Saturday, April 10, 2021

Slike iz akcijskog filma “Rambo 5”: Nova obitelj starog veterana

Sylvester Stallone predstavio je na Instagramu Gabriellu ( Yvette Montreal ) i Mariju ( Adriana Barras ) – John Rambovu usvojiteljsku obitelj, koja će se pojaviti u filmu “Rambo 5: Posljednja krv”. “Ljudi koje voli i štiti”, napisao je glumac pod fotografijom.

https://www.instagram.com/p/BtbjHwTnhK1/

U petom filmu John Rambo se suočio s neočekivanim problemom – posttraumatskim sindromom. U pokušaju da se nosi s demonima prošlosti i zaboravi na bezbrojna ubojstva, počinje raditi na ranču u Arizoni, gdje se brine o životinjama i pokušava se ne sjećati rata. Jednog dana saznaje da je kći njegove djevojke nestala na putu za zabavu u Meksiku. Ivan ju traži i otkriva aktivnosti kriminalne organizacije koja trguje ženama. Sada Rambo nema izbora nego ponovno uzeti oružje, spasiti djevojku i zaustaviti zlikovce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stallone je napisao scenarij “Rambo 5” zajedno s Matthewom Sirulnikom i Davidom Morellom . U početku je objavljeno da će sam glumac preuzeti redateljsku stolicu filma. Na kraju film će postaviti Adrian Grunberg ( “Sretni praznici” ).

Datum objave “Rambo 5” nije prijavljen.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU