Thursday, July 25, 2024

Don’t Tell A Soul (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Dvojica tinejdžera ulaze u kuću i kradu veliku svotu gotovine. Dječake ubrzo potjera u šumu zaštitar. Ali kad se zaštitar iznenada spotakne i padne u duboku jamu, braća se međusobno sukobe jer jedan od njih ne želi ostaviti stražara da umre, a drugi ne želi u zatvor. Što učiniti – postati lopovi ili postati ubojice?

Pogledajte službeni trailer za “Don’t Tell A Soul”, novi provokativni kriminalistički triler u kojem glume Jack Dylan Grazer (iz IT-a i Shazama) i britanski glumac Fionn Whitehead (iz Black Mirror: Bandersnatch i Dunkirk) braća kriminalci koji su se našli u velikoj kiselini.

Rainn Wilson (Ured, Utopija) glumi zaštitara koji se, nakon što je zapeo na dnu duboke rupe usred šume, našao na milosti i nemilosti mladog tinejdžera (Grazer) koji to želi. pomoć, ali se smrtno boji onoga što bi njegov brat mogao učiniti ako to učini.

Don’t Tell A Soul Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Dvojica lopova tinejdžera braće, kradući novac kako bi pomogli bolesnoj mami, susrecu se s uznemirenim zaštitarom zaglavljenim na dnu zaboravljenog bunara.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jack Dylan Grazer, Fionn Whitehead, Rainn Wilson, Mena Suvari
Redatelj: Alex McAulay
Scenarist: Alex McAulay
Žanr Filma: Drama, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave