Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeZanimljivostiU 2019, Disney će potrošiti na proizvodnju sadržaja 16,4 milijarde dolara

U 2019, Disney će potrošiti na proizvodnju sadržaja 16,4 milijarde dolara

- Advertisement -

U 2019. godini Disney Studios mogao bi postati najveći proizvođač sadržaja na tržištu. Prema investicijskoj banci RBC Capital Markets, ove godine ukupni troškovi glavnih proizvodnih tvrtki iznosit će 107 milijardi dolara. Dionica Disneyja iznosi 16,4 milijarde dolara, ili 22 posto, uključujući troškove sportskih programa (u ovom slučaju iznos se povećava na 23,8 milijardi dolara).

Tako će troškovi Disneyja nadmašiti troškove AT & T / Time Warnera i Netlfixa, koji planiraju potrošiti 2019, odnosno 14,3 i 14 milijardi dolara.

- Advertisement -

Posljednjih godina Netflix je postao jedan od najvećih igrača na tržištu za izvorni sadržaj. Tvrtka se čak pridružila Američkom filmskom savezu, prvom novom članu organizacije. U skoroj budućnosti, Disney planira pokrenuti vlastitu Disney + platformu, a natjecanje s gigantima će zahtijevati dobre novčane infuzije.

U Disney +, studio planira objaviti seriju Ratova zvijezda Mandalorets , remake crtanog filma The Lady i Vagabond i nekoliko projekata s herojima Svemira Marvel. Prema izračunima RBC-a, Disney će potrošiti najmanje 500 milijuna dolara na stream-uslugu. Može se pretpostaviti da će se nakon spajanja s Foxom taj iznos značajno povećati.

Disney nije komentirao te informacije.

Točan datum pokretanja Disney + nije prijavljen.

- Advertisement -