Halloween Ends Trailer Finalna Borba

Pogledajte službeni završni trailer za “Halloween Ends”, nadolazeći posljednji dio sage o Laurie Strode i Michaelu Myersu od Blumhousea i redatelja Davida Gordona Greena.

- Advertisement -

To je to. Ovo je posljednji okršaj između Laurie Strode, koja je preživjela ubojstvo, i psihotičnog ubojice s nožem Michaela Myersa. I ovaj put, Laurie je spremna učiniti sve što je potrebno kako bi konačno okončala njihovu krvavu svađu.

Nakon filmova “Noć vještica” iz 2018. i “Halloween Kills” iz 2021., film je treće poglavlje u trilogiji reboot/retcon, koja prikazuje Laurie Strode (glumi je ikona horora Jamie Lee Curtis) kao baku s ožiljcima iz bitke koja se bori s PTSP-om i alkoholizma, ali je žestoko spreman za bitku. Lauriena nova misija je zaštititi svoju unuku, Allyson (koju ponovno igra Andi Matichak), od obiteljskog prokletstva koje je Michael Myers.

U filmu također glumi Rohan Campbell kao Allysonin novi dečko Corey, s Willom Pattonom koji se vraća kao zamjenik Frank Hawkins; Kyle Richards vraća se kao Lindsey Wallace, a kaskader James Jude Courtney glumi The Shape.

Halloween Ends Film u kinima od Oktobra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Ovo je posljednji otpor Laurie Strode … Nakon 45 godina, najhvaljenija, najcjenjenija horor franšiza u povijesti filma dolazi do svog epskog, zastrašujućeg završetka dok se Laurie Strode po posljednji put suočava s utjelovljenjem zla, Michaelom Myersom, u finalu sukob za razliku od svih snimljenih na ekranu prije. Samo će jedan od njih preživjeti.

Ikona Jamie Lee Curtis vraća se posljednji put kao Laurie Strode, prva “posljednja djevojka” horora i uloga koja je pokrenula Curtisovu karijeru. Curtis tumači Laurie već više od četiri desetljeća, što je jedan od najdužih parova glumac-lik u povijesti kinematografije. Kada je franšiza ponovno pokrenuta 2018., Noć vještica srušila je rekorde na kino blagajnama, postavši poglavlje franšize s najvećom zaradom i postavila novi rekord za najveći premijerni vikend za horor film sa ženom u glavnoj ulozi.

Četiri godine nakon događaja prošlogodišnjih Halloween Kills, Laurie živi sa svojom unukom Allyson (Andi Matichak) i dovršava pisanje svojih memoara. Michael Myers od tada nije viđen. Laurie, nakon što je desetljećima dopustila duhu Michaela da određuje i upravlja njezinom stvarnošću, odlučila se osloboditi straha i bijesa i prigrliti život. Ali kada je mladić, Corey Cunningham (Rohan Campbell), optužen za ubojstvo dječaka kojeg je čuvao, to zapali slap nasilja i terora koji će natjerati Laurie da se konačno suoči sa zlom koje ne može kontrolirati, jednom zauvijek .

U nastavku pogledajte trailer Halloween Ends:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Henriette Confurius, André Hennicke, Sabine Timoteo, Ursina Lardi, Ivan Georgiev, Birte Schnöink, Flurin Giger, Dagna Litzenberger-Vinet, Dorian Heiniger, Liliane Amuat

Žanr Filma:

Horor, Triler, Filmovi 2022

Redatelj:

David Gordon Green

Scenarist:

Chris Bernier, John Carpenter, David Gordon Green

Trajanje filma:

1h 51min Godina: 2022

Zemlja:

USA, UK

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...