Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeUncategorizedThe Ice Road (2021) Trailer Filma

The Ice Road (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Liam Neeson bijesan je kamiondžija na ledenom putu koji kreće u opasnu spasilačku misiju u prvom službenom traileru za novi Netflixov triler za preživljavanje “The Ice Road”.

Film, u kojem glume i Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Amber Midthunder, Marcus Thomas i Holt McCallany, započinje kada je grupa rudara zarobljena ispod lavine u zimskom predjelu sjeverne Kanade.

- Advertisement -

Neeson i Fishburne par su kamiondžija ledenih cesta koji okupljaju spasilački tim. Da bi ostvarili svoju misiju, morat će voziti tri teška kamiona preko velikog zaleđenog jezera.

Akcijski obojeni triler napisao je i režirao filmaš Jonathan Hensleigh koji je možda najpoznatiji po scenariju za filmove “Umri teško s osvetom” i “Armagedon”. Hensleigh je također napisao i režirao kultni strip film “The Punisher” iz 2004. godine s Thomasom Janeom.

The Ice Road Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon kolapsa dijamantnog rudnika na sjeveru Kanade, kamiondžije ledenih cesta (Liam Neeson i Laurence Fishburne) utrkuju se protiv vremena, prije nego što se led otopi i rudari budu zarobljeni. Hoće li uspjeti na vrijeme i ostati netaknuti?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Amber Midthunder, Marcus Thomas, Holt McCallany, Martin Sensmeier, Matt McCoy, Matt Salinger
Redatelj: Jonathan Hensleigh
Scenarist: Jonathan Hensleigh
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Krimi Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 43min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Ice Road:

- Advertisement -