Tuesday, May 21, 2024

Glasine dana: Disney će izdati mini-seriju s Rocket and Groot

Share

- Advertisement -

Glasine dana: Disney će izdati mini-seriju s Rocket and Groot

Internetska stranica Hashtag Show objavljuje zanimljivu glasinu da Disney Studio razmatra stvaranje Rocket i Gruta od Guardians of Galaxy herojima vlastite mini serije. Projekt se može objaviti na usluzi Disney + stream, za koju se razvijaju serije o drugim likovima u Marvel filmskom svemiru.

Istovremeno, autori informacija zasebno su pojasnili da je u ovom trenutku to samo neobična glasina, a izvori unutar Disneya još nisu potvrdili.

Dana 19. rujna postalo je poznato da Marvel i Disney, pod vodstvom Kevina Faigija, namjeravaju izdati nekoliko mini-serija s herojima Marvelovog filmskog svemira. Najavljeni su prvi projekti o Scarlet Witch i Loki, a kasnije su se pojavile informacije o zasebnoj seriji s Winter Soldierom i Falconom. Očekuje se da će se glumci koji su igrali likove u igranim filmovima vratiti u poznate uloge.

Projekti su u različitim fazama razvoja, a samo mini-serije o Falconu i Zlatnom vojniku imaju scenarij – to je Malcolm Spellman ( “The Empire” ).

Rocket and Grute (kibernetski modificirani rakun i razumno stablo) debitirali su na velikom platnu u “Guardians of the Galaxy” 2014. godine. Likove su izrazili Bradley Cooper i Vin Diesel , a odmah su postali favoriti javnosti. Posljednji put su se pojavili u “Ratu beskrajnosti” , gdje su pomogli Thoru da dobije novi čekić.

Groot i Rocket trebali su se vratiti u The Guardians of Galaxy 3 , ali nakon što je James Gann otišao s mjesta direktora, rad na projektu je obustavljen.

Sada Disney aktivno radi na razvoju buduće stream usluge koja se može natjecati s Netflixom. Studio je već uložio u nekoliko skupih projekata. Osim mini serijala Marvel, postoji i serija igara na Star Warsu John Favreau (s proračunom od 100 milijuna dolara) i remake Gospe i Vagrantima .

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave