Saturday, April 10, 2021

Objavljen datum izlaska Rambo: Last Blood

Rambo: Last Blood

Studio Lionsgate najavio je datum izdavanja pete akcije franšize “Rambo” . Akcija s podnaslovom “Last Blood” pojavit će se u kinima 20. Septembra 2019. godine. Sylvester Stallone ponovno će se vratiti na ulogu neodoljivog veterana Vijetnamskog rata, koji će u novom dijelu otići u Meksiko kako bi se nosio s lokalnim kriminalom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ranije je glumac objesio u svom Instagram-računu nekoliko novih snimaka iz “Rambo 5”.

U petom filmu John Rambo se suočio s neočekivanim problemom – posttraumatskim sindromom. U pokušaju da se nosi s demonima prošlosti i zaboravi na bezbrojna ubojstva, počinje raditi na ranču u Arizoni, gdje se brine o životinjama i pokušava se ne sjećati rata. Sada su mu najbliži prijatelji djevojka Gabriella i njezina baka Maria.

Gabriella, unatoč molbama Johna i Marije, odlazi u Meksiko kako bi pronašla oca i otkrila zašto je napustio svoju obitelj prije mnogo godina. Ali ona ne doseže cilj i nestaje na putu bez traga. Rambo je u potrazi za njom i otkriva aktivnosti zločinačke organizacije koja trguje ženama. Sada Rambo nema izbora nego ponovno uzeti oružje, spasiti djevojku i zaustaviti zlikovce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stallone je napisao scenarij “Rambo 5” zajedno s Matthewom Sirulnikom i Davidom Morellom . U početku je objavljeno da će sam glumac preuzeti redateljsku stolicu filma. Ali na kraju film će postaviti Adrian Grunberg ( “Sretni praznici” ).

Slike iz akcijskog filma “Rambo 5”: Nova obitelj starog veterana

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU