Monday, June 17, 2024

Pod Hipnozom Recenzija & Pregled Filma 2021 (Hypnotic)

Share

SUMIRANJE

Glumačka ekipa filma “Hypnotic” je svoj posao odradila na adekvatan način. Dakle, ako samo želite vidjeti lagani psihološki triler za koji nije trebalo da puno razmišljate, onda bi vas ovaj mogao zabaviti. Ali ako tražite inteligentan, tamni ton, polagano izgaranje sa šokantnim nepredvidivim zaokretima, onda mislim da vam to ne bi pružilo zadovoljstvo.
- Advertisement -

Jučer je na Netflixu izašao ovaj novi film “Pod Hipnozom” (Hypnotic) koji me je zaista zaintrigirao jer ima zanimljivu premisu. Bez daljnjega, odmah ću prijeći na to.

Nakon što je doživjela neke teške osobne probleme, Jenn Tompson (Kate Siegel – Hush, The Haunting of Hill House TV serija itd.) bila je stvarno pod stresom. Tako je njezina najbolja prijateljica Gina (Lucie Guest) upoznala Jenn s hipnoterapeutom kojeg je viđala po imenu dr. Collin Meade (Jason O’Mara – Odlazak TV serija itd.) kako bi se osjećala bolje. Unatoč ranoj nevoljkosti, Jenn je ipak pokušala i izgledalo je kao da je liječenje djelovalo.

Međutim, Jenn je počela osjećati nešto čudno. I nakon incidenta, tražila je više informacija od detektiva Wadea Rollinsa (Dulé Hill – “Locked Down” itd.).

Pa kako se priča završila? Pronađite ih sve u ovom psihološkom trileru.

Pod Hipnozom Recenzija Filma

Pa to je bilo malo neočekivano. Kad sam počeo gledati “Hypnotic” , imao je lijep početak za koji sam mislio da je dobra priprema za ono što slijedi. Sljedeći događaj bio je uobičajeno standardno upoznavanje s likovima i na moje iznenađenje nije trebalo dugo da se dođe do zanimljivog dijela. Obično psihološki trileri imaju tendenciju da sporo izgaraju, pa mi je prijala brza promjena tempa.

Unatoč tome što su imali samo 1 sat i 28 minuta, redatelji Matt Angel i Suzanne Coote (suredateljica Open House) obavili su pristojan posao kako bi se vrijeme učinkovito iskoristilo. Zbog toga sam shvatio da uživam u ovom filmu više nego što sam mislio. Iako možda nema potpuno briljantan scenarij, ali u cjelini, film je po mom mišljenju ipak bio sasvim OK. Pisac Richard D’Odivio imao je malo iskustva u pisanju nekoliko holivudskih filmova kao što su The Call, The Forger, Exit Wounds itd.

Glumačka ekipa filma “Hypnotic” je svoj posao odradila na adekvatan način. Poznavao sam Kate Siegel nakon što sam je gledao u TV seriji Midnight Mass i Jasona O’Mara u TV seriji Agents of S.H.I.E.L.D. Ali onaj koji mi je privukao pažnju svakako je Dulé Hill. Vidjevši ga kako se ponaša tako ozbiljno i ima bradu, izgledao je vrlo zrelo i potpuno drugačije od svog lika koji se glupira u Psych TV seriji. Čak ga ni moja djevojka kojoj sam pokazao njegovo lice nije mogla prepoznati. Ostatak glumačke ekipe imao je vrlo kratko vrijeme pred ekranom i nije imao previše efekta da ostavi dobar dojam.

Općenito, “Pod Hipnozom” nije bio loš za psihološki film. U redu, neke od obrata možda je prilično lako pogoditi ako ste pogledali dovoljno sličnih filmova da biste se upoznali s uzorkom, ali smatrao sam da su još uvijek dovoljni da uživam u njemu. Čak i ako nije imao briljantan kraj, mislio sam da je prilično zadovoljavajući. Prije nego što sam zaboravio, ovdje nije bilo srednje ili post end kreditne scene. Dakle, ako samo želite vidjeti lagani psihološki triler za koji nije trebalo da puno razmišljate, onda bi vas ovaj mogao zabaviti. Ali ako tražite inteligentan, tamni ton, polagano izgaranje sa šokantnim nepredvidivim zaokretima, onda mislim da vam to ne bi pružilo zadovoljstvo. IMDB Ocjena Filma: 5,2/10

“Pod Hipnozom” Trailer Filma:

Film Credits

Pod Hipnozom 2021 (Hypnotic)

Žanr:

Drama, Horor, Misterija, Filmovi 2021

Redatelj:

Matt Angel, Suzanne Coote

Producent:

Richard D’Ovidio

Zemlja: USA

Trajanje filma:

1h 28min

Datum izlaska: 27.10.2021 (svjetska premijera)

U kinima od : //

Glavne Uloge Glumci:

Kate Siegel kao Jenn Tompson

Jason O’Mara kao Dr. Collin Meade

Dulé Hill kao Detective Wade Rollins

Lucie Guest kao Gina Kelman

Jaime M. Callica kao Brian Rawley

Tanja Dixon-Warren kao Dr. Stella Graham

Luc Roderique kao Scott Kelman

Devyn Dalton kao Tabby

Stephanie Cudmore kao Andrea Bowen

Jessie Fraser kao Amy

Darien Martin kao Squad Leader

Madeleine Kelders kao Female Executive

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Glumačka ekipa filma “Hypnotic” je svoj posao odradila na adekvatan način. Dakle, ako samo želite vidjeti lagani psihološki triler za koji nije trebalo da puno razmišljate, onda bi vas ovaj mogao zabaviti. Ali ako tražite inteligentan, tamni ton, polagano izgaranje sa šokantnim nepredvidivim zaokretima, onda mislim da vam to ne bi pružilo zadovoljstvo.Pod Hipnozom Recenzija & Pregled Filma 2021 (Hypnotic)