Plemena Europe – Tribes of Europa Sezona 1 (2021) Recenzija Serije

Sve u svemu bio sam zadovoljan gledajući ovu seriju. Specijalni efekti bili su sasvim pristojni uz lijepu glazbu. Mislim da je mlada glumačka ekipa sjajno odradila svoj posao. Prva sezona sastojala se od samo 6 epizoda koje su bile prepune drame, akcije i nekih zanimljivih događaja.

Plemena Europe Nakon katastrofalnog događaja 2029. godine, europske su se zemlje raspale i ljudi su stvorili svoja plemena da bi preživjeli. Jedan od takvih bili su Origines koji su živjeli sami odvojeni od ostatka svijeta. Međutim, njihov mirni život poremećen je kad su Liv (Henriette Confurius – Voljene sestre itd.) sa svojom braćom Kiano (Emilio Sakraya) i najmlađom Ejiom (David Ali Rashed) naišle na misterioznu kocku za koju se kaže da ima najbolju tehnologiju i također je predmet raznih plemena.

- Advertisement -

Divlje pleme Crows s jednim od svojih nemilosrdnih lorda Varvare (Melika Foroutan), predvodilo je svoju vojsku da dobiju kocku ubijajući sve na njihovom putu. U međuvremenu je Crimson Republic koja je željela održati mir u Europi također pokušala doći do kocke prije Crows. Njihove vojnike predvodio je general David Voss (Robert Finster) koji je uvijek smatrao Crows svojim krajnjim neprijateljem. Stvari su se dodatno zakomplicirale kada je čistač koji se nazvao Moses (Oliver Masucci – mračna TV serija itd.) saznao za kocku koja je bila vrlo vrijedna na crnom tržištu.

Pa što se dogodilo s Liv, Kianom i Ejijom koji su bili uhvaćeni usred rata plemena i koja je bila tajna kocke? Pronađite sve u ovoj uzbudljivoj prvoj sezoni zanimljive znanstveno-fantastične serije.

Plemena Europe Recenzija Serije

Iznad sam rekao da sam se zaintrigirao nakon što sam pogledao najavu koja kao da je obećavala malo znanstvene fantastike i akcije. Oduševljen sam što mogu reći da je bilo sasvim očekivano. Serija ima sve te atribute, ali s nečim ekstra i iskreno, prilično me iznenadilo, teškim nasiljem. Mislim da bi moglo biti malo nasilnije u usporedbi sa sličnim serijama (ne da se žalim).

Kad sam gledao rani dio serije koji je ispričan u postapokaliptičnom svijetu (toliko puta korišten u raznim serijama / filmovima), nisam mogao ne osjetiti malo deja vua, posebno s raznim divljim plemenima koja se bore za dominaciju. Međutim, ono što se ovde izdvojilo bila je zadivljujuća priča troje braće i sestara. Njihove su priče bile uistinu nevjerojatne i zaista sam se iznenadio divnom pričom njih troje s vlastitim iskustvom.

Mislim da je mlada glumačka ekipa sjajno odradila svoj posao. Henriette je bila uvjerljiva kao najstarija sestra koja je htjela zaštititi svoju braću, dok je David Ali Rashed bio prilično fantastičan kao najmlađi i očito mu je nedostajala zrelost. Ali moje srce zaista ide prema Kianu (nevjerojatno ga je izveo Emilio Sakraya) čije je putovanje bilo vjerojatno najteže i vjerovao sam da ima najveći razvoj lika. Također mi se sviđa Melike Foroutan koja je glumila ovog složenog lika Lorda Varvaru. Oh, ne zaboravimo Olivera Masuccija koji je ovdje zaista bio šarmantan i glumio je potpuno drugačiji lik od svoje uloge u Darku.

Specijalni efekti bili su sasvim pristojni uz lijepu glazbu. Govorio se uglavnom njemački, ali se često koristi engleski, jer je bilo i drugih evropskih plemena. Prva sezona sastojala se od samo 6 epizoda koje su bile prepune drame, akcije i nekih zanimljivih događaja. Finale sezone bilo je u potpunosti najbolje što je pripremilo seriju za drugu sezonu (ako je zaista obnove). Btw, nije bilo referenci ni za jednu knjigu, film, što bi značilo da je riječ o originalnoj seriji. Oh, ovo je također postala 3. Njemačka serija koju sam gledao i moram reći da ih jako volim.

Sve u svemu bio sam zadovoljan gledajući ovu seriju. Iako bi se premisa mogla činiti poznatom ljudima koji vole takav žanr, ali priča je bila stvarno dobra i glumačka postava je sjajno odradila svoj posao, čineći ovu dostojnu seriju makar i isprobanom. I mene je to zabavljalo i drago mi je što sam je imao priliku gledati. Nadamo se da će biti druga sezona, inače bi to bila samo još jedna Netflixova serija koja je otkazana nakon samo jedne sezone, ostavljajući nas iziritiranim osjećajem da nemamo zaključak. IMDB Ocjena Serije: 6.8/10

Plemena Europe – Tribes of Europa 2021 Sezona 1 (TV SERIES) Recenzija Serije

Žanr: Akcija | Avantura | Drama | Recenzije Serija
Godina: 2021
Kreator: Philip Koch
Glavne uloge Glumci: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Alain Blazevic
Zemlja: Germany
Trajanje Epizode: 45-49 min
Datum izlaska: 19.02.2021 (svjetska premijera)

Trailer Serije Plemena Europe:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...

Sve u svemu bio sam zadovoljan gledajući ovu seriju. Specijalni efekti bili su sasvim pristojni uz lijepu glazbu. Mislim da je mlada glumačka ekipa sjajno odradila svoj posao. Prva sezona sastojala se od samo 6 epizoda koje su bile prepune drame, akcije i nekih zanimljivih događaja.Plemena Europe - Tribes of Europa Sezona 1 (2021) Recenzija Serije