Friday, May 24, 2024

Grinch – The Grinch (2018) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Grinch - The Grinch (2018) Sve u svemu, kao obiteljski film, ovo je bilo vrlo dobro u terminima animacije i pjesama. To je dalo dobar osjećaj nakon što sam pogledao. Međutim, to nije bio jedan od najboljih božićnih filmova po mom mišljenju i možda i nije klasičan. Da li je to još jedan hit iz Illumination (studio za Despicable Me serije i Tajni život kućnih ljubimaca ) ostaje da se vidi. Dakle, ako tražite dobar obiteljski film s nekim moralnim porukama i vi ste obožavatelji prekrasne animacije u kombinaciji s lijepim božićnim pjesmama, onda bi ovo sigurno trebalo zadovoljiti
- Advertisement -

Grinch (2018)
The Grinch

Žanr: Animirani | Komedija | Obiteljski
Godina: 2018
Redatelj: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Producent: Dr. Seuss, Michael LeSieur
Glavne uloge: Benedict Cumberbatch, Jules Asner, Lynnae Stine
Zemlja: China, USA
Trajanje filma: 01:30:00
Datum izlaska: 08.11.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 08.11.2018.
Hrvatska 08.11.2018.
Srbija 22.11.2018.

 

Grinch (Benedict Cumberbatch – Doctor Strange , serije Sherlock TV i sl.) bio je vrlo grub i stvarno je mrzio Božić. Nekoliko dana prije Božića, on je postao još gromoglasniji pogotovo kada je grad koji se u blizini naziva Whoville prošao svuda kako bi bili sigurni da je ovogodišnja proslava 3 puta veća nego prethodne godine. Uz pomoć svog prijatelja Maxa psa, Grinch je odlučio ukrasti Božić od stanovnika Whovillea.

U međuvremenu je mlada djevojka po imenu Cindy Lou Who (Cameron Seely) mislila na zarobljavanje Djeda Božićnjaka kako bi mogla zatražiti posebnu želju od njega. Imala je vrlo ljubaznu majku pod nazivom Donna Lou Who (Rashida Jones – Parks and Recreation TV series itd.), ali obično preopterećenu. Putevi Cindy i Grincha bi se kasnije sreli i njihovi životi nikada neće biti isti.

Može li Grinch uspješno ukrasti Božić? Može li Cindy Lou uhvatiti Djeda Mraza? Pronađite ih sve u ovom obiteljskom božićnom filmu.

Grinch Filmske Recenzije

Ok, pa ovaj film je bio zaista fantastičan u smislu animacije. Bio je uistinu lijep način na koji su ovdje prikazani božićni ukrasi. Stvarno, osjećaj prevlađujuće božićne radosti iako je više od mjesec dana daleko. Također sam siguran da će publika moći uživati ​​u lijepim i šarenim slikama prikazanim u filmu. Zato mislim da bi film trebao biti zabavan zbog lijepe animacije.

Za 3D efekte sam bio vrlo siguran da su zapanjujući. Efekti su dobro iskorišteni u mnogim scenama, zbog čega sam malo požalilo što nisam pogledao u 3D. Iako nisam mogao naći nikakve studije koji su ga prikazivali u 3D. Možda su filmski distributeri bili zabrinuti da ne bi bilo dovoljno publike koja bi tražila takav učinak (i ​​plaćati dodatni novac za to). Osim prekrasne animacije, film je također bio ispunjen velikim brojem muzike i pjesama, poput klasičnih božićnih pjesama, ali bilo je i 1 ili 2 pjesme za koje sam mislio da ih je pjevao Pharrel Williams, koji je također bio pripovjedač. BW, pripovijedanje filma bilo je vrlo jedinstveno (ako ih slučajno slušate).

Priča

Priča o ovom filmu bila je vrlo jednostavna. Prilagođena je djeci iz knjige ” Kako je Grinch ukrao Božić! napisao dr. Seuss. Očigledno je to bila treća prilagodba knjige s TV verzijom iz 1996. godine, a 2000. godine isti naslov s Jimom Carreyom kao likom. Nikad nisam vidio te prilagodbe na žalost nisam mogao usporediti s tim prethodnim adaptacijama, ali prema kritikama, ovaj film nije pružio ništa novo. Za mene, međutim, priča o filmu nije bila prekomplicirana, ali ponekad su postojale scene koje su trebale biti emotivne (kao što je razlog zašto Grinch toliko mrzi Božić). Iako je konačni trenutak koji uključuje božićnu večeru pokazao emociju za mene i moju djevojku, posebno s vrlo lijepom pjesmom koja se svira u pozadini. Bilo je i nekih povremenih smiješnih prizora, obično onih koji se odnose na Maxa, koji je bio tako divan prijatelj Grincha i veoma ogroman jelen Fred, kojeg je publika obožavala.

Glasovi

Neki glasovi iza likova bili su poznata imena poput Benedikta Cumberbatcha koji su iznenađujuće bili prepoznatljivi. Nisam siguran je li to bilo zbog toga što je njegov glas postao teži, ili zbog nedostatka britanskog naglaska. Tu su i Angela Lansbury ( Murder, Wrote TV serije) kao gradonačelnik Whoville. Kenan Thompson ( Fat Albert ) kao Whoville stanovnik Bricklebaum koji smatra sebe kao Grinchev najbolji prijatelj. Ali onaj koji je bio stvarno zabavan za slušanje bio je glas Cindyja Loua koji je zvučao vrlo sladak dok je zvučalo poput dječaka i odgovara njezinoj slatkoj animaciji (naročito njezina kosa koju je moja djevojka toliko voljela).

Prije nego što sam zaboravio, došlo je do vrlo smiješnog kratkog filma u kojem su glumili oni slatki prijatelji prije početka filma pod nazivom Yellow je New Black (očito parodija poznate serije Orange je New Black ). Zato bolje ne kasniti u studiju, inače bi to propustili. Nije bilo srednje ili poslije krajnje kreditne scene, iako je raniji dio davao neke prilično smiješne animacije.

Zaključak:

Sve u svemu, kao obiteljski film, ovo je bilo vrlo dobro u terminima animacije i pjesama. To je dalo dobar osjećaj nakon što sam pogledao. Međutim, to nije bio jedan od najboljih božićnih filmova po mom mišljenju i možda i nije klasičan. Da li je to još jedan hit iz Illumination (studio za Despicable Me serije i Tajni život kućnih ljubimaca ) ostaje da se vidi. Dakle, ako tražite dobar obiteljski film s nekim moralnim porukama i vi ste obožavatelji prekrasne animacije u kombinaciji s lijepim božićnim pjesmama, onda bi ovo sigurno trebalo zadovoljiti. IMDB Ocjena Filma: 5.9/10    Sretno promatranje!

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Grinch - The Grinch (2018) Sve u svemu, kao obiteljski film, ovo je bilo vrlo dobro u terminima animacije i pjesama. To je dalo dobar osjećaj nakon što sam pogledao. Međutim, to nije bio jedan od najboljih božićnih filmova po mom mišljenju i možda i nije klasičan. Da li je to još jedan hit iz Illumination (studio za Despicable Me serije i Tajni život kućnih ljubimaca ) ostaje da se vidi. Dakle, ako tražite dobar obiteljski film s nekim moralnim porukama i vi ste obožavatelji prekrasne animacije u kombinaciji s lijepim božićnim pjesmama, onda bi ovo sigurno trebalo zadovoljitiGrinch - The Grinch (2018) Recenzija Filma