Thursday, June 6, 2024

Night Teeth (2021) TRAILER Filma

Share

- Advertisement -

U “Night Teeth” glumi Jorge Lendeborg Jr. (iz Bumblebee i Brigsby Bear) kao Benny, honorarni vozač koji je unajmljen da zabavi dvije mlade žene. Djevojke glume Debby Ryan (Nezasit) i Lucy Fry (Vampirska akademija, Bright).

Nakon što je pokupio dvije tajanstvene žene za noćnu zabavu, mladi vozač plavih očiju otkriva da je Los Angeles potajno ispunjen vampirima koji sišu krv u ovom novom originalnom filmu Netflixa, za koji je objavljen službeni trailer.

Dok se voze po centru Los Angelesa, Benny otkriva da su njegovi putnici, zapravo, 200-godišnji vampiri s neutaživom glađu za krvlju. Benny naizgled postaje nevjerojatni suučesnik dok seksi vampiri doslovno boje grad u crveno – izlažući Bennyja tajnom vampirskom društvu u Hollywoodu.

Alfie Allen i Megan Fox također su glumili u Netflixovom filmu, glumeći nekoliko bogatih i moćnih vampira. U sporednoj postavi su i Raul Castillo, Sydney Sweeney i Alexander Ludwig.

Night Teeth Film u kinima od Oktobra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Cijeli se Bennyjev svijet preokrenuo nakon što je uhvatio dvije tajanstvene djevojke koje ga izlažu tajnom svijetu za koji nije ni znao da postoji. Odjednom je bačen u njihov zagonetni podzemni svijet na misiji da spasi svoj grad od kapanja krvi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Lucy Fry, Alfie Allen, Megan Fox, Raul Castillo, Sydney Sweeney, Alexander Ludwig
Redatelj: Adam Randall
Scenarist: Brent Dillon
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 47min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Night Teeth Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave