Thursday, May 16, 2024

Violent Night Trailer Umri muški s Davidom Harbourom kao Djedom Mrazom

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za nadolazeću akcijsku komediju s božićnom tematikom “Violent Night”, koja prikazuje Djeda Mraza, kojeg ovdje glumi David Harbour iz “Stranger Things” i “Black Widow”.

Film, u kojem također glumi John Leguizamo kao vođa do zuba naoružanog tima plaćenika, fokusira se na mladu djevojku i njezine bogate roditelje koji su uzeti kao taoci u svom domu. Stvar je u tome što je Badnjak. A Djed Mraz (Luka) je ovdje da ubije negativce da spasi dan — slično kao John McClane u Umri muški.

Producirao voditelj akcija “Bullet Train” i “John Wick” David Leitch, mračno komični akcijski film režirao je redatelj norveškog podrijetla Tommy Wirkola, koji je prethodno režirao kultne žanrovske filmove “Dead Snow 1 & 2,” “Hansel” & Gretel: Lovci na vještice” i “Što se dogodilo u ponedjeljak”.

Violent Night Film u kinima od Decembra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Do vraga sa “sve je mirno” … Od 87North, producenata Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2, Bullet Train i Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw dolazi mračna blagdanska akcija- komedija koja kaže da se uvijek trebate kladiti na crveno.

Kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djed Mraz (David Harbour, Black Widow, serija Stranger Things) je na terenu, i on će pokazati zašto ovaj Nick nije svetac.

U nastavku pogledajte trailer Violent Night :

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

David Harbour, John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson, Beverly D’Angelo

Žanr Filma:

Akcija, Komedija, Krimi, Filmovi 2022

Redatelj:

Tommy Wirkola

Scenarist:

Pat Casey, Josh Miller

Trajanje filma:

1h 41min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave