Tuesday, July 2, 2024

Spinning Out Sezona 1 (2020) Recenzija Serije

Share

SUMIRANJE

Spinning Out nije savršen, ali to je dovoljno pristojna drama za gledanje. Akcija na ledu je mjesto gdje je predstava najjača i frustrirajuće, ovo se čini malo oskudno, s nekoliko epizoda posvećenih drami sapunica.
- Advertisement -

Volim sportske drame. Kad je Netflix najavio seriju spin-out za umjetničko klizanje od 10 epizoda, premisa je bila intrigantna i osjećala se kao spoj Crnog labuda i krhke sportske drame. U stvarnosti, Spinning Out je 20% sportske drame i 80% sapunice, s ljubavnim trokutima, tajnama iz prošlosti i svim uobičajenim tropovima koje biste očekivali u ovom žanru iskaču i nadjačavaju ugodniju ledenu akciju.

U srcu ove sapunice priča je nadarena klizačica Kat Baker. Nakon gadnog udarca njezino samopouzdanje je poljuljano do temelja, Kat je prisiljena suočiti se s gorkom istinom – njezina je singl karijera gotova. Umjesto toga, dogodi joj se nova prilika, koja uključuje ekipu s bivšom strasti Justinom na natjecanju parova. Sa svojim trenerom Dašom koji nadgleda postupak, pripremaju se za plasman u Regionale i dalje za šampionsku slavu.

Spinning Out Recenzija Serije

Međutim, izvan leda su stvari puno složenije. Kat se našla u ljubavnom trokutu između Marcusa i Justina, dok se njezina najbolja prijateljica Jenn našla u svom ljubavnom trokutu koji se pojavljuje blizu polovice sezone. Povrh toga tu je i drama s Katinom mamom Carol koja ima problema s mentalnim zdravljem, Sereninim trenerom Mitchom, pa čak i Justinovim roditeljima. Gotovo svaki lik ove sezone ima neku vrstu drame, uključujući Jenninog liječnika koji kasno naplaćuje relevantnost u priči.

Na neki je način Spinning Out priča o dvije strane. Kada se usredotoči na sportsku dramu na ledu i ovu dramu karaktera usmjeri u neke emotivne i dobro koreografirane plesove, sezona je najjača i pokazuje koliko ova predstava može biti dobra. S druge krajnosti, Spinning Out je gotovo komično melodramatičan, s nizom nesretnih događaja koji se gomilaju do nevjerojatnih razina i razbijaju čitav niz pitanja koja su gotovo užurbano riješena do kraja serije.

Barem tematski, Spinning Out ima dobru dozu svjesnosti da upakuje dosljednu poruku tijekom sezone koja pomaže povezati sve zajedno. Mentalno je zdravlje trenutno veliko pitanje, a osim nekoliko izjava pred kraj gdje ga likovi izravno spominju, ovdje postoji dobra količina komentara o bipolarnim bolestima, anksioznosti i depresiji koji tako dobro djeluju protiv pritiska. postavke klizanja. Volio bih samo da se malo više naglašava klizanje da se ovo zaista prikaže pravilno.

Estetski, Spinning Out izgleda sjajno. Snježne vrhove, blistave božićne lampice i glatki rad kamere daju dobru dinamiku predstavi, a jedinstvena postavka zaista pomaže ovoj klizačkoj seriji da oživi. I ovdje postoje neki sjajni segmenti flashback-a, pri čemu svaka epizoda uobličava drugačiji lik i gravitira drami oko njih. To je lijep dodir i onaj koji opravdava 10 ponuđenih epizoda.

Spinning Out nije savršen, ali to je dovoljno pristojna drama za gledanje. To nije posebno nezaboravna ili izvanredna serija, unatoč pozdravnom komentaru o mentalnom zdravlju, ali dovoljno je ugodna da se sagleda njezin zaključak. Akcija na ledu je mjesto gdje je predstava najjača i frustrirajuće, ovo se čini malo oskudno, s nekoliko epizoda posvećenih drami sapunica. U dvije epizode posebno se uopće ne spominje ništa što ima veze s natjecanjima ili uopće nema klizališta.

Sa zaštitnim znakom Netflix na kraju, Spinning Out može vratiti drugu sezonu, ali hoće li brojke o gledanosti to opravdati ili ne, ostaje za vidjeti. Nije to najgora drama godine, ali vjerojatno će je prilično brzo zasjeniti neki od dolazaka 2020. Za sada je Spinning Out dovoljno dobra drama za gledanje, ali pored toliko drugih sapunica ove vrste , Spinning Out brzo se spira do osrednjosti. IMDB Ocjena Serije: 7.6/10

Spinning Out 2020 Sezona 1 (TV SERIES) Recenzija Serije

Žanr: Drama| Sport| Recenzije Serija
Godina: 2020
Kreator: Samantha Stratton
Glavne uloge Glumci: Kaya Scodelario, Evan Roderick, January Jones, Willow Shields, Amanda Zhou, Will Kemp. Svetlana Efremova, Mitchell Edwards, Sarah Wright Olsen, David James Elliott, Johnny Weir, Kaitlyn Leeb, Jonathan Van Ness
Zemlja: USA
Trajanje Epizode: 48 min
Datum izlaska: 01.01.2020 (svjetska premijera)

Trailer Serije Spinning Out:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Spinning Out nije savršen, ali to je dovoljno pristojna drama za gledanje. Akcija na ledu je mjesto gdje je predstava najjača i frustrirajuće, ovo se čini malo oskudno, s nekoliko epizoda posvećenih drami sapunica. Spinning Out Sezona 1 (2020) Recenzija Serije