Barrisa.

Tigertail (2020) Trailer Filma

Inspirisan pričom vlastitog oca o imigraciji iz Tajvana u SAD, pobjednik Emmyja "Master of None", Alan Yang,...

The Legion (2020) Trailer Filma

Objavljen je trailer za novi srednjovjekovni akcijski ep "The Legion". Glume Lee Partridgea, Vladimira...

Paradise Lost Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za "Paradise Lost", novu južnu seriju gotskih misterija, koja bi trebala biti premijerno objavljena...

Most Dangerous Game Season 1 (2020) Trailer Serije

Christoph Waltz nudi Liamu Hemsworthu priliku zaraditi ozbiljan novac, ali samo ako pristane biti lovljen u smrtonosnoj...

Coffee & Kareem (2020) Trailer Filma

Ed Helms je policajac koji mora zaštititi mladog bijesnog sina svoje djevojke od najopasnijih dilera droge u...

Obavezno Pričitati

Truth Be Told Season 1 2019 Trailer Serije

Truth Be Told Season 1 Episode 1...

Briarpatch Season 1 (2020) Trailer Serije

Objavljen je potpuno novi službeni trailer za...

You might also likeRELATED
Recommended to you