Drama Zvijezda je rođena - A Star Is Born 2018...

Zvijezda je rođena – A Star Is Born 2018 Recenzija

-

- Advertisement -
- Advertisement -

Zvijezda je rođena (2018)
A Star Is Born

Žanr: Muzika | Romantika | Drama
Godina: 2018
Redatelj: Bradley Cooper
Producent: Eric Roth, Bradley Cooper
Glavne uloge: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos, Bonnie Somerville, Andrew Dice Clay. Michael Harney, D.J. ‘Shangela’ Pierce, Willam Belli, Steven Ciceron, Rebecca Field, Rafi Gavron, Andrew Michaels, Jacob Taylor
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 02:15:00
Datum izlaska: 03.10.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 04.10.2018.
Hrvatska 04.10.2018.
Srbija 04.10.2018.

 

Zvijezda je rođena Filmske Recenzije

Zvijezda je rođena najnovija iteracija priče “ljubitelja zvijezda” koju su uradili tri puta ranije: jednom 1937., jednom 1954., a jednom 1976. godine. Ova verzija je vođena Bradley Cooperom i glumi Cooper i Lady Gaga. Film (ako već ne znate) prati starog i alkoholičnog muzičara koji pomaže mladom pjevaču da pronađe slavu dok njegova karijera opada. To je jedan od najzanimljivijih filmova koji dolaze iz festivalskog kruga, i apsolutno može da preživi.

Moram priznati da ovaj film nije savršen, ali je dosta blizu. Mislim da su prva dva djela filma nešto bolja od trećeg čina, ali je pad iznimno blag, od gotovo savršenog do “samo” nevjerojatnog. Zaista sam se našao da sam apsorbovan u ovom filmu, jer je njegova priča temeljito zanimljiva i razvoj likova vrlo je privlačan. Moj jedini pravi prigovor je taj što finale nije bilo tako emocionalno rezonantno koliko je to moglo biti, iako se film uvelike uklapa u ostalim emocionalno važnim trenucima.

Likovi

Glavni likovi su oboje simpatični, priča o njihovoj ljubavi je simpatična, a hemija između glumaca je super. Možda je većini osvježavajuća činjenica da film nikad ne ulazi u melodramatski teritorij, već se osjeća kao pravi portret ljubavi i slave. Film također dobro obavlja modernizaciju priče (jednog od glavnih ciljeva remakea. Osim toga, film je jednostavno radost gledati, rezultat kombinacije ljubazne priče o ljubavi, moćne priče od bogatstva i nekih vrlo smiješnih trenutaka koji su posvuda bili posuti.

Osim toga, film je nedvojbeno vrlo dobro napravljen. Slike filma su sjajne, ali su zvučni elementi filma (s pravom) ukrali emisiju. Projekcija na kojoj sam sudjelovao predstavljena je u Dolby Cinema, a dok sam u početku bio pomalo zbunjen zbog toga što je ovaj film predstavljen u premium formatu, čini se apsolutno smišljeno nakon činjenica. Zbog kvalitete zvuka filma, u kombinaciji s izvrsnom kvalitetom zvučnog sustava, osjećao sam se apsolutno prevezenim sa filmom. Osjećao sam se kao da sam bio na stvarnom koncertu, što je bio stvarno cool osjećaj. Ni na koji način nisam povezan sa sponzorom Dolbyja, samo stvarno mislim da je to najbolje iskustvo s kojim možete vidjeti film.

Mislim da je zvučni zapis apsolutno prekrasan. Pjesme su raznovrsne, privlačne i značajne. Stajalište je definitivno “plitko”, ali volio sam sve pjesme do određenog stupnja i planirao često slušati soundtrack u budućnosti. Pored toga, mislio sam da je glumac napravio nevjerojatan posao. Bradley Cooper i Lady Gaga daju fenomenalne nastupe, a njihova hemija zajedno je nevjerojatna. Performans Lady Gage je naročito impresivan, budući da je njezina emocija zapravo prodala film. Sam Elliot i Dave Chapelle također daju snažne potporne skretnice, upotpunjuju kontakte dobro.

Zaključak:

Sve u svemu, apsolutno volim A Star is Born . Do sada je definitivno jedan od mojih favorita godine, a nakon ponovnog gledanja može čak dobiti ono prestižno prvo mjesto. Ovo definitivno nije ono što treba propustiti, jer sam siguran da će nastaviti da pravi mnogo uzbuđenja. IMDB OCJENA FILMA: 8.6/10

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -

PRESUDA

Zvijezda je rođena - A Star Is Born 2018 Sve u svemu, apsolutno volim A Star is Born . Do sada je definitivno jedan od mojih favorita godine, a nakon ponovnog gledanja može čak dobiti ono prestižno prvo mjesto. Ovo definitivno nije ono što treba propustiti.
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

The Last Thing He Wanted (2020) Trailer Filma

Anne Hathaway glumi neustrašivu novinarku koja se našla upletena u vladinu zavjeru u prvi službeni trailer za...

Irresistible (2020) Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za "Irresistible", novu političku satiru o iskusnom strategu demokrata iz kampanje (Carell) koji...

Horse Girl (2020) Trailer Filma

GLOW zvijezda Alison Brie teško je razlikovati što je stvarno i što je fantazija u novom službenom...

Spenser Confidential (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Spenser Confidential", Netflixovu novu akcijsku komediju redatelja Petera Berga, film "Mile 22", "Dan...

Zločesti dečki zauvijek – Bad Boys For Life (2020) Recenzija Filma

Zločesti dečki zauvijek (2020)Losi momci zauvek Bad Boys For Life Žanr: Akcija...

Charm City Kings (2020) Trailer Filma

Izvršni producenti Jada Pinkett Smith i Will Smith, "Charm City Kings" je nova drama u gradu koja...

Obavezno Pričitati

Higher Power (2018) Trailer

U kinima od 2018. Godine Naziv: Higher Power (2018) Žanr...

You might also likeRELATED
Recommended to you