Monday, May 20, 2024

Slike iz akcijskog filma “Rambo 5”: Nova obitelj starog veterana

Share

- Advertisement -

Sylvester Stallone predstavio je na Instagramu Gabriellu ( Yvette Montreal ) i Mariju ( Adriana Barras ) – John Rambovu usvojiteljsku obitelj, koja će se pojaviti u filmu “Rambo 5: Posljednja krv”. “Ljudi koje voli i štiti”, napisao je glumac pod fotografijom.

https://www.instagram.com/p/BtbjHwTnhK1/

U petom filmu John Rambo se suočio s neočekivanim problemom – posttraumatskim sindromom. U pokušaju da se nosi s demonima prošlosti i zaboravi na bezbrojna ubojstva, počinje raditi na ranču u Arizoni, gdje se brine o životinjama i pokušava se ne sjećati rata. Jednog dana saznaje da je kći njegove djevojke nestala na putu za zabavu u Meksiku. Ivan ju traži i otkriva aktivnosti kriminalne organizacije koja trguje ženama. Sada Rambo nema izbora nego ponovno uzeti oružje, spasiti djevojku i zaustaviti zlikovce.

Stallone je napisao scenarij “Rambo 5” zajedno s Matthewom Sirulnikom i Davidom Morellom . U početku je objavljeno da će sam glumac preuzeti redateljsku stolicu filma. Na kraju film će postaviti Adrian Grunberg ( “Sretni praznici” ).

Datum objave “Rambo 5” nije prijavljen.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave