My Father’s Dragon Trailer Animirani Film

Pogledajte službeni trailer za novi Netflixov animirani film “My Father’s Dragon”, koji dolazi iz studija za animaciju Cartoon Saloon, pet puta nominiranog za Oscara, koji nam je dao tako nagrađivane animirane filmove kao što su “The Secret of Kells,” ” Pjesma mora” i “Vukohodi”.

- Advertisement -

Nadahnut istoimenom dječjom knjigom autorice Ruth Stiles Gannett iz Newberyja iz 1948. godine, animirani fantastični film prati dječaka koji bježi od kuće u potrazi za bebom zmaja na Divljem otoku.

Nadolazeći Netflixov animirani film režirala je hvaljena irska animatorica i suosnivačica Cartoon Saloona Nora Twomey, koja je prethodno režirala i producirala “The Breadwinner” i “The Secret of Kells”.

Bivša Pixarova scenaristica Meg LeFauve (Inside Out 1 & 2) napisala je scenarij za film u kojem su glasove posudili Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno, Chris O’Dowd, Judy Greer, Alan Cumming, Yara Shahidi i mnogi drugi.

My Father’s Dragon Film u kinima od Novembra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Od peterostruko nominiranog Oscarom studija za animaciju Cartoon Saloon (The Secret of Kells, Song of the Sea, Wolfwalkers) i redateljice Nore Twomey (The Breadwinner) nominirane za Oscara, dolazi izvrstan film inspiriran dječjom knjigom koju je nagradio Newbery od autorice Ruth Stiles Gannett. Boreći se da se nosi s tim nakon preseljenja u grad s majkom, Elmer bježi u potrazi za Divljim otokom i mladim zmajem koji čeka da bude spašen. Elmerove avanture upoznaju ga sa divljim zvijerima, tajanstvenim otokom i prijateljstvom života.

U nastavku pogledajte trailer My Father’s Dragon:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno, Chris O’Dowd, Judy Greer, Alan Cumming, Yara Shahidi, Jackie Earle Haley, Mary Kay Place, Leighton Meester, Spence Moore II, Adam Brody, Charlyne Yi, Maggie Lincoln, Jack Smith, Maggie Linton

Žanr Filma:

Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2022

Redatelj:

Nora Twomey

Scenarist:

Ruth Stiles Gannett, Meg LeFauve

Trajanje filma:

1h 39min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...