Tuesday, May 21, 2024

The Enemy Within TV Series (2019– ) Recenzija

Share

SUMIRANJE

The Enemy Within Na kraju, ipak postoji šansa da je "The Enemy Within" u sljedećoj epizodi sama sebe iskupila. Međutim, još uvijek neće ići dalje od toga. Iskreno govoreći, ne želim ništa više nego imati ovu novu seriju da uspije, ali nešto mi govori da se to neće dogoditi.
- Advertisement -

The Enemy Within TV Series (2019– ) Recenzija

Žanr: Drama , Recenzije Serija
Godina: 2019
Kreator: Ken Woodruff
Glavne uloge: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey …
Zemlja: SAD
Trajanje Epozode: 43 min
Datum izlaska: 25.02.2019 (svjetska premijera)

Postoji nešto što nikada neću moći razumjeti – zašto svi američki TV kanali, uključujući ABC, NBC, Showtime, Fox, ili neki drugi nepomenuti TV kanali, nastavljaju raditi TV serije o terorizmu, ubijanju i kako jedna policijska uprava pokušava riješiti ubojstvo. Zar ne zaslužujemo imati nešto pristojnije? Pa, možete reći da je “Ovo smo mi” izvrsna predstava, i to je nešto s čim se neću složiti. Ali to je jedina emisija koju vidim u svom nedavnom sjećanju koja pokriva život izvan nasilja i brine se više o samom životu, što nam je sada potrebno više nego ikad.

The Enemy Within Recenzija Serije

“The Enemy Within” još je jedna nova serija FBI-a koja se vrti oko sjajnog bivšeg CIA-inog operativca Erica Shepherd (Jennifer Carpenter), najzloglasnijeg izdajice Sjedinjenih Država, koja se poziva na Will Keatona (Morris Chestnut) nakon smrtonosnog napada. Orkestrirali su najtraženiji kriminalci FBI-a, agent SVR-a, Michael Tall, koji mora pomoći u hvatanju. Iako imaju različite pristupe, njih dvoje moraju naučiti ostaviti neprijateljstvo iza sebe i raditi zajedno u ime sigurnosti Sjedinjenih Država.

Serija počinje kada Erica Shepherd bude okružena FBI-em kako bi je uhitili. Kratko predstavljanje novina otkriva razlog njezina hvatanja, budući da je optužena za otkrivanje identiteta CIA-inih agenata – jedan od najkonkretnijih detalja o kojem nikada nismo sumnjali. Ali ono što ona radi bit će otkriveno pred kraj pilot-sezone koja mi se čini kao naj epska bitka umova između Visokog i Pastirskog.

Erica

Zanimljiva je i činjenica da je NBC-jev “The Enemy Within” ozbiljan i kako će od tog trenutka potrajati. Saznali smo da FBI procjenjuje da danas u SAD-u radi sto tisuća stranih špijuna. Više nego u bilo kom trenutku u istoriji. I to samo po sebi je veliki katalizator za našu znatiželju. Ali bojim se da je serija koju je stvorio Ken Woodruff već govorila o tome. Također, imamo “The Blacklist” za uživanje, a “Blindspot” koji postaje sve bolji i bolji dok “The Enemy Within” nudi staru i voljenu priču ispričanu na način, molimo oprostite dragom gledatelju samo zato što to kažete, prisili. da biste promijenili kanal.

No, u “The Enemy Within” postoje svijetle točke i jedna od njih se zove Jennifer Carpenter. Ona je možda jedina koja je u potpunom razumijevanju Erica Shepherd, njezine borbe, i nekako nam pomaže da se bolje svidi do kraja. Što se tiče Morrisa Chestnuta i njegovog Will Keatona, mislim da njih dvoje moraju popiti kavu kako bi razgovarali o tome što se može ponuditi drugom, kao što je Will Keaton, koji je prikazao Chestnut, otvoren i zbunjen tijekom pilotske sezone, što ne izgleda dobro za seriju. kao cjelinu.

Zaključak:

Na kraju, ipak postoji šansa da je “The Enemy Within” u sljedećoj epizodi sama sebe iskupila. Međutim, još uvijek neće ići dalje od toga. Iskreno govoreći, ne želim ništa više nego imati ovu novu seriju da uspije, ali nešto mi govori da se to neće dogoditi, što je strašna vijest za vodeće glumce, totalno gubljenje vremena Jennifer Carpenter, jer ona zaslužuje show u kojem ona ne mora sjati sama, jer u projektima kao što je ovaj, potrebna je ne samo linija priča, već i timski rad koji nedostaje ovoj seriji. IMDB Ocjena Serije: 6.9/10

Trailer Serije:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

The Enemy Within Na kraju, ipak postoji šansa da je "The Enemy Within" u sljedećoj epizodi sama sebe iskupila. Međutim, još uvijek neće ići dalje od toga. Iskreno govoreći, ne želim ništa više nego imati ovu novu seriju da uspije, ali nešto mi govori da se to neće dogoditi. The Enemy Within TV Series (2019– ) Recenzija