Recenzije Serija Flavorful Origins (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

Flavorful Origins (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

-

- Advertisment -
- Advertisement -

Flavorful Origins (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija

Žanr: Dokumentarni, Recenzije Serija
Godina: 2019
Zemlja: China
Datum izlaska: 11.02.2019 (svjetska premijera)

Podijeljena na 20 epizoda, Flavorful Origins je zanimljiva, edukativna dokumentarna serija koja prikazuje razne tehnike kuhanja i kuhinje napravljene s izvornim azijskim sastojcima. Uz svaku epizodu posvećenu drugačijoj hrani, Flavorful Origins vodi nas kroz povijest i kulturu oko Chaoshan kuhinje, uvodeći neke od više neobičnih i okusnih tradicionalnih jela u tom procesu.

Flavorful Origins Recenzija Serije

Svaka epizoda je postavljena uglavnom na isti način, što čini ovu emisiju lakom za ulazak i izlazak. Prvih nekoliko minuta započinje uvodom u samu hranu i njezinu kratku povijest prije gledanja kuhara u cijeloj regiji, koji na razne načine pripremaju te predmete. Od prženja, mljevenja i kuhanja na desnoj strani, pa sve do tehnika presvlačenja i prezentacije, Flavorful Origins je iznenađujuće detaljan pogled na azijsku hranu i lako razumljiv način na koji je ovo predstavljeno, što je svakako dobrodošla inkluzija.

Unatoč tome što ima 20 različitih epizoda, način na koji svaki od njih duboko gleda kako dobiti najbolje okuse i okus od tih sastojaka dodaje nešto novo što se ne vidi uvijek iz ovakvih dokumentaraca. Umjesto da se usredotočite na kuhare i njihovu pozadinu, Chaoshan Cuisine je sve o hrani i učenje o povijesti svake dodaje obrazovni preokret na ovo, dajući joj prednost nad drugim programima kuhanja kao što je ovaj.

Većina samih epizoda predstavlja različita tradicionalna jela popraćena mnoštvom snimaka izbliza i usporenih snimaka. Nekoliko epizoda također sadrži tu stavku koja se okreće u kutu od 360 stupnjeva, što seriji pruža jedinstven stilski dojam. Prateći ovo je fantastičan muzički komad koji dobro koristi segmente harfe i gudača kako bi show imao sanjiv i čudesan osjećaj.

Iako se koristi cijeli niz različitih namirnica, kratka dužina svake epizode je i blagoslov i prokletstvo. Neke epozode se osjećaju malo prekratko i završavaju malo previše naglo, dok drugi prerađuju isti tip sastojaka na različite načine. Ako možete pogledati prošlost, to je doista edukativna dokumentarna serija s dobrim sadržajem.

Zaključak:

Flavorful Origins je fascinantno putovanje u azijsku kuhinju. Kratka duljina epizoda su i najbolji i najgori dio emisije. Ali raznolikost raznih vrsta hrane ovdje je svakako dobro došla inkluzija. Svaka od različitih epizoda ima dovoljno sličnosti kako bi se osjećala kao kohezivna cjelina. Obrazovni sadržaji također je dobro došla inkluzija. Ovo nije savršeno, ali je doista zanimljiva dokumentarna serija. Jedna vrijedna provjera ako ste zainteresirani saznati više o podrijetlu azijske kuhinje.

Imdb i Trailer Serije:

- Advertisement -

PRESUDA

Flavorful Origins 2019 Flavorful Origins je fascinantno putovanje u azijsku kuhinju. Kratka duljina epizoda su i najbolji i najgori dio emisije. Većina samih epizoda predstavlja različita tradicionalna jela popraćena mnoštvom snimaka izbliza i usporenih snimaka.
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

Line Of Descent (2019) Trailer Filma

Brendan Fraser glumi sumnjivog trgovca oružjem u novom traileru za zločinački triler "Line Of Descent" u New...

El vecino Season 1 (2019) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni trailer za novu originalnu seriju Netflixa "The Neighbor (El Vecino)", koja dolazi od kultnog...

Swamp Thing (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

Swamp Thing - Moć močvare (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run 2020 Trailer

Objavljen je prvi službeni trailer za "The SpongeBob Movie: Sponge on the Run", nadolazeću animiranu avanturističku komediju,...

The Way Back 2020 Trailer Filma

Ben Affleck je na putu iskupljenja u prvom službenom traileru za nadolazeću košarkašku dramu "The Way Back".

Obavezno Pričitati

Studija: Koliko je šala u Marvel filmovima

Korisnik Reddit analizirao je sve filmove Marvel...

You might also likeRELATED
Recommended to you