Zanimljivosti Glasine dana: Disney će izdati mini-seriju s Rocket and...

Glasine dana: Disney će izdati mini-seriju s Rocket and Groot

-

Glasine dana: Disney će izdati mini-seriju s Rocket and Groot

- Advertisement -
- Advertisement -

Internetska stranica Hashtag Show objavljuje zanimljivu glasinu da Disney Studio razmatra stvaranje Rocket i Gruta od Guardians of Galaxy herojima vlastite mini serije. Projekt se može objaviti na usluzi Disney + stream, za koju se razvijaju serije o drugim likovima u Marvel filmskom svemiru.

Istovremeno, autori informacija zasebno su pojasnili da je u ovom trenutku to samo neobična glasina, a izvori unutar Disneya još nisu potvrdili.

Dana 19. rujna postalo je poznato da Marvel i Disney, pod vodstvom Kevina Faigija, namjeravaju izdati nekoliko mini-serija s herojima Marvelovog filmskog svemira. Najavljeni su prvi projekti o Scarlet Witch i Loki, a kasnije su se pojavile informacije o zasebnoj seriji s Winter Soldierom i Falconom. Očekuje se da će se glumci koji su igrali likove u igranim filmovima vratiti u poznate uloge.

Projekti su u različitim fazama razvoja, a samo mini-serije o Falconu i Zlatnom vojniku imaju scenarij – to je Malcolm Spellman ( “The Empire” ).

Rocket and Grute (kibernetski modificirani rakun i razumno stablo) debitirali su na velikom platnu u “Guardians of the Galaxy” 2014. godine. Likove su izrazili Bradley Cooper i Vin Diesel , a odmah su postali favoriti javnosti. Posljednji put su se pojavili u “Ratu beskrajnosti” , gdje su pomogli Thoru da dobije novi čekić.

Groot i Rocket trebali su se vratiti u The Guardians of Galaxy 3 , ali nakon što je James Gann otišao s mjesta direktora, rad na projektu je obustavljen.

Sada Disney aktivno radi na razvoju buduće stream usluge koja se može natjecati s Netflixom. Studio je već uložio u nekoliko skupih projekata. Osim mini serijala Marvel, postoji i serija igara na Star Warsu John Favreau (s proračunom od 100 milijuna dolara) i remake Gospe i Vagrantima .

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

Rumble (2020) Trailer Filma

Paramount Animation objavio je prvi službeni trailer za nadolazeći animirani čudovišni film "Rumble". Animirani...

Blithe Spirit (2020) Trailer Filma

Dan Stevens glumi holivudskog scenarista kojeg je progonio duh njegove bivše supruge u prvom službenom traileru za...

The Most Dangerous Animal of All Season 1 (2020) Trailer Serije

FX je objavio službeni trailer za "The Most Dangerous Animal of All", četverodijelnu dokumentarnu seriju o stvarnim...

Transformers: War for Cyberton Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte prvu službenu najavu za film "Transformers: War for Cybertron", Netflixovu nadolazeću anime seriju u tri poglavlja...

Dreamkatcher (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Dreamkatcher", novi horor triler u kojem glumi Radha Mitchell (The Darkness), Lin Shaye...

The Postcard Killings (2020) Trailer Filma

Zvijezda "The Walking Dead" Jeffrey Dean Morgan prelazi od brutalnih zombi ubistava do groznih ubistava dok glumi...

Obavezno Pričitati

Hell on the Border (2019) Trailer Filma

Službeni trailer objavljen je za "Hell on...

Domino (2019) Trailer filma

U kinima od Maja 2019. Godine...

You might also likeRELATED
Recommended to you