Violent Night Trailer Umri muški s Davidom Harbourom kao Djedom Mrazom

Pogledajte prvi službeni trailer za nadolazeću akcijsku komediju s božićnom tematikom “Violent Night”, koja prikazuje Djeda Mraza, kojeg ovdje glumi David Harbour iz “Stranger Things” i “Black Widow”.

- Advertisement -

Film, u kojem također glumi John Leguizamo kao vođa do zuba naoružanog tima plaćenika, fokusira se na mladu djevojku i njezine bogate roditelje koji su uzeti kao taoci u svom domu. Stvar je u tome što je Badnjak. A Djed Mraz (Luka) je ovdje da ubije negativce da spasi dan — slično kao John McClane u Umri muški.

Producirao voditelj akcija “Bullet Train” i “John Wick” David Leitch, mračno komični akcijski film režirao je redatelj norveškog podrijetla Tommy Wirkola, koji je prethodno režirao kultne žanrovske filmove “Dead Snow 1 & 2,” “Hansel” & Gretel: Lovci na vještice” i “Što se dogodilo u ponedjeljak”.

Violent Night Film u kinima od Decembra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Do vraga sa “sve je mirno” … Od 87North, producenata Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2, Bullet Train i Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw dolazi mračna blagdanska akcija- komedija koja kaže da se uvijek trebate kladiti na crveno.

Kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djed Mraz (David Harbour, Black Widow, serija Stranger Things) je na terenu, i on će pokazati zašto ovaj Nick nije svetac.

U nastavku pogledajte trailer Violent Night :

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

David Harbour, John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson, Beverly D’Angelo

Žanr Filma:

Akcija, Komedija, Krimi, Filmovi 2022

Redatelj:

Tommy Wirkola

Scenarist:

Pat Casey, Josh Miller

Trajanje filma:

1h 41min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...