horor filmovi 2019
Pogledajte koji su Najbolji Horor Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi Horor filmovi 2019. godine Opis i Radnja Filma, Gledanje Trailera, IMDB

Horor Filmovi 2019 Obožavatelji Horor Filmova imaju puno toga za očekivati ​​u sljedećih nekoliko godina. Studiji počinju popunjavati mjesta za godinu dana poslije. Intrigantni remakei, nastavci razbijanja hitova, sjajni originalni projekti voljenih filmskih stvaralaca – gledamo prema naprijed u dugom iščekivanju ovih horor filmova koji će nas sve prepašiti 2019. godine.
Datumi objavljivanja su uvijek promjenjiva stvar, pa smo se usredotočili na Horore koji imaju (naizgled) čvrste datume objavljivanja u rasporedu.

Horor Filmovi 2019 Escape Room

Redatelj: Adam Robitel

U glavnim ulogama: Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Tyler Labine

Ukratko Radnja Filma: Imagine Saw se susreće s Cubeom i doći ćete do filma koji izgleda kao Escape Room, u režiji Insidious: The Last Ke y je Adam Robitel. Daredevilova Deborah Ann Woll jedna je od šest stranaca koji brzo žale što su odlučili da se održe u nizu soba za bijeg, sa smrtonosnim posljedicama za onoga tko se ne izvuče.

Datum izlaska: 4. Januar 2010

The Prodigy

Redatelj: Nicholas McCarthy

U glavnoj ulozi: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott

Ukratko Radnja Filma: Očigledno, jedna sekvenca u The Prodigy je toliko zastrašujuća da ju je redatelj Nicholas McCarthy ( The Pact ) morao ponovno urediti . U ulozi Orange-a je Taylor Schilling iz New Black -a, trebao bi donijeti mnogo jezivih dječjih strahova jer njezin lik otkriva da je njezin mladi sin preuzeo natprirodnu silu.

Datum izlaska: 8. Februar 2019

Happy Death Day 2U

Redatelj: Christopher Landon

U glavnim ulogama: Jessica Rothe, Izrael Broussard, Ruby Modine

Ukratko Radnja Filma: Još uvijek nismo posve sigurni da je nastavak Happy Death Daya neophodan, ali prvi film je bio jedno od iznenađenja 2017., pa ćemo to i dopustiti. Kako će slijediti razigrani koncept Groundhog Day ostaje da se vidi, ali izgleda da će Tree (Jessica Rothe) otkriti da je “umiranje iznova i iznova iznenađujuće lakše od opasnosti koje su pred nama”. Ovaj Film je zaslužio da se nađe na našoj Horor Filmovi 2019 listi.

Datum izlaska: 14. Februar 2019

Us

Redatelj: Jordan Peele

U glavnoj ulozi: Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o, Winston Duke

Ukratko Radnja Filma: Ne znamo ništa o nastavku Jordana Peelea do briljantnog Get Outa , osim što je to “društveni horror-triler”. S glumačkom ekipom Elisabeth Moss i Lupita Nyong’o, The Handkaid’s Tale , to je gotovo sve što trebamo znati kako bismo mogli kupiti kartu za otvaranje vikenda. Horor Filmovi 2019 tu je s razlogom

Datum izlaska: 8. Mart 2019

Pet Sematary

Redatelj: Kevin Kölsch i Dennis Widmyer

U glavnim ulogama: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow

Ukratko Radnja Filma: Najnoviji roman Stephena Kinga koji će se preoblikovati na velikom ekranu je Pet Sematary i temelji se na obećavajućem prvom traileru . Redatelji Kevin Kölsch i Dennis Widmyer bili su iza izvrsnog indie horor Starry Eyes , pa je uzbudljivo vidjeti što mogu učiniti na većoj razini.

Datum izlaska: 5. April 2019.

The Curse of La Llorona

Redatelj: Michael Chaves

U glavnoj ulozi: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz

Ukratko Radnja Filma: Na temelju The Curse of La Llorona , James Wan je angažirao Michaela Chavesa da od njega preuzme ulogu direktora The Conjuring 3 . Dakle, njegova priča o La Lloroni (žena koja plače) – da zamijeni svoju djecu nakon što ih je utopila – mora biti dobra, zar ne?

Datum izlaska: 19. April 2019.

BrightBurn

Redatelj: David Yarovesky

U glavnoj ulozi: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones

Ukratko Radnja Filma: O BrightBurnu se ne zna ništa , ali sve su oči uprte u njega jer je prvi projekt Jamesa Gunna otkad ga je Disney otpustio kao direktor Guardians of the Galaxy 3 . Gunn producira film koji su napisali njegov brat Brian Gunn i njegov bratić Mark Gunn. Trebao je o tome razgovarati na Comic-Conu prije nego što se pojavila vijest o Disneyu, pa tko zna kada ćemo saznati više.

Datum izlaska: 24. Maj. 2019

Grudge

Direktor: Nicolas Pesce

U glavnoj ulozi: Andrea Riseborough, Lin Shaye, Betty Gilpin

Ukratko Radnja Filma: Trebamo li još jedan remake The Grudge ? Ne, vjerojatno ne. Pa ipak, producent Sam Raimi okupio je strašan tim kako bi oživio ovaj drugi američki film. Iza kamere je i novi horor redatelj Nicolas Pesce, a ubojica je Andrea Riseborough, legenda horor Lin Shaye , GLOW -ova Betty Gilpin i John Cho. Samo daj.

Datum izlaska: 21. Juni 2019

47 Metres Down: The Next Chapter

Redatelj: Johannes Roberts

U glavnoj ulozi: TBC

Ukratko Radnja Filma: Nažalost, nastavak pristojnog rashladnika morskog psa 47 Meters Down ne zove se 48 Meters Down, kao što je originalno prijavljen. Glumci se čuvaju u tajnosti, ali izvorni redatelj Johannes Roberts se vratio i ovaj put se petorica Backpackera nađu u opasnosti od morskih pasa dok istražuju uništeni podvodni grad.

Datum izlaska: 28. Juni 2019

Annabelle 3

Redatelj: Gary Dauberman

Uloge: Mckenna Grace, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Iseman

Ukratko Radnja Filma: Annabelle je bila glupost, Annabelle: Creation je bilo iznenađujuće dobro, pa tko zna što će donijeti treći izlet s posesivanom lutkom. Službeno se još naziva Untitled Annabelle Project , postavljen je prije The Conjuring , ali nakon Warrensa (Patrick Wilson i Vera Farmiga pojavit će se i ovdje) donijeti Annabelle u svoju zbirku prokletih objekata. Što bi moglo poći po zlu?

Datum izlaska: 3. Juli 2019

IT: Chapter Two

Redatelj: Andy Muschietti

U glavnoj ulozi: Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy

Ukratko Radnja Filma: Pennywise i Klub gubitnika ponovno su u IT-u: drugo poglavlje , nestrpljivo očekivani nastavak ogromnog horora 2017. godine. Sa sličnim Jessicom Chastain i Jamesom McAvoyem, casting odraslog Losers ‘Cluba je prilično velik dio onoga što svaki fan obožava, pa se nadamo da će živjeti do prvog filma.

Datum izlaska: 6. Septembar 2019

Zombieland 2

Redatelj: Ruben Fleischer

U glavnim ulogama: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin

Ukratko Radnja Filma: Sve četiri izvorne zvijezde vraćaju se za Zombieland 2 koje će stići cijelo desetljeće nakon objavljivanja prvog filma. Iskreno, nismo očekivali da će se nastavak ikada dogoditi. Međutim, naša nada vjeruje da se sigurno ne bi svi vratili da scenarij ne bi bio ispočetka. IMDB Horor Filmovi 2019 IMDB lista uskoro.

Datum izlaska: 11. Oktobar 2019

REVIEW OVERVIEW
Horor Filmovi 2019
Previous articleNajbolji Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi filmovi koji izlaze 2019. godine
Next articleHeartlock (2018) Trailer Filma
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.