Marvels Iron Fist (Sezona 1) 2017 (TV SERIES) Recenzija Serije

Marvels Iron Fist (Sezona 1) 2017 (TV SERIES) to se tiče borbenih scena, učinile su se prilično dobrim. Borilačke vještine koje je koristio Danny / Iron Fist tijekom borbi stvarno su imali auru Kung Fu stila. Završetak je također imao iznenađujući twist.

Marvels Iron Fist (Sezona 1) 2017 (TV SERIES)

- Advertisement -

Žanr: Akcija | Avantura | Krimi | Recenzije Serija
Godina: 2017
Kreator: Scott Buck
Glavne uloge: Finn Jones, Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Rosario Dawson, Tom Pelphrey, Lewis Tan, Simone Missick
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 55 Min
Datum izlaska: 17.03.2017 (svjetska premijera)

 

Danny Rand (Finn Jones – Game of Thrones TV series ) je izgubio nasljednika velikih korporativnih tvrtki Rand. Vratio se u New York nakon 15 godina kada se pretpostavljalo da je bio mrtav zajedno sa svojim roditeljima u avionskoj nesreći. Ward Meachum (Joey Meachum) i Joy Meachum (Jessica Stroup – Jack Reacher: Never Go Back , 90210 TV serije itd.) koji su sada bili čelnici korporacije bili su iznenađeni kada je Danny došao u njihov ured. Nisu mogli vjerovati u Dannyjevu tvrdnju i izbacili su ga iz ureda.

Budući da nitko nije povjerovao njemu i nema mjesta za ostanak, Danny je proveo noć u parku i upoznao se sljedećeg jutra s Colleen Wingom (Jessica Henwick – TV serije Game of Thrones , Star Wars: Force Awakens itd.). Ostavila je pamflete kako bi promovirala svoje poučavanje u borilačkim sportovima u svom dojo.

U međuvremenu, Joy, koji je imao osjećaj bliznosti, bio je malo sumnjičav i pomislio je da bi to doista mogao biti Danny koji se “vratio” iz mrtvih. Međutim, Ward je bio vrlo skeptičan i sumnjao je u Dannya kao prijevaru koji je imao financijski motiv. Kasnije će otkriti iznenađujući razlog Wardovog skepticizma.

Danny je morao iskoristiti sve svoje znanje i nevjerojatnu vještinu borilačkih vještina kako bi se pokušao vratiti na svoje pravo mjesto u tvrtkama Rand. U kasnijim epizodama bit će otkriven Dannyjev razlog za 15 godina nestanka i njegove Kung Fu sposobnosti, kao i činjenicu da se on smatrao Iron Fistom.

Može li se i Danny vratiti u tvrtku Rand? Koliko će dugo raditi kako bi postigao svoje ciljeve? Ili bi se odlučio boriti i postati Iron Fist koji je imao svoje vlastite ciljeve za borbu protiv The Hand? Pronađite ih sve u ovoj seriji.

Iron Fist Recenzija Serije

Ova je serija bila vrlo obećavajuća u početku. Pilotna epizoda me je privukla. Ali odjednom u kasnijim epizodama osjetio sam da se tempo potpuno smanjio. Pretpostavljam da je prva epizoda bila previše zanimljiva i intrigantna, plus puno iznenađenja da, kad sljedećih nekoliko epizoda nisu dale mnogo iznenađenja, ona je podigla ravnu senzaciju. Ritam se malo podigao u sredini (volio epizodu 7) pa opet pao do 10. epizode i tako dalje što je ponovo postalo zanimljivo.

Pozadina Iron Fist-a je kratko rečena u modu flashbacka i nije bilo epizode posvećene prikazivanju. No, volio sam način na koji se pojavio više od 1 karaktera iz prethodnih serijala poput Daredevil i Jessica Jones, plus također referencu na Luke Cage, iako se ova tri heroja nisu pojavili uopće. Priča je također osjetila vrlo veliku vezu s osobito Daredevilom, što je učinilo još više uzbudljivijim.

Borvene Scene

Što se tiče borbenih scena, učinile su se prilično dobrim. Borilačke vještine koje je koristio Danny / Iron Fist tijekom borbi stvarno su imali auru Kung Fu stila. Prilično je rijetkost da se danas u seriji vidi zmaj ili tigar. Baš kao u Lukeu Cageu, glavni negativac ovdje nije posjedovao super snagu / moć, ali je vojske bilo puno i zahtijevalo bi Dannyinu sposobnost da se bore s njima. Također sam volio hemiju između Dannyja i Colleena, iako me zapravo ne zanima karakter Meachums.

Završetak je također imao iznenađujući twist. Ooh 1 stvar koju sam osjetio smiješnom je priča koja se osjećala pomalo slična Arrow TV seriji iz DC Universe. Arrow je također pričao priču o Oliver Queen koja se vratila nakon 5 godina nestanka i dogodila se milijarderu. Također je naučio sve svoje borbene vještine tijekom tih 5 godina i kada se vratio, morao se boriti s raznim zlikovcima kroz svoj alternativni identitet Green Arrow.

Unatoč nekim nedostacima, još uvijek sam osjećao da je ova serija zanimljivija od Lukea Cagea i imao sam ugodnije vrijeme gledanja ove. I baš kao što sam mislio, seriju nisu voljeli kritičari koji su voljeli Luke Cage (nema iznenađenja). Iako sam također doznao da gledatelji uživaju u seriji.

Zaključak:

Dakle, ako ste u potrazi za još jednim Marvel super herojem u svom filmskom svemiru. Ako ste zainteresirani za promatranje The Defenders kasnije. Onda definitivno ne možete propustiti ovu seriju. Međutim, ako ste zainteresirani samo za tamnu superherojsku priču s dubljom pričom, onda vjerojatno pripadate istoj grupi kao i ljudi na poznatoj web stranici kritičara filma i ne biste uživali u ovoj seriji. Pa, izbor je tvoj. IMDB Ocjena Serije: 6.7/10

Sretno promatranje!

 

Trailer Serije: 

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...

Marvels Iron Fist (Sezona 1) 2017 (TV SERIES) Recenzija SerijeMarvels Iron Fist (Sezona 1) 2017 (TV SERIES) to se tiče borbenih scena, učinile su se prilično dobrim. Borilačke vještine koje je koristio Danny / Iron Fist tijekom borbi stvarno su imali auru Kung Fu stila. Završetak je također imao iznenađujući twist.