Wednesday, June 23, 2021

The Wilds Season 1 (2020) Trailer Serije

To je “Cast Away” i “Lost” s tinejdžerskim preokretom. Kad prežive zrakoplovnu nesreću i nađu se nasukani na pustbom otoku, skupina srednjoškolki mora zajedno raditi kako bi preživjele svoje muke. Međutim, čini se da na taj otok nisu stigli slučajno. Sve je to možda bilo namjerno dogovoreno. Ali tko?

Pogledajte službeni trailer za novu Amazonovu misterioznu seriju “The Wilds”, u kojoj glume Helena Howard (Madelineina Madeline), Shannon Berry (Lovci), Reign Edwards (Snježne padavine), Jenna Clause, Sarah Pidgeon (Gotham), Sophia Ali (Grey’s Anatomy ), Erana James i Mia Healey s Rachel Griffiths (Braća i sestre), Troy Winbush (The Goldbergs) i David Sullivan (Oštri predmeti).

The Wilds Season 1 Episode 1 od Decembra, 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Skupina tinejdžerica različitog porijekla mora se boriti za opstanak nakon što ih je avionska nesreća nasukala na napušteni otok. Nestali su i sukobljavaju se i povezuju se dok uče više jedni o drugima, tajnama koje čuvaju i traumama koje su svi preživjeli. Postoji samo jedan obrat ove uzbudljive drame … ove djevojke nisu slučajno završile na ovom otoku.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Helena Howard, Shannon Berry, Reign Edwards, Jenna Clause, Sarah Pidgeon, Sophia Ali, Erana James, Mia Healey, Rachel Griffiths. Tandi Wright, Emmett Skilton, David Sullivan, Carter Hudson, Troy Winbush
Kreator: Susanna Fogel (premiere episode)
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Trailer Tv Series:

The Ice Road (2021) Trailer Filma

Liam Neeson bijesan je kamiondžija na ledenom putu koji kreće u opasnu spasilačku misiju...

Don’t Tell A Soul (2020) Trailer Filma

Dvojica tinejdžera ulaze u kuću i kradu veliku svotu gotovine. Dječake ubrzo potjera u...

Unbelievable TV Series (2019– ) Trailer Serije

Serija Prikazuje se od Septembra 2019. god. Naziv: Unbelievable TV Series (2019– ) Žanr: Drama,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU