Saturday, May 18, 2024

Noćni zubi Recenzija & Pregled Filma (Night Teeth) 2021

Share

SUMIRANJE

Sama priča je bila prilično jedinstvena i svidio mi se kraj koji je za mene bio zadovoljavajući. Glumačka ekipa je zapravo bila prilično raznolika, a neki od njih bili su prilično poznati. Dakle, ako ste zainteresirani za gledanje nasilnih filmova o vampirima ispunjenih krvlju natopljenim ubojstvima, ovaj vam ne bi bio po volji.
- Advertisement -

Odavno nije bilo dobrog vampirskog filma, “Noćni zubi” (Night Teeth) pokušavaju ponuditi malo nove perspektive, zaslužuje li se nazvati dobrim spektaklom? Film je objavio Netflix s redateljem Adamom Randallom. Ovaj film s proračunom od 21 milijun dolara glumi niz mladih zvijezda, a to su Jorge Lendeborg J.r., Debbie Ryan, Lucy Fry, Alfie Evan Allen i Megan Fox.

Benny (Jorge Lendeborg Jr. – “Bumblebee” itd.) bio je student koji voli raditi honorarne poslove. Dakle, kada njegov stariji brat Jay (Raúl Castillo – “Army of the Dead” itd.) nije mogao raditi u svojoj smjeni kao šofer, Benny je dao sve od sebe da ga uvjeri da preuzme odgovornost. Kada se susreo s osobama koje su prvotno angažirale Jaya, Bennyja je odmah privukla Blaire (Debby Ryan – Nezasitna TV serija itd.) iako mu se nije baš sviđala njezina prijateljica Zoe (Lucy Fry – Akademija za vampire itd.).

Dok se Benny vozio oko dviju žena po Los Angelesu, kasnije je otkrio da one nisu bile obične žene, već vampiri koje je pretvorio njihov vođa Victor (Alfie Allen – Predator itd.).

Pa što bi se dogodilo s Bennyjem koji je bio uhvaćen usred vampirske borbe za moć? Pronađite sve u ovom filmu.

Noćni zubi Film Recenzija

Da budem iskren, “Noćni zubi” film me zanimao zbog trailera, jer je prikazivao normalnog tipa koji je radio kao šofer i saznao da se cijelu noć vozio s dva vampira. Sigurno me zaintrigiralo što će mu se dogoditi. I kad sam počeo gledati, mislio sam da je glavna glumačka postava Jorge Lendeborg Jr. stvarno savršena u svojoj ulozi. Šarm sigurno ima i bio je uvjerljiv kao ovaj mladić kojeg je privukla žena izvan njegove lige. Btw, nisam ga prepoznao kao onog dječaka u Bumblebeeu jer je ovdje izgledao zrelije.

Dok sam nastavio gledati, mislim da je “Noćni zubi” (Night Teeth) film zabavan zbog njega i njegove veze s Blaire. Osjećao sam da imaju dobru hemiju i tu scenu ispred noćnog kluba je bilo čisto zabavno vidjeti. Nažalost, kao filmu koji je navodno bio napet s borbom za moć u vampirskom svijetu, kao i borbama s lovcima na vampire, nedostajao je intenzitet. Mislim da je to bilo zbog toga što su dijelovi ubijanja vampira bili svedeni na minimum i vrlo malo se prikazivalo kada su se borili. Bio je to za razliku od vampirskog filma koji je obično ispunjen brutalnim i nasilnim scenama. Ovaj je više ličio na horor komediju.

Glumačka ekipa je zapravo bila prilično raznolika, a neki od njih bili su prilično poznati. Alfie Allen koji je igrao kao Victor bio je poznato lice pogotovo ako ste obožavatelj TV serije Game of Thrones. Osim imena koja sam spomenuo gore, pojavili su se i Alexander Ludwig (Bad Boys for Life itd.), Sydney Sweeney (The Voyeurs itd.) i Megan Fox (Teenage Mutants Ninja Turtles: Out of the Shadows itd.). Međutim, njihova prisutnost na ekranu bila je prekratka da bi imala bilo kakav utjecaj.

Zapravo mi se jako sviđa ovaj “Noćni zubi” film, pogotovo kada je u njemu bio Benny. Međutim, mislim da je film malo neuravnotežen između Bennyjeve priče i priče o vampirima + akcija, pogotovo kada nam nisu prikazane važne borbe. Zapravo je malo čudno vidjeti da je redatelj Adam Randall bio iskusan u režiji psihološkog trilera koji mi se jako svidio pod nazivom Vidim te. Vjerojatno je to zbog spisa koje je napisao Brent Dillon koji ranije nije imao autorske zasluge (barem prema filmskoj bazi podataka).

Bez obzira na to, sama priča je bila prilično jedinstvena i svidio mi se kraj koji je za mene bio zadovoljavajući. A glazba/pjesme su uglavnom bile lijepe i pristajale su filmu. Ima trajanje od 108 minuta bez ikakve scene kredita na sredini ili nakon završetka. Dakle, ako ste zainteresirani za gledanje nasilnih filmova o vampirima ispunjenih krvlju natopljenim ubojstvima, ovaj vam ne bi bio po volji. Ali ako želite vidjeti nešto zabavno, onda bi vam ovo vjerojatno bilo ugodno, kao i meni, iako bi osobno bilo puno zabavnije da je bilo više akcija. IMDB Ocjena Filma: 5,6/10

Noćni zubi Trailer Filma

Film Credits

“Noćni Zubi” Film (Night Teeth) 2021

Žanr

Akcija, Krimi, Drama, Filmovi 2021

Redatelj

Adam Randall

Producent

Brent Dillon

Zemlja: United States, Uk

Trajanje filma

1h 47min

Datum izlaska 20.10.2021 (svjetska premijera)

U kinima od /

Glavne Uloge Glumci

Jorge Lendeborg Jr. kao Benny

Debby Ryan kao Blaire

Lucy Fry kao Zoe

Raúl Castillo kao Jay Perez

Alfie Allen kao Victor

Sydney Sweeney kao Eva

Megan Fox kao Grace

Alexander Ludwig kao Rocko

Ash Santos kao Maria

Nandy Martin kao Brittany

Jaren Mitchell kao Tad

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sama priča je bila prilično jedinstvena i svidio mi se kraj koji je za mene bio zadovoljavajući. Glumačka ekipa je zapravo bila prilično raznolika, a neki od njih bili su prilično poznati. Dakle, ako ste zainteresirani za gledanje nasilnih filmova o vampirima ispunjenih krvlju natopljenim ubojstvima, ovaj vam ne bi bio po volji.Noćni zubi Recenzija & Pregled Filma (Night Teeth) 2021