Friday, April 16, 2021

The Umbrella Academy (Sezona 1) 2019 (TV SERIES) Recenzija Serije

Žanr: Akcija | Avantura | Komedija | Recenzija Serija
Godina: 2019
Kreatori: Jeremy Slater
Glavne uloge:Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda 
Zemlja: Spain
Trajanje Epizode: 1h
Datum izlaska: 15.02.2019 (svjetska premijera)

Većina nas voli gledati TV. Neki to vole jer je to lijep način bijega od stvarnosti, a neki zbog njihove želje da se utopi u novo područje. Postoje gledatelji koji vole iskusiti, učiti i obrazovati se kroz mali ekran. Ponekad služi svrsi zajedničke diskusije s prijateljima. Što god da je, to je uvijek situacija u kojoj svi dobivaju. Međutim, s novom serijom Netflixa pod nazivom “Umbrella Academy”, ono što ćete dobiti je mnogo više od razloga za okupljanje s prijateljima. To je veće od svega što ste vidjeli prije ili zamislili. Drugim riječima, tako je nezamislivo dobro da što god sljedeće kažem, shvatit ćete to kao pretjerivanje ili samo moju maštu koja je sa mnom odigrala trik. Ali nije, i nisam mogao biti sretniji nego sada.

Umbrella Academy Recenzija Serije

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Umbrella Academy” prati braću i sestre koji se moraju ponovno ujediniti nakon što njihov otac posvojitelj, Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore), umre pod sumnjivim okolnostima. Nakon što su se okupili, braća i sestre koji su bili obučeni za spašavanje svijeta moraju djelovati brzo, kao nakon ponovnog pojavljivanja Petog broja (Aidan Gallagher) koji ih upozorava da svijet ima samo osam dana da živi prije nego što dođe kraj. Dok pokušavaju shvatiti njegov uzrok, oni čak i ne znaju da je njegov razlog uvijek bio uz njih i da jednostavno nisu imali pojma o tome.

Serija počinje s pripovjedačem koji nas vodi do mračnog i tajanstvenog 1. listopada 1989. kada su 43 žene širom svijeta rodile u 12. satu. To je bilo neuobičajeno, glas muka objašnjava, zbog činjenice da nijedna od tih žena nije bila trudna kad je prvi dan počeo. Sir Reginald Hargreaves, pustolov, nakon što je saznao za to, kreće na put da pronađe i usvoji što je više moguće djece. Pa, ono što smo saznali je da ih je dobio sedam. Većina njih ima supersile, osim jedne – izolirana Vanya (Ellen Page) koja se drži na udaljenosti zbog toga što je obična djevojka.

Redatelj glumci

Kako djeca počinju odrastati, njihove moći postaju očite jer se potreba da postanu superheroji pretvara se u hitnu stvar. Zašto je Hargreaves učinio to je nešto što ćete morati naučiti sami, međutim, njegova iznenadna smrt deset godina kasnije okuplja otuđene braću i sestre da zajedno oplakuju svog pokojnog oca. Kad se pojavi broj pet, koji još nije ostario dan od prvog dana kada je nestao, iz budućnosti s vijestima koje dijeli samo s Vanyom – taj sudnji dan dolazi i nema namjeru pokazati milost čovječanstvu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Umbrella Academy”, američka serija stripova koju je stvorio i napisao Gerard Way i ilustrirao Gabriel Ba. Izvanredna je priča o hrabrosti, superherojima koji su mnogo kreativniji i stvarniji od onih koje vidite u Marvel svemiru. Oni su smiješni, neustrašivi i potpuno nepredvidivi. Broj pet Aidana Gallaghera je najuzbudljiviji lik koji ćete ikada susresti. Luther Toma Hoopera je Spaceman koji je ranjiv, može plakati, ali kad je to potrebno, može uništiti sve okolo. Cha-Cha Mary J. Blige je agent s izvanrednim vještinama borbe koje, vjerujte mi, ne biste željeli osobno testirati.

Klaus Roberta Sheehana čini se da je mladi čovjek bezbrižan ovisnik o drogama. Ali kad ga bolje pogledate, privikavate se na njega kao da vam je najbolji prijatelj. Diego Diego Castaneda je detektiv koji je previše emocionalno vezan za svog partnera i njegovu robotsku mamu. Emmy Raver-Lampmanova Allison je još jedan sibling s vještinama. Kako bi uvjerio druge da vjeruju u bilo koju poruku koju pokuša prenijeti. I Vanya iz Ellen Page. Tako lijepo svira violinu da je ponekad zastrašujuće čak i da je posluša. Ali kad se njezin karakter razvije, vi se više ne pitate zašto.

Zaključak:

U zaključku, “Umbrella Academy” je serija puna akcije i svega što vaše srce možda želi vidjeti u modernoj seriji. Prvih petnaest minuta je čista komedija, a onda se pretvara u dramu, zatim u akciju, sci-fi, pa čak i užas. Sama serija je toliko zanimljiva, tako uzbudljiva i osvježavajuća. Vjerujte mi, kada završite gledati cijelu sezonu, poželjet ćete zamrznuti vrijeme do dolaska druge sezone. Jer postoji nešto posebno, nestvarno i iskreno senzacionalno o „Umbrella Academy“ o kojoj ćete stalno govoriti. IMDB Ocjena Serije: 8.4/10

Trailer Serije:

PRVI DOJAM

The Umbrella Academy (Sezona 1) 2019 je serija puna akcije i svega što vaše srce možda želi vidjeti u modernoj seriji. Prvih petnaest minuta je čista komedija, a onda se pretvara u dramu, zatim u akciju, sci-fi, pa čak i užas. Sama serija je toliko zanimljiva, tako uzbudljiva i osvježavajuća.

Big Sky 2020 Sezona 1 (TV SERIES) Recenzija Serije

Kao što sam rekao u jednom od svojih ranijih postova, prošli je tjedan bio...

Banda iz Baker Streeta – The Irregulars Sezona 1 (2021) RECENZIJA Serije

Banda iz Baker Streeta je serija objavljena na Netflixu u petak, ali gledao sam...

The One Sezona 1 (2021) Recenzija Serije

Ova nova serija objavljena je na Netflixu prije nekoliko dana, što me prilično zaintrigiralo...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU