Zanimljivosti Objavljen datum izlaska Rambo: Last Blood

Objavljen datum izlaska Rambo: Last Blood

-

- Advertisement -

Rambo: Last Blood

Studio Lionsgate najavio je datum izdavanja pete akcije franšize “Rambo” . Akcija s podnaslovom “Last Blood” pojavit će se u kinima 20. Septembra 2019. godine. Sylvester Stallone ponovno će se vratiti na ulogu neodoljivog veterana Vijetnamskog rata, koji će u novom dijelu otići u Meksiko kako bi se nosio s lokalnim kriminalom.

- Advertisement -

Ranije je glumac objesio u svom Instagram-računu nekoliko novih snimaka iz “Rambo 5”.

U petom filmu John Rambo se suočio s neočekivanim problemom – posttraumatskim sindromom. U pokušaju da se nosi s demonima prošlosti i zaboravi na bezbrojna ubojstva, počinje raditi na ranču u Arizoni, gdje se brine o životinjama i pokušava se ne sjećati rata. Sada su mu najbliži prijatelji djevojka Gabriella i njezina baka Maria.

Gabriella, unatoč molbama Johna i Marije, odlazi u Meksiko kako bi pronašla oca i otkrila zašto je napustio svoju obitelj prije mnogo godina. Ali ona ne doseže cilj i nestaje na putu bez traga. Rambo je u potrazi za njom i otkriva aktivnosti zločinačke organizacije koja trguje ženama. Sada Rambo nema izbora nego ponovno uzeti oružje, spasiti djevojku i zaustaviti zlikovce.

Stallone je napisao scenarij “Rambo 5” zajedno s Matthewom Sirulnikom i Davidom Morellom . U početku je objavljeno da će sam glumac preuzeti redateljsku stolicu filma. Ali na kraju film će postaviti Adrian Grunberg ( “Sretni praznici” ).

Slike iz akcijskog filma “Rambo 5”: Nova obitelj starog veterana

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

NAJNOVIJE

Last Christmas (2019) Trailer Filma

U kinima od Novembra 2019. Godine Naziv: Last Christmas (2019) Žanr Filma: Komedija,...

Dolemite Is My Name (2019) Trailer Filma

U kinima od 2019. Godine Naziv: Dolemite Is My Name (2019) Žanr...

10 Minutes Gone (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: 10 Minutes Gone (2019) Žanr...

The Kill Team (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: The Kill Team (2019) Žanr...

Low Tide (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: Low Tide (2019) Žanr Filma: Drama,...

Running with the Devil (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: Running with the Devil (2019)

Obavezno Pročitati

Anthropid (2016) Recenzije Filmova

Anthropid (2016)Žanr:  Biography, History, ThrillerGodina 2016Redatelj:...

Pogledajte i ovoRELATED
Recommended to you