Thursday, May 13, 2021

The Map of Tiny Perfect Things (2021) Recenzija Filma

Nakon uspjeha Palm Springsa u nominaciji za najbolji film Zlatni globus ove godine, vremenska petlja radnje vjerojatno će u budućnosti postati podžanr. Nakon nivoa šefa, The Map of Tiny Perfect Things dodatno dodaje duljinu korištenja ove jedinstvene radnje koja se ovaj put istražuje kroz žanr tinejdžerske ljubavne komedije. Dobro? Odgovor je da je radnja vremenske petlje opet u stanju vrlo dobro podržati priču o ovom filmu.

The Map of Tiny Perfect Things film koji je režirao debitant redatelj Ian Samuel čiji je scenarij napisao Lev Grossman na osnovu kratke priče koju je napisao. U ovom filmu glume dvije mlade zvijezde, Kathryn Newton i Kary Allen. Ovaj 99-minutni film platforma Prime Video objavila je prije nekoliko dana.

The Map of Tiny Perfect Things Filmske Recenzije

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bez razloga i koji ne može razumjeti, Mark (Alen) je ponavljao vrijeme istog dana, tko zna koliko dugo. Markovi dani ispunjeni su rutinama pomaganja stanovnicima malog grada u trivijalnim stvarima. Jednom davno, djevojka, Margareth (Newton), prekida njezinu rutinu što ispada da su oboje zarobljeni u istoj anomaliji. Zbog njihove bliskosti i Mark se zaljubio u djevojku. Za razliku od Marka koji se želio izvući iz ovog prokletstva, naprotiv, činilo se da je Margareth u svemu tome uživa.

Zaplet vremenske petlje kakav nikad ne propustite. Filmski stvaratelji poput njega uzbuđeni su što će pronaći drugačiji i svježi pristup ovom jedinstvenom formatu radnje. Kroz svoju priču, The Map of Tiny Perfect Things mogu otvoriti nove praznine koje nikada prije nisu učinjene. Iako i Palm Spings i Boss Level ulaze u sredinu priče (vremensku petlju), priča o savršenim stvarima ima drugačiji pristup kroz dva glavna lika koji su još uvijek tinejdžeri. Ova ih anomalija sigurno čini zrelijima od njihove dobi što dovodi do mnogih inteligentnih dijaloga i zanimljivih rasprava o mnogim stvarima. Jedno malo iznenađenje koje se približava kraju također čini dubinu priče i poruke ne podcijenjenim.

Dvoje glavnih protagonista, posebno Newton, postaju zvijezde s njihovom kemijom koja je vrlo slatka. Kemija između njih dvoje isprepliće se sa strpljenjem dok priča s vremena na vrijeme napreduje. Tajanstvena strana Margaretinog lika, koja se sjajno čuvala do kraja, također je mogla učiniti njezinu priču još dramatičnijom i dirljivijom. Dodir filmaša također podržava uspjeh ovog filma kroz njegovu dinamičnu kinematografiju i montažu. Ova vrsta ponavljanja radnje sigurno pokreće mnogo montažnih tehnika koje su vrlo lijepo predstavljene u mnogim scenama. U cijeloj priči nema ni trunke dosade. Ono što je zanimljivo, ovaj film često spominje i druge popularne filmove, uključujući dva remek-djela koja se ponavljaju u zapletima, The Groundhog Day i Edge of Tomorrow.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tinejdžerska ljubavna komična dramska igra The Map of Tiny Perfect Things ponovno je svježa, energična i zabavna varijanta radnje vremenske petlje s nepoznatim pristupom i dubinom teme za svoj ciljni žanr. Iako je spakiran jednostavno, Savršene stvari zapravo su složeni film s puno životne suštine u našoj svakodnevnoj rutini koja nam lahko nedostaje. Priča ovog filma može pružiti ljudskom razumijevanju da je za hvatanje signala univerzuma potrebno vrijeme i vrlo dugo iskustvo, i radost i tuga. IMDB Ocjena Filma: 6.8/10

The Map of Tiny Perfect Things (2021)

Žanr: Komedija, Fantazija, Romansa
Godina: 2021
Redatelj: Ian Samuels
Producent: Lev Grossman
Glavne Uloge Glumci: Kathryn Newton, Kyle Allen, Jermaine Harris, Anna Mikami, Josh Hamilton, Cleo Fraser, Jorja Fox, Al Madrigal
Zemlja: USA
Trajanje filma: 98 min
Datum izlaska: 12.02.2021 (svjetska premijera)
U kinima od : //

Trailer Filma The Map of Tiny Perfect Things:

PRVI DOJAM

Dvoje glavnih protagonista, posebno Newton, postaju zvijezde s njihovom kemijom koja je vrlo slatka. Filmski stvaratelji poput njega uzbuđeni su što će pronaći drugačiji i svježi pristup ovom jedinstvenom formatu radnje. Dodir filmaša također podržava uspjeh ovog filma kroz njegovu dinamičnu kinematografiju i montažu.

Mortal Kombat (2021) Recenzija Filma

Prvo izdanje Midway Games 1992. godine, Mortal Kombat je odmah stekao popularnost među ljubiteljima...

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU