Tuesday, May 21, 2024

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) 2018 Recenzija

Share

SUMIRANJE

Općenito mislim da je film bio zabavan. Za one koji traže zabavu i nemaju ništa protiv gledanja čudovišta kao glavnih likova, onda bi to bila zgodna opcija u kojoj biste zasigurno mogli uživati s manjom djecom.
- Advertisement -

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje (2018)
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Žanr: Animirani | Komedija | Familijarni | Filmovi 2018
Godina: 2018
Redatelj: Genndy Tartakovsky
Producent: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Glavne uloge: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Mel Brooks, Kevin James. Fran Drescher, david spade, Molly Shannon, Genndy Tartakovsky
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:37:00
Datum izlaska: 13.06.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 12.07.2018.
Hrvatska 12.07.2018.
Srbija 12.07.2018.

 

Mavis (Selena Gomez – Wizards of Waverly Place TV series i sl.) osjećala je da njen otac, grof Drakula (Adam Sandler – Happy Gilmore, Click itd.) I njegova supruga Johnny (Andy Samberg – roda , Hot Rod itd.) previše rade u hotelu Transylvania , stoga ih je htjela iznenaditi darivanjem ljetnog odmora i uživajući u luksuznom krstarenju. S takvim atrakcijama, očito Dracovi najbolji prijatelji koji uključuju Frankie Frankenstein čudovište (Kevin James: Paul Blart: Mall Cop, Kevin Can Wait TV series i sl.), Griffin nevidljivi čovjek (David Spade – The Benchwarmers, Rules of Engagement TV series itd) , definitivno će doći Murray mumija (Keegan-Michael Key – Why Him?, Key & Peele series) i Waynea vukodlak (Steve Buscemi – Con Air, Boardwalk Empire TV serije itd.).

Samo krstarenje vodila je kapetan Ericka ((Kathryn Hahn – Bad Moms, Captain Fantastic itd.) koja je zapravo bila čovjek. Kad se činilo da se Drac zaljubio u Ericu, Mavis se nije činila prihvatljivim ta ideja. Stvari bi također postale komplicirane pojavom Drakove dugogodišnje neprijateljice Abrahama Van Helsinga (Jim Gaffigan – Chappaquiddick, Duck Duck Goose itd.).

Pa što će se dogoditi s cijelim čudovištima s Van Helsingom koji vreba u pozadini? A što će se dogoditi s Dracom i Erickom? Pronađite ih sve u ovom obiteljskom i zabavnom animiranom komedijskom filmu.

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje Filmske Recenzije

Ovaj je bio 3 film hotela Transylvania . Oni od vas koji su vidjeli njegove prethodnike znali bi što očekivati ​​od ovog trećeg filma. Budući da su prvi i drugi film još bili sasvim svježi u našem umu (moja djevojka i ja smo ih gledali prvi puta prije nego što smo vidjeli treći film, kao iznenađujuće da ih nikada prije nismo vidjeli) još uvijek se sjećamo svakog pojedinog lika. Ovaj put, pored cijele bande, bilo je još i 2 dodatna lika koji su bili uglavnom uključeni u filmove.

Tijekom cijelog filma, bilo je dosta brojnih smiješnih trenutaka (neki bi mogli biti zabavniji za djecu, ali neki vjerojatno bi mogli biti cijenjeni od strane odraslih osoba). Zato vjerujem da je ovaj film bio pogodan za cijelu obitelj da uživa. No, podsjetimo da zbog svoje zabavne i lagane prirode ljudi ne bi trebali očekivati ​​da će to biti više kritički hvaljeni Disney / Pixar filmovi. Proizvela ga je tvrtka Sony Animation koja nam je donijela Cloudy with a Chance of Meatballs, Smurfs i mnogo drugih. Ova vrsta filma treba gledati ​​isključivo za zabavu i zabavu. Također možete uživati ​​u nekim pjesmama koje su bile kombinacija starijih i novijih pjesama koje su lijepo dodane filmu.

Interakcija Drakule i prijatelja

Glavna atrakcija ovoga filma bila bi interakcija između Drakule i njegovih prijatelja, luda začaranost svakog čudovišta poput Mavisa i Johnnyjeva sina Dennisa i njegovog psa Tinklera, s Winniejem kćerkom vukodlaka, a da ne spominjem bande. Zaplet filma bio je vrlo zanimljiv iako smo mogli lako pogoditi završetak. Ali hej, to je put koji se računa, zar ne? Također mislim da su glumci i glumice koji su izrazili sve likove ovdje bili vrlo dobri jer su ih stvarno učinili živim i stvarnim. Siguran sam da su dobri odnosi nekih od njih koji su izgrađeni već neko vrijeme sigurno pomogli.

Pogledajte prethodne filmove

Kao i svi drugi filmovi koji su bili nastavci, a posebno treći film u franšizi, nisam mogao pomoći da to poredim sa 1. i 2. filmom. Za mene je prvi bio najbolji u terminima priče, a drugi je također bio dobar u priči (s pravilnim kontinuitetom od prvog), ali osjećao sam da ima više zabavnih trenutaka. Nasmijao sam se vrlo glasno barem dva puta tijekom drugog filma. Što se tiče ovog filma, njegova je priča bila u redu i imala je i neke dirljive trenutke koji su utjecali na moju djevojku u sceni prema kraju, ali nekako sam osobno osjetio da je to malo previše gužve (previše likova koji se prikazuju u premalom rasponu vremena), no glavna se parcela još uvijek održavala ispravno do kraja.

Trajanje filma bilo je oko 97 minuta što je uključivalo i zabavnu animaciju tijekom ranog dijela završne kreditne scene, ali na samom kraju nije bilo ničega. Animacija je učinjena vrlo dobro i primijetio sam neke koje bi trebale biti lijepe za vidjeti ako gledate u 3D. Moj najomiljeniji dio ovog filma bio bi onaj koji uključuje lik Blobb. Općenito mislim da je film bio zabavan. Moja djevojka i ja jako smo uživali u priči i zabavljali smo se. Za one koji traže zabavu i nemaju ništa protiv gledanja čudovišta kao glavnih likova, onda bi to bila zgodna opcija u kojoj biste zasigurno mogli uživati s manjom djecom. Ne zaboravite da bi bilo najbolje vidjeti Hotel Transylvania i njegov nastavak.

Sretno promatranje!

Titlovan Trailer Filma:

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Općenito mislim da je film bio zabavan. Za one koji traže zabavu i nemaju ništa protiv gledanja čudovišta kao glavnih likova, onda bi to bila zgodna opcija u kojoj biste zasigurno mogli uživati s manjom djecom.Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) 2018 Recenzija