Saturday, July 6, 2024

Moj mali poni Film – My Little Pony: The Movie 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Moj mali poni Film –
My Little Pony: The Movie 2017
 Radnja Filma

Moj mali poni Film (2017)
My Little Pony: The Movie

Žanr: Animirani
Godina: 2017
Redatelj: Jayson Thiessen
Glavne uloge: Uzo Aduba, Ashleigh Ball, Adam Bengis
Trajanje filma: 01:39:00
Datum izlaska:    05.10.2017 (svjetska premijera)
U kinima od :      6 October 2017 (USA)
                    B i H   12.10.2017.
                    Hrvatska 12.10.2017. 
                    Srbija    12.10.2017.

Film je izvrstan i hvalevrijedan. Animacija je privlačna za oko, i omogućuje da pobuditi interes uz likove i zaplet.

Likovi su sjajni, tako da postoji raznolika raspoloženja za svaku vrstu lika. To je vjerojatno pretjerivanje, nakon što shvatite da na kraju Fluttershy izražava, sama osoba koja je izrazila Pinkie Pie, a Apple Jack i Rainbow Dash također je izrazila jedna osoba.

Glavni lik je Twilight Sparkle (dovoljno dosljedan za poster), a mi ćemo istražiti njezinu moć kao princeze, koja je Moć prijateljstva. Antagonist je novi / gostujući lik pod nazivom Tempest (Emily Blunt), oslobođeni ponij koji je postao nevaljan i potaknut. Ako vam uopće nije stalo do My Little Ponya, Tempest je snažan lik kojeg želite gledati. Međutim, lik Tempest će vas odvesti na putovanje do neočekivanog odredišta, jer Tempestova interakcija s Twilight Sparkle postaje vrlo važna. Još jedan antagonist, Stormking je jednako važan kao i princeza Celestia, princeza Luna i princeza Candence.

Postoji lik mačka, Capper, kojeg biste uskoro shvatili da je to glatka mačka koja govori. Capper bi se spustio u mušku kategoriju prototipnih likova usred ženskih likova, vrijednih svojih fancy, preziranja i ponovno fancyja.

Postoje razne apsurdne situacije (uglavnom zbog Pinkyja Piea) koji ulaze u likove, a kao grupa možete procijeniti, uspoređivati ​​i suprotstavljati reakcije svakog člana grupe. I opet, animacija dobro prenosi situaciju, a zbog svojega komičnog učinka, um se angažira u veselje.

Film je prilično avanturistički, i privlačio bi svaku publiku osim mladih djevojaka. Parcela je prilično dobra, a ritam se dobro pokreće. Za one koji su prije vidjeli avanturističke filmove, može se shvatiti da film snima prepoznatljive uzbudljive i važne faze avanture. Opet, boje svake pozadine, pozadina, su lucidne i živahne, uz veliku upotrebu akutnih nijansi.

Kvaliteta animacije filma je dobra; čini se da je mješavina rotoskopiranja, pomiješana s 2D animiranom rukom (mislim na računalu). Boja je s uravnoteženom zasićenosti i nijansama.

Mogao bih se kretati oko filma u svojim trivijalnostima, ali u sažetku, film je super. Uživao sam.

Čak i ako ste zaljubljenik u seriju (iz bilo kojeg razloga) ili tvrdite da je “pravljen za prodaju igračaka”, ili imate nešto protiv Hasbro ili ako mislite da ste “prestari” za to, ili bez obzira na to kakav drugi izgovor … Pouzdajte se kad kažem da je ovaj film nevjerojatan. Svakako vrijedi vremena. Ovaj je film djelomično muzički, a tu je kao i obično Daniel Ingram, možete očekivati ​​poslasticu. Sve od fanfara, do tanga, do pjesama na Broadwayu, a sve se snimaju živim instrumentima. Svaka pjesma služi pripovjednoj svrsi i ne propuštaju ih, a poruke i moral kojim vas film uči je iskren, nešto što danas puno ljudi treba da čuje. U današnjem svijetu je dobra doza ljubavi, prijateljstva i čarolije je upravo ono što svi trebamo. Vaša dob ili spol uopće nije važno. Od početka do kraja, od likova do njihovih glasova, od priče do animacije, ovaj film ima sve. Tu je sve trud i strasti.

Ocjena: 2,5/5

IMDB Ocjena filma:

Titlovan trailer Filam:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave