Wednesday, June 19, 2024

Vau Vau Zvijezda – Rock Dog 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Vau Vau Zvijezda - Rock Dog 2017 Recenzija Filma
Vau Vau Zvijezda – Rock Dog 2017 Recenzija

VAU VAU ZVIJEZDA 2017
Rock Dog

Žanr: Animation, Comedy, Family
Godina 2017
Redatelj: Ash Brannon
Glavne uloge: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons
Glumci: Ivan Đuričić, Davor Gobac, Slavko Juraga, Žarko Savić, Luka Petrušić, Ana Vilenica
Trajanje filma: 01:20:00
Datum izlaska:   June 2016 7
U kinima od :    24 February 2017 (USA))
                    B i H   02.03.2017.
                    Hrvatska 02.03.2017.  
                    Srbija    02.03.2017.  

                      Rock Dog dolazi u kina, koji se temelji na klasičnoj pretpostavci – vjerujući u svoje snove, sve sto želite, onda to i možete ostvariti. Ovaj put simboliziraju veliki početak psa junaka. Četveronožnog čovjekovog najboljeg prijatelja u filmu zaštitnika ovaca, koji želi ici protiv obiteljske tradicije i postati kao muzičar.

Bodi bi trebao biti kao i njegov otac, voditelj fiktivne vojske koja je čuvala snježne planine o racije krvožednih vukova. Tinejdžerski Bodi ima neke druge planove. Muzički instrumenti zaključani u skladištu podsjećaju na vrijeme kad je sa snježne planine odzvanjala muzika dok njegov otac to nije zabranio.

Bodi je jedan nesretni karambol svojevoljno napušta svoj san da postane slavni gitarista i pjevač. I to usprkos činjenici da je s neba pao tranzistor radio, na kojem je samo pjevao muzička zvijezda Angus. Tata Bodimu daje priliku i plaća mu autobusnu kartu za grad s jasnom porukom: otići i pokušati se probiti, ako ne mogne, vratiti se i ne pričati o tome. Bodiho tako započinje putovanje puno pustolovina, nade, zelje, ali i naivnih sukoba sa stvarnosču, sto je znatno vise boja, zanimljivije i okrutnije od brda nastanjeno ovcama koje vole tuširanje.

Pas Rock Dog dječjoj publici pokazuje da je potraga za vlastitim rajem težak zadatak, u kojem će doživjeti razočarenja i često vidjeti svoje idole da nisu uvijek onakvi kakvi se pokušavaju da se predstave u javnosti. Animirani feat Ash Brannon, s prosječnim vizualima pokušavaju privuci cak i na prvo slušanje dobrim muzičkim stihovima. Izvorni raspored Rolfe Kent, koji je napisao muziku za dosta filmova neki od njih su Wedding Crashers, opet, 17 ili Mean Girls, transformira Jan Maxian. Linovi u filmu su Bodi (Luke Wilson),Angus(Eddie Izzard),Khampa(J.K. Simmons),Linnux(Lewis Black),Riff(Kenan Thompson),Darma(Mae Whitman).

Brannon koji je doveo do kina Bug života i Toy Story, i dobio pohvale kao Oscar nominacije za najbolji animirani, ovaj put za dostizanje u kineskom romanu. U filmu su također sudjelovali kineski proizvođači, što će pažljiviji gledatelji primijetiti kad seljak Bodi dođe na nekakav prosvijetljeni Times Square polu-opisan kineskim slovima.

Vau Vau zvijezda je ugodan animirani film koji zadovoljava sve ono sto će kao punopravni predstavnik svog žanra imati. Ugodno ga je gledati, pjesme lijepo prolaze mjestimično s pričom koja će biti značajna za dječje oci i um. Film prikazuje isto dobro srce i daje nadu da se snovi mogu ostvariti, čak i kad to dovodi do trnovitog puta. Bodi je u svakom smislu dobar dječji film koji će im dati neku nada da se snovi mogu ostvariti samo je potrebno biti uporan i ne odustati.

Ocjena 5/10

 Rock Dog (2016) on IMDb

Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave