Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeAnimationTajni život mačaka - Cats and Peachtopia 2018

Tajni život mačaka – Cats and Peachtopia 2018

Tajni život mačaka - Cats and Peachtopia 2018 Sve u svemu, bio je u redu film. Vjerojatno ga više nikad neću gledati. Poruka završetka nije bila dovoljno jaka. Razumijem što žele u potpunosti reći, ali način na koji je to isporučeno navelo me je da mislim da direktor i ne misli da je njegova poruka istinita.
- Advertisement -

Tajni život mačaka (2018)
Cats and Peachtopia

Žanr: Animirani
Godina: 2018
Redatelj: Gary Wang
Zemlja: Kina
Datum izlaska: 5.04.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 13.09.2018.
Hrvatska 13.09.2018.
Srbija 13.09.2018.

- Advertisement -

 

Disney nije jedini animacijski studio u cijelom svijetu, ima toliko mnogo drugih i bilo bi pošteno da im se pruži prilika. I upravo sam to učinio! Danas sam gledao kineski animirani film.

Mačak imenom Blanket već dugo živi na visokom spratu u stanu u gradu s njegovim sinom, Cloakom. Jednog dana, , radoznao o spoljašnjem svijetu, Cloak odluči otići iz stana i krenuti u avanturu da pronađe legendarni raj mačaka. Da bi pronašao svog sina, Blanket mora prevladati svoj strah i pomiriti se sa svojom prošlošću, uz pomoć ženskog Macoa.

Pregled

Dizajn likova nije bio vrlo privlačan i da budem iskren, mislim da svi izgledaju ružno, osim mačića i njegovog vlasnika. Životinjske oči i krzno ne izgledaju stvarno za mene. Njihov pokret bio je malo krut, kao da nedostaju neki okviri. Međutim, za razliku od likova, krajolik je bio iznenađujuće dobar kad smo vidjeli zauzeti grad Kine, živopisno nebo i čudesnu Peachtopiju na kraju s tim lijepim zelenim travama.

Film je doista davao drukčije vibracije jer su se posvuda nalazili azijati s crnom kosom i tamnim očima. Nikad to nisam vidio u animiranom filmu, tako da je bilo čudno. Doista mi je davao dojam da sam u Kini. Ozbiljno, vidio sam toliko japanske animacije (anime), ali likovi u njemu nikada nisu izgledali azijski, jer uvijek imaju boja kose i boja očiju. Tako je TAJNI ŽIVOT MAČAKA bio nešto drugačije.

Likovi lijepi

Iako likovi nisu bili lijepi, njihove osobnosti bile su dovoljno pristojne. Film je dobro pokazao znakove emocija, a potaknula ih je njihova priča. No upravo u tom trenutku kad sam plakao, prizor se iznenada promijenio u nešto drugo. To se dogodilo više puta tijekom cijelog filma i činilo mi se da se osjećam vrlo razočarano. Zasigurno su potrebni glatki prijelazi.

Za zaplet, kao snažni američki filmski fan, smatram da je ovo nevjerojatno sporo! Zašto moraju produžiti nepotrebni dio? Gotovo sam zaspao. Bilo je previše scena ganjanja koje su dosadile nakon nekog vremena. TAJNI ŽIVOT MAČAKA naveden je kao komedija, ali nije bilo smiješno! Nisam se nasmijao, čak ni jednom, i mislim da nema nikoga u bioskopu koji se smije osim nekoliko djece. I da sumiramo priču? Radi se o ocu koji traži svog sina. Da, ovaj film definitivno je “Finding Nemo”, azijska verzija.

Muzika nije bila dobro povezana s filmom. Nije bilo ni jedne nezaboravne pjesme, a pozadinska muzika obično je bila previše uzbudljiva za scenu.

Sve u svemu, bio je u redu film. Vjerojatno ga više nikad neću gledati. Poruka završetka nije bila dovoljno jaka. Razumijem što žele u potpunosti reći, ali način na koji je to isporučeno navelo me je da mislim da direktor i ne misli da je njegova poruka istinita. Film je rekao da u svakome postoji peachtopija (Peachtopia je mjesto na koje želite ići), ali kada dođete, shvatit ćete da Peachtopia nije mjesto na kojem želite ostati, ali to je vaš dom u koji želite vratiti se i živjeti. Da, u pravu, nisam uvjeren. IMDB OCJENA: 6.1/10

 

Titlovan Trailer Filma: 

- Advertisement -
Tajni život mačaka - Cats and Peachtopia 2018 Sve u svemu, bio je u redu film. Vjerojatno ga više nikad neću gledati. Poruka završetka nije bila dovoljno jaka. Razumijem što žele u potpunosti reći, ali način na koji je to isporučeno navelo me je da mislim da direktor i ne misli da je njegova poruka istinita.Tajni život mačaka - Cats and Peachtopia 2018