Tuesday, May 21, 2024

Russian Doll (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

Share

SUMIRANJE

Russian Doll TV Series (2019– ) Teško je gledati kroz seriju 'emitirajući izgubljeni potencijal svojim pomoćnim glumcima i zapletom. Lyonina uloga kao Nadije nije bila snaga i da je netko drugi bio bačen u ulogu koju je serija možda imala.
- Advertisement -

Žanr: Drama | Misterija | Komedija | Recenzija Serija
Godina: 2019
Kreatori: Leslye Headland, Natasha Lyonne, Amy Poehler
Glavne uloge: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee
Zemlja: USA
Trajanje Epizode: 30 min
Datum izlaska: 01.02.2019 (svjetska premijera)

Netflix nastavlja svoj marš izvorne sadržajne dominacije sa svojim izdanjem Russian Doll. Serijom koju je stvorla i glumi Natasha Lyonne, koja se najviše ističe svojim radom na Orange Is New Black. Upravo u ovom trenutku vaš um treba ići naprijed i formirati brzu prosudbu o tome hoćeš li ili ne čitati dalje ili čak dati takvom prikazu svoje vrijeme, jer uživanje u ovoj predstavi temelji se na dvije stvari; vašu toleranciju prema Natashi Lyonne i vašu sposobnost prepoznavanja potencijala unatoč blago zanimljivom rezultatu.

Russian Doll Recenzija Serije

Lyonne nastupa kao Nadia, softverski inženjer koji se usredotočio na sebe. Nakon što je automobil udario i ubio prisiljena je iznova i iznova proživjeti istu noć. Stvari se počinju još više udaljavati od stvarnosti dok pokušava otkriti kako i zašto je njezina situacija, a posebno kako je spriječiti da se ponovi. Radnja je pojačana pojavom Alana (Charlie Barnett), druge osobe koja doživljava iste simptome kao i Nadia, iako iz vrlo različitih razloga. Duo se udružuje kako bi riješio zajedničke dileme u nadi da će ispraviti svijet u kojemu su prisiljeni postojati, kao i proći introspekciju na pitanja osobnosti koja bi mogla biti korijen problema.

Razočaravajuća, premisa Russian Doll nikad nije problem. Priča, koja se u prošlosti manifestirala u zabavama u mnogim oblicima, još uvijek pronalazi način da bude polu-zanimljiva kako ide napredak epizode, međutim, u konačnici podliježe jednostavno generiranju lijene i nezanimljive točke gledišta koja ima mnogo sposobnih komponenti, ali se njene isporuke ne slažu.

Najbolji primjer toga je Nadia kao glavni lik. Lyonne je stečeni okus. Iako se vjerojatno najbolje uklapa u ansambl, a ne kao vodeća, prisiljena je nositi mnogo emocionalne težine serije i činiti se nesposobnim za odgovornost. Jednostavno je postalo teško pronaći razlog za brigu o Nadiji ili njezinim problemima, što je rezultiralo nedostatkom emocionalnog ulaganja ne samo prema njenom karakteru, već i cijeloj predstavi.

Oscilacija

Tek kad Alanov uvod kaže da Russian Doll počinje poprimati neki oblik života. Nažalost, oscilacija serije između Alanove i Nadijine priče onemogućuje joj pronalaženje sigurnih emocionalnih uporišta koja bi pomogla napredovanju parcele na značajno mjesto. Tek nakon posljednje dvije epizode, Russian Doll počinje istraživati ​​kako dvojac može početi popravljati jedno drugo kako bi spasili jedni druge, pa čak i tada, rezolucija je polupečena i nedovršena kao da je pravo značenje ostavljeno gledatelj da otkrije, a ipak želja da to učini ne može se dalje ukloniti.

U konačnici, najviše frustrirajući aspekt Russian Doll je da ona ima mnogo jakih komponenti koje su mogle pomoći u tome da postanu bolje iskustvo. Podupiruća muzika je divna i kada se istraži, pokazat će se zanimljivijom u usporedbi s glavnim likovima. Neki glumci dobivaju više glasa dok serija napreduje. Ali očito je bolno da su oni na mnogo načina fascinantniji od glavnih igrača i prilika za dublje upoznavanje. Zvučni zapis, kojeg je stvorio Joe Wong, koristi se kao moćan alat tijekom predstave kroz divno uspostavljanje raspoloženja ili ambijenta usred scene. Koja je, naravno, njegova glavna svrha, ali je uspela da kontinuirano povlači fokus s likova.

Zaključak:

To je zbog ovih gore navedenih prednosti koje ga čine jako razočaravajućim. Imalo je potencijal da bude nešto što je privlačnije i bitnije od svog krajnjeg proizvoda. Iako će to mišljenje vjerojatno biti među manjinom. Teško je gledati kroz seriju ’emitirajući izgubljeni potencijal svojim pomoćnim glumcima i zapletom. Lyonina uloga kao Nadije nije bila snaga i da je netko drugi bio bačen u ulogu koju je serija možda imala.

Nakon lošeg početka, pojavio se Alan i tračak nade i istraživanje o tome koje mane ličnosti može doprinijeti neprilikama i Nadiji i Alanovoj nevolji, ali se naposljetku njihova rezolucija osjećala žurno i nezapaženo od krajnjih kredita i ostavila osjećaj, a ne zadovoljstvo. , ali reljefno, dopuštajući da se pomaknemo na nešto drugo. IMDB Ocjena Serije: 8.0/10

Trailer Serije:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Russian Doll TV Series (2019– ) Teško je gledati kroz seriju 'emitirajući izgubljeni potencijal svojim pomoćnim glumcima i zapletom. Lyonina uloga kao Nadije nije bila snaga i da je netko drugi bio bačen u ulogu koju je serija možda imala.Russian Doll (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije