Wednesday, July 24, 2024

Bratstvo lopova – Den of Thieves 2018 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -

Bratstvo lopova (2018)
Den of Thieves

Žanr: Akcija, Drama, Kriminalistički
Godina 2018
Redatelj:  Christian Gudegast
Producent:  Christian Gudegast, Christian Gudegast
Glavne Uloge:  Gerard Butler, Pablo Schreiber, Sonya Balmores, 50 Cent, Maurice Compte, Evan Jones, O’Shea Jackson Jr.. Brian Van Holt, Jordan Bridges, Eric Braeden. Jermaine Rivers, Michael Papajohn, Meadow Williams, Oleg Taktarov, Lewis Tan
Trajanje filma: 02:20:00
Datum izlaska:  18.01.2018 (svjetska premijera)
U kinima od : 19 January 2018 (USA)
B i H 18.01.2018.
Hrvatska 18.01.2018.
Srbija 18.01.2018.

 

BRATSTVO LOPOVA okreće se objema stranama zakona: jedinica za kriminalne procese Los Angeles Sheriff’s Departmenta predvođena Big Nickom (Gerard Butler – Geostorm 2017) i timom visokoobrazovanih bankovnih razbojnika, uključujući Merrimana (Pablo Schreiber), Donnie (O’Shea Jackson Jr.), Levoux (Curtis “50 Cent” Jackson- Southpaw 2015) i Bosco (Evan Jones), koji planiraju naizgled nemoguću pljačku da opljačkaju Federal Reserve Bank.

Upoznali smo se s nekim od najučinkovitijih i najopasnijih pljačkaša banaka u Los Angelesu. Do tog trenutka uspjeli su dobiti sve ono što žele i bili su teška meta za sprovođenje zakona u gradu.. Da bi ih pronašli, elitna jedinica odjeljenja Šerifa zemlje LA dobila je slučaj s nadom da će uhvatiti bandu i zaustaviti njihov uspješni niz pljački.

Kao što se ispostavilo, BRATSTVO LOPOVA ne radi sa svakim redom koji je potreban u smislu parcele. U stvarnosti, nešto od onoga što smo dobili ovdje moglo je biti potpuno uklonjeno. Čak i ako nisu uvijek loše scene ili bilo šta drugo, uklanjanje ih čini boljim i čvršćim filmom koji teče na način od kojeg bi svi mogli imati koristi. Pošto se to nije dogodilo, mi smo dobili nešto što se ponekad čini neujednačenim i predugim.

Pretpostavljam da je dio razloga zašto su te značajke bile uključene,  zato što su malo htjeli razviti određene likove. Ima smisla jer želite da saznamo više o tome tko su oni, ali osjećam da je mogao biti bolji način da to postignu. Naposljetku, većina takvih stvari je nepotrebna i jednostavno dolazi na način najvažnijih priča i događaja koji se dešavaju.

Jedna stvar koja mi je bila odlična u vezi s ovim scenama i podskupovima bila je jedina priča koja je bila jasan pokušaj dodavanja američkog gangstera u BRATSTVO LOPOVA. To upozoravam jer veliki dio ovog filma jasno je inspiriran drugim filmovima koji su izašli prije ovoga. Ako dajete čak i malo pažnje na ono što se događa, vidjet ćete ostatke Heata, grada, pa čak i nekoliko misija iz određene video igre Grand Theft Auto.

Postoji čak i još jedan film iz 90-ih godina koje BRATSTVO LOPOVA posuđuje. Neću vam reći koji jer bi to moglo pokvariti film ako planirate gledati ga. Ono što ću reći jest da dok BRATSTVO LOPOVA nije bolje od video igre ili filmova koje sam istaknuo, zapravo je zabavan za ono što jest. Nisam očekivao da budem zadovoljan onim što sam vidio u kinu.

Više Filmova u jednom

Čak i kada razmislite o tome poslije, lako je razumjeti zamišljenu misao, jer veliki dio onoga što je uključeno ima smisla i slijedi pripovijest koja učinkovito funkcionira dok se kreće prema postizanju cilja. U doba u kojem se čini da sve veći broj ljudi u biznisu zaboravlja ono što čini filmove dobrim, osvježavajuće je vidjeti puštanje igranih filmova koji razumiju vrijednost strukture, svjetske zgrade i zabave kada ih stavljaju zajedno.

Iako koristi od većine onoga što sam već govorio, oružani sukobi i pljačke također pomažu u tome da to postane vrijedno. Ne dešavaju se često koliko bih to volio, ali kad se pojave, oni daju trajni dojam i najbolji su dijelovi cjelokupne funkcije. Većina tih scena je intenzivna, uzbudljiva i zanimljiva. Teško je skinuti oči sa ekrana onako kako želite, a možda čak i treba da vidite šta će se dogoditi.

Očito, postoje aspekti ovog filma koji bi trebali biti unaprijeđeni i / ili potpuno uklonjeni. Kada ga budem gledao u budućnosti, vjerojatno ću preskočiti neke od onih nepotrebnih prizora jer zauzimaju previše vremena. Što se tiče ostatka, gledat ću s namjerom, budući da je vrijedno i može uspjeti.

Ocjena Filma: 3/5

IMDB Ocjena Filma: IMDb

Titlovan Trailer Filma:

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave