Wednesday, March 3, 2021

Wish I Was Here 2014 Recenzija Filma

Wish I Was Here (2014)
Wish I Was Here

Žanr: Drama, Komedija
Godina 2014
Redatelj: Zach Braff
Glavne uloge: Josh Gad, Joey King, Jim Parsons
Trajanje filma : 02:00:00
Datum izlaska : 25. Srpanj 2014.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAAidan Bloom ima trideset i pet godina i ništa konkretno nije uradio sa svog života, ali sada konačno ima priliku, kada se nađe na raskrsnici života koja odlučuje mnogo toga o njegovoj sudbini i sudbini njegove porodice.

U potrazi za novim ostvarenjima, nabaste nekad na nešto što i ne bi ste gledali, ali vam se na trenutak učini kao dobar film koji bi razbio dosadu u petak uveče kad ne bi ste ništa drugo radili, osim gledali filmove. Dramedija, ‘Wish I Was Here’ se je bila moja solucija za prethodnu noć.

‘Wish I Was Here’ imao je sve. Imao je odličnu ekipu, priču koju je mogao okrenuti u svom smjeru i tematiku religioznosti koja je mogla poslužiti kao mjesto odakle bi se crpile i neke šale, s obzirom da je film, uz ono drama, takođe i komedija. Ali, razočaranje odmah na početku, film će imati par dobrih šala, ono inteligentnih i zanimljivih, ali da će vas nasmijati u to se ne nadajte, bez obzira što Zach Braff potpisuje i režiranje filma i scenario a svi znamo da je on bio jedna od zvijezda, mega-popularne humoristične serije ‘Stažisti’. Da je ovaj film imao barem tu euforičnost i entuzijazam kao serija, mnogo toga bi bilo itekako bolje. Ovako ste u fazonu, odgledat ću film jer čekam da se desi nešto veliko, neki neobjašnjivi zaplet ali i da vidim kako završava. Ne želim vam ogaditi, potencijalno dobar film, ali na kraju ćete shvatiti da ste gledali polu-depresivnu, romantično obiteljsku priču sa nekim neumjesnim šalama koja je jedino imala da ponudi kraj kao nedepresivan i optimističan element filma. No, napočetku sam istakao i sada želim naglasiti da je ekipa filma odlična i da je, što se tiče toga, film odrađeno besprijekorno tj. da je ekipa dala sve od sebe da se uklopi u priču o čovjeku na raskrsnici života.

Ocjena na IMDb.com mu je solidnih 6,8/10. Na Tomatoesima film prolazi sa, neloših 46%. Film je zaradio malih 5 miliona dolara širom svjetskih kina. Reditelja sam pomenuo pa ću opet, a u pitanju je Zach Braff, nama svima poznat kao glumac, ali koji je i ranije režirao filmove kao što su ‘Garden State’ ali i mnoge epizode serije ‘Stažist’.

‘Wish I Was Here’ nije najlošije što je moglo izaći iz uma ovog, poprilično zapostavljenog komičara, Zach Braffa, ali ovakvi filmovi više nisu popularni a postoji i razlog što su oni sada na dnu svih svjetskih filmskih produkcija a to jer jedan na drugog već su odavno počeli da liče.

Ocjena:5/10

Raya i Posljednji zmaj (2021) Recenzija Filma

Disney's Raya i Posljednji zmaj pomalo se spotakne da krene, ali uspijeva prikazivanje iskrenog...

Kruds Novo Doba – The Croods: A New Age (2020) Recenzija Filma

Prikupivši više od 587 milijuna američkih dolara prihoda i pobijedivši u nominaciji za najbolji...

Flora & Ulysses (2021) Recenzija Filma

Jučer sam provjerio Disney + i vidio ovaj obiteljski film Flora & Ulysses za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU