Wednesday, July 28, 2021
HomeListe Filmova 201910 Najuzbudljivijih Netflix izvornih filmova iz 2019 godine

10 Najuzbudljivijih Netflix izvornih filmova iz 2019 godine

S više od 90 filmova planiranih za objavljivanje ove godine, može biti teško pronaći ono što je zaista vrijedno gledati. Zato smo napravili ovaj popis Netflix filmovi koji su najuzbudljiviji vidjeti na streaming site-u 2019. godine. Nominirani od strane nekih od najvećih direktora, pokazuju da stream ima i snagu i financijska sredstva za stvarno mijenjanje industrije . Ovi Netflix filmovi zaista pokazuje raznolikost Netflixove platforme. 

The 10 Most Exciting Netflix Original Movies of 2019

Velvet Buzzsaw (Dan Gilroy) Netflix filmovi

Govoreći priču o ukletim slikama koje oživljavaju kako bi se osvetile kapitalističkoj pohlepi umjetničkog svijeta, Velvet Buzzsaw je jedan od onih filmova koji će ili uzletjeti ili srušiti.

Close (Vicky Jewson)

Da bi zaštitla nasljednicu od visoko obučenih otmičara, usamljeni stručnjak za sigurnost (Noomi Rapace) mora otkriti zlokobnu zavjeru – dok nastoji ostati živ u ovoj uzbudljivoj, ženskoj akcijskoj drami koju je napisala i režirala Vicky Jewson.

Triple Frontier (J.C Chandor)

Triple Frontier, koji će biti objavljen 15. marta, biće jedan od najvećih Netflixovih filmova do sada. Sa glumačkom ekipom koja uključuje sve Oskara Isaka, Bena Afleka, Čarlija Hunnama, Garretta Hedlunda i Pedra Paskala, Triple Frontier ih ujedinjuje u trileru o prijateljstvu i američkom snu. Oni se pojavljuju kao bivši vojni članovi koji se udružuju da opljačkaju narkotik koji vredi više od 75 miliona dolara, oslobađajući bezbožni talas uništenja.

The Irishman (Martin Scorsese)

Možda ne samo najnapredniji očekivani film na Netflixu, već i najneočekivaniji film objavljen bilo gdje, Irac ne vidi nikog drugog osim Martina Scorsesea koji se ponovno ujedinjuje s Robertom De Nirom i Joeom Pescijem, dok se prvi put udružio s Al Pacinom.

Six Underground (Michael Bay)

On će ispričati priču o šest milijardera koji se odlučuju za lažiranje vlastite smrti kako bi pokrenuli odjel za osvetnike koji će uništiti najgore kriminalce na svijetu – odražavajući nevjerojatne dužine kojima će najbogatiji ljudi na svijetu ići kako bi izbjegli plaćanje poreza. Reynolds će glumiti uz Ben Hardyja, Adria Arjonu, Davea Franca, Mélanie Laurenta, Corey Hawkinsa i Manuel Garcia-Ruffo.

Polar (Jonas Åkerlund)

Vrhunski svjetski ubojica, Duncan Vizla, zvani Black Kaiser, umirovljuje se kada ga njegov bivši poslodavac označi da ima odgovornost prema firmi. Protiv njegove volje, on se nađe natrag u igri ide glavom u glavu s vojskom mlađih, bržih, okrutnih ubojica koji će pristati na ništa da bi ga ušutkali.

The Laundromat (Steven Soderbergh)

Zasnovano na knjizi Svijet tajnosti: Unutar istraživanja Paname Papers o nedopuštenim novčanim mrežama i globalnoj eliti Jakea Bernsteina, The Laundromat će prikazati izvanredan rad skupine novinara kako bi otkrila 11,5 milijuna datoteka koje su potresle financijski svijet.

The Perfection (Richard Shepard)

Kupljen od strane Netflixa nakon premijere na Fantastic Festu prošle godine, The Perfection je još jedan horor s visokim konceptom koji je kupljen kako bi se uklopio u filmove poput Tihog mjesta i Netflixove

The Highwaymen (John Lee Hancock)

The Highwaymen baca novo svjetlo na mit o Bonnie & Clyde, tako izvrsno ispričan u klasičnom filmu Warren Beatty i Faye Dunaway, pričajući priču iz perspektive teksaških rendžera angažiranih da ih progone. Tim iz snova Kevin Costner i Woody Harrelson ušli su u zvijezde, a John Lee Hancock (The Blind Side i Saving Mr Banks) zadužen je za usmjeravanje priče.

The Boy Who Harnessed the Wind (Chiwetel Ejiofor)

Temeljeno na istoimenoj knjizi Williama Kamkwambe, ona govori o malavijskom inovatoru koji je postao poznat u svojoj domovini gradeći turbinu na vjetar za napajanje vlastitog doma.

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.
PREPORUKA

Zadnje Dodano