Monday, May 16, 2022
HomeFilmovi 2018Istina ili izazov - Truth or Dare (2018) Recenzija filma

Istina ili izazov – Truth or Dare (2018) Recenzija filma

-

Istina ili izazov (2018)
IGRA ISTINE
Truth or Dare

Žanr: Triler, Horor
Godina: 2018
Redatelj: Nick Simon
Producent: Thommy Hutson, Ethan Lawrence
Glavne uloge: Cassandra Scerbo, Brytni Sarpy, Mason Dye, Harvey Guillen, Alexxis Lemire, Luke Baines, Ricardo Hoyos, Christina Masterson, Heather Langenkamp, Taylor Lyons, Victoria Spencer Smith, Iantha Richardson, Bailey Corley, Rob Wolfe
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:40:00
Datum izlaska: 12.04.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 26.04.2018.
Hrvatska 26.04.2018.
Srbija 26.04.2018.

 

Jednostavna igra “IGRA ISTINE” inspirirala kreatora horora Blumhouse kako bi snimio sličan jednostavan film. Nažalost, ovaj krug vjerojatno će se izgubiti u publici. Olivia (Lucy Hale) je pošten student i samarijanac. Najbolja prijateljica Markie (Violett Beane) povlači je s parom za proljetni odmor u Meksiko. Nakon noći punih plesova i pića, žele doživjeti posljednju avanturu prije povratka kući. Zašto ne uzeti nepoznatog mladića u napola napušteni samostan i ne igrati se tinejdžerskom igrom u kojoj odlučite želite li istinski odgovoriti na osjetljivo pitanje ili učiniti neugodan zadatak? I pogodite što se događa. Heroji će uskoro požaliti što nisu igrali “bocu” …

Kad se vrate kući, njihovi životi ne prolaze mirno, ali imaju halucinacije i bolove. Pronađena je nadnaravna sila. Jer kad jednom počnete igrati, u njoj ste zauvijek. Možete se samo nadati da će to dugo trajati prije nego što se vratite u red … Tko odbije igrati, ne dovrši zadatak ili ne odgovori istinu, on će umrijeti. Odgovor za bijeg vjerojatno je skriven negdje u Meksiku, ali brutalnost zadataka raste. Šta ako Olivia i Markie ne shvate kako dovršiti igru ​​na vrijeme? I je li to uopće moguće?

Vidjet ćemo postupnu eliminaciju bočnih znakova, horornih klišeja i raspoloženja.

Vidjet ćemo postupnu eliminaciju bočnih znakova, horor klišeja i raspoloženja, nekoliko neugodnih detalja, ali ništa stvarno sablasno da ne bi mogli spavati noću. Uskoro smo se navikli na iskrivljena lica, ukazujući na prisutnost zla. Da bi izabrao kao karakterističnu zastrašujuću osobinu filma, širok osmijeh vjerojatno nije bio najbolji izbor. Ne možemo stvoriti vezu sa siromašnim likovima, pa svađa i složena prošlost ostavljaju nas hladnim, baš kao i način red smrti.

Najnoviji horor kreatora pozitivno primljenih filmova, “Uteč a Rozolcený”, ne nudi ništa revolucionarno: hrpa mladih, a ne vrlo istaknutih junaka će ući u situaciju u kojoj netko polako počinje ubojstvo. One pokušavaju ostati žive i trijezne dovoljno dugo da otkriju uzrok situacije sa svojim najbližim prijateljima. Slika nije iznenađujuća, nema gustu atmosferu.

Ocjena Filma: 2/5

IMDB Ocjena Filma:  Truth or Dare
(2018) on IMDb

Titlovan Trailer Filma:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts