Najbolji Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi filmovi koji izlaze 2019. godine

165
Najbolji Filmovi 2019
Najbolji Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi filmovi koji izlaze 2019. godine Opis i Radnja Filma, Gledanje Trailera Film

Najbolji Filmovi 2019: Ovo su Najbolji Novi Filmovi koji izlaze 2019. godine.
Pripremite se i spremite datume novih filmova koji izlaze 2019. godine. Ipak, predstojeća godina je spremna za izazov, a gledajući na to, 2019. bit će dobra za gledatelje filma. Filmovi 2019 Lista 100 popularnih filmova

Najbolji Filmovi 2019 Toy Story 4

Buzz Lightyear se prvi put pojavio u Andyjevoj kolekciji igračaka 1995. godine. Sada, skoro 25 godina kasnije, četvrti nastavak Toy Story-a će biti objavljen. Buzz, Woody, g. Potato Head i ostale igračke sada su u posjedu novog vlasnika Bonnie. I Woody ima problem sa novom igračkom. “Kada Bonnie doda u svoju sobu nevoljku novu igračku nazvanu” Forky “, avantura na putu sa starim i novim prijateljima će pokazati Woodyju koliko veliki svijet može biti za igračku,” kaže Disney. Trenutno se radi o svemu što znamo o Toy Story 4.

Datum objave: 21. lipnja 2019

Colette

Nakon premijere na Sundance Film Festivalu prošle godine, Colette udara u UK ekranima istinitu priču francuskog romanopisca Sidonie-Gabrielle Colette, supruge poznatog pisca u Parizu 20. stoljeća. Osim što je i sama Colette bila nadareni pisac; polu-autobiografski roman koji je napisala pod imenom muža bila je bestseler i na kraju je dobila Nobelovu nagradu za književnost 1948. godine. koja odaje počast uticajnoj ličnosti feminizma.

Datum objave: 11. januar 2019

Glass

FiReditelj M.Night Shyamalan je odabrao i pomiješao sa likovima iz prethodnih filmova za ovu novu produkciju. Bruce Willis i Samuel L. Jackson, David Dunn i Mr. Glass of Unbreakable, pridružuju se ovoj novoj produkciji jednako uzbudljivog psihološkog horor filma. U Staklu, Dunn koristi svoje nadljudske moći u potjeri za Kevinom Wendellom Crumbom (James McAvoy), ometenim likom iz Splita koji pati od poremećaja disocijativnog identiteta, i tvrdi da nema manje od 24 ličnosti. Među njima, posebno opasan i nepredvidiv identitet nazvan “The Beast”, koji ide iza tinejdžerki i zaključava ih u ćelije. Zbunjujući sat.

Datum objave: 18. januar 2019

Mary Queen of Scots

“Žena sa krunom”: kontroverza oko Marije Kraljice Škotskog roda u 16. veku čini je modernim uzorom i briljantnim ženskim vodstvom u bioskopu. Film Josie Rourke je zasnovan na njenom životu – posebno na njenom susretu sa svojom rođakom Elizabetom 1, kraljicom Engleske, i njenim pokušajem da je svrgne. Zbog toga je Marija bila zatvorena 18 godina prije nego što se suočila sa pogubljenjem. Ne očekujte laganu priču; ovo je za one koji će uživati u oštrim kraljevskim porodičnim sporovima i, možda, još oštrijim škotskim zimskim okruženjima.

Datum objave: 18. januar 2019

The Lego Movie 2: The Second Part

Deca, mladi i roditelji se raduju: Lego film se vratio, sa istim produkcijskim timom kao i prethodni, koji je bio uspešan u osvajanju gledalaca svih uzrasta. Nije najlakši izazov, pogotovo kada se radi sa lego pejzažima i mini likovima. Film je postavljen pet godina kasnije, a ovaj put naš Lego heroj Emmett se mora suočiti s osvajačem po imenu Sweet Mayhem koji je došao sa vanzemaljske teritorije da otme svoje prijatelje. Mada nije dovoljno za spuštanje raspoloženja. Vreme je za Emmetta da testira svoje veštine dok putuje tamo gde nijedna cigla nije otisla: svemir.

Datum objave: 8. februar 2019

Captain Marvel

Napisana i režirana od strane muža i supruge Ane Boden i Rajana Fleka, kapetan Marvel je najavljen prije četiri godine i efektivno je prva ženska superherojska produkcija koju vodi žena. Očekivanja su, dakle, visoka, ali Brie Larson izgleda kao da je u ulozi Carol Danvers, alias Kapetan Marvel, bivši američki avijatičar koji je obdaren nadljudskom snagom. Danvers se pridružuje vanzemaljskom vojnom timu Kree kao jedan od najmoćnijih boraca galaksije usred međugalaktičke borbe između planete Zemlje i dva druga vanzemaljska svijeta. Sve to dok smo razvrstavali pitanja o njenoj prošlosti i identitetu.

Datum objave: 8. Mart 2019

Dumbo

Veštim preoblikovanjem animiranih filmova u burne fantazijske produkcije Tim Burton je već dokazao svoju vrijednost u blagajni s Alisom u zemlji čudesa; a reditelj se vratio na to sa prepričavanjem klasičnog detinjstva koje morate gledati Dumbo. Priča o nesretnom slonu koji je rođen sa prevelikim ušima i beskrajno ismijavan od strane svojih vršnjaka bit će usvojen od strane visokoprofilnih glumaca, uključujući Evu Green i Colin Farrell. Suze su mnogo očekivane od gledalaca svih uzrasta, naravno, a posebno kada se otkrije da Dumbo uši dopuštaju mu da leti.

Datum objave: 29. Mart 2019

Pet Sematary

Duhovna atmosfera trilera Stephena Kinga još jednom dokazuje da oni nevjerojatno to prenesu na ekran – samo gledajući trailer za Pet Sematary , temeljen na istoimenom autorovom horor romanu, bit će dovoljan da vam pruži jezu. U klasičnoj kraljevskoj parceli, normalna obitelj se seli u udaljeni kraj i dobija sve vrste nevolja. Ovoga puta drama se događa nakon što kamion pregazi obiteljskog mačka, a otac, Louis, odluči ga zakopati u obližnju „kućnu ljubimcu“ o kojem su mu komšije govorili. I kako se ispostavilo, da pravopis nije jedino što nije u redu s tim mjestom. Najbolji Filmovi 2019 se morao naci na listi.

Datum objave: 5. Aprila 2019

Pokémon: Detective Pikachu

Možda se čini nevjerojatnim da smo trebali čekati do 2019. da dobijemo Pokémon film. Ali u svakom slučaju, dolazi. Ryan Reynolds dobiva privilegiju Pikachuovog glasa u filmu o tajanstvenoj komediji koja prati poznato žuto stvorenje, sada opremljeno šeširom u stilu Sherlocka Holmesa, jer ide oko Pokémon svijeta rješavajući tajne. Američko-japanska produkcija rezultat je dogovora iz 2016. godine između Legendary Pictures i The Pokemon Company – a ishod, temeljen na igri istog imena, ima potencijal da pogodi mjesto za ex-Game igrače.

Datum objave: 10. Maj 2019

X-Men: Dark Phoenix

Ne postoji takva stvar kao što je Marvel, i ništa ne govori bolje od dvanaeste rate X-Men franšize. To je izravan nastavak X-Men: Apokalipse 2016, u kojoj su X-Men stajali jednako kao i uvijek protiv Apokalipse koja uništava svijet. Ovaj put, jedan od njihovih članova prijeti da će rastaviti bandu, jer Jean Gray razvija superiorne moći i počinje se pretvoriti u korumpiranog Dark Phoenixa. Tako dovodeni do krajnje dileme: spasite prijatelja ili spasite cijeli svijet?

Datum objave: 7. Juni 2019

Once Upon a Time in Hollywood

Za svoj sljedeći film, Tarantino je bio veliki – iako je vjerojatno, obično to čini. Njegovi glumci uključuju Leonarda DiCapria i Brada Pitta kao dvije ambiciozne televizijske zvijezde u nadi da će uspjeti u filmskoj industriji 1969. u Los Angelesu. Film je postavljen u kontekstu Amerike potresene ubojstvima obitelji Manson – ubojstava koja je počinio kult koji je formiran u Kaliforniji, a vodio ga je Charles Manson. Krajem šezdesetih Manson je predviđao apokaliptični rat temeljen na rasnim napetostima. Izvinjenje nasilja i kulta poremećenih vođa: nije teško vidjeti kako je sve to dobro za klasičnog Tarantina.

Datum objave: 26. Juli 2019

X-Men: The New Mutants

Jedna godina dva X-Mensa? Tako je. 20th Century Fox nadmašuje sam sebe ove godine. U režiji Josha Boonea (koji je bio iza The Fault in Our Stars ), on postavlja ulogu koja je uvelike nova za franšizu X-Men, igrajući pet novih mladih mutanata otkrivajući svoje nenormalne sposobnosti dok ih se drži protiv svoje volje u tajnom objeku. Tamna, napeta i natrpana bijesnim krikom: to je klasična Marvel priča o bijegu i iskupljenju. Uz Netflixove omiljene Charlie Heaton, koja igra ulogu Jonathana Byersa u strancima . Najbolji Filmovi 2019

Datum objave: 2. Avgust 2019

It: Chapter Two

Nastavak filma iz 2017. koji je mnoge gledatelje preplašio gledanja u ulične oluke, i opravdao je mnogo više odbojnosti groznih klaunova, It: Chapter Two je još jedna dugo očekivana produkcija koja izaziva strahove i potiče strahove Kinga. Prvi film slijedio je nestanak sedmogodišnje Georgie i progon nepoznate sile, nazvanog “It”, svog tinejdžerskog brata i njegove bande, koji sebe nazivaju “Klub gubitnika”. U drugom poglavlju banda je starija 27 godina i odlučna je okončati to. Doslovno. Srazlogom se nalazi na našoj list Najbolji Filmovi 2019

Datum objave: 6. Septembar 2019

The Goldfinch

Zasnovan na istoimenom romanu Pulitzerove nagrade Donna Tartt, The Goldfinch je film iz godine u godinu koji prati život mladog Theodora Deckera od trenutka kada preživi teroristički napad u Metropolitan Museum of Art, njegova majka umire. U konfuziji napada, on krade nizozemsku sliku nazvanu “zlatnik”, koja postaje njegov osobni izvor inspiracije. Theodorea tada preuzima bogata obitelj Upper East Side i ulazi u život kriminala – što na kraju dovodi do toga da se bavi umjetničkim krivotvorenjem iz Las Vegasa. Glumi Nicole Kidman i Luke Kleintank.

Datum objave: 11. Oktobar 2019

Star Wars: Episode IX

JJ Abrams se vraća u svoju redateljsku stolicu na završnu trilogiju nastavka Star Warsa. Nakon što je Colin Trevorrow podnio ostavku, ali s istim obećanjem “emocionalno rezonantnog finala”. Ključno pitanje u produkciji posljednjeg filma bilo je pronaći način da se riješi nestanak Carrie Fisher u 2016. i njezina nezamjenjiva izvedba princeze Leje. Tim ne želi preoblikovati ili upotrijebiti kompjutorski generiran lik. Što znači da će se Leia vjerojatno pojaviti na temelju snimaka koji je prethodno snimljen. Bolji način da počastite svoju 40-godišnju karijeru sa Star Wars franšizom. IMDB I ovaj film se nasao na našoj list Najbolji Filmovi 2019

Najbolji Filmovi 2019 Datum objave: 20. Decembar 2019

REVIEW OVERVIEW
Najbolji Filmovi 2019 Novi Filmovi
Previous articleThe Last Laugh (2019) Trailer Filma
Next articleHoror Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi Horor filmovi 2019. godine
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.