Monday, May 20, 2024

Barb i Star na putu za Vista del Mar (2021) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Od bizarnog negativca do neočekivanih glazbenih najava, Barb i Star Go to Vista Del Mar izuzetno su loši, ali s davanjem povremenog humora. Barb i Star, čije je prijateljstvo nevjerojatno snažno, oboje su se usmjerili na Edgara. Dizajn produkcije uključuje puno previše svijetlih pastelnih boja i urnebesno ljepljivih komada.
- Advertisement -

Prošlo je neko vrijeme otkako je postojala komedija dovoljno smiješna da izazove pravi smijeh. Možda je to zato što je posljednja godina provedena proživljavajući pandemiju i sve stresniju političku klimu, ali postoji nešto tako iskreno smiješno i glupo u Barb i Star na putu za Vista del Mar da se čovjek ne može ne nasmijati čudnoj prirodi svega toga.

Film koji je režirao Josh Greenbaum, a scenarij su napisali Kristen Wiig i Annie Mumolo – odvažno je hrabar na način koji priliči njegovoj neukrotivoj ludosti. Od bizarnog negativca do neočekivanih glazbenih najava, Barb i Star Go to Vista Del Mar izuzetno su loši, ali s davanjem povremenog humora.

Barb i Star na putu za Vista del Mar Filmske Recenzije

Barb (Mumolo) i Star (Wiig) dvije su srednjovječne žene koje su godinama najbolje prijateljice i uglavnom rade sve zajedno. Privezani za bok, par čak ima isti posao kao prodajni suradnici u Jennifer Convertibles i provode radno vrijeme brbljajući o svemu i svačemu. Čak su i dio Talking Cluba (ne treba ih miješati s Book Clubom), a provode još više sati družeći se s prijateljima o odabranim temama. Međutim, kad tvrtka prestane poslovati, Barb i Star odluče isprobati nešto drugačije, suoče se sa svojim strahom od promjena i zapute se u Vistu Del Mar na opuštajući odmor koji ih šalje u najdivljiju, najočekivaniju avanturu u životu.

Top 10 Najočekivanijih Nastavaka Filmova Koji Izlaze 2021. godine

Rani sati odmora nisu baš onakvi kakvima su se nadali da će biti, ali to se brzo mijenja kad upoznaju Edgara (Jamie Dornan), asistenta filmskog negativca (da, iz nekog razloga postoji negativac). Edgar je poslan u Vistu Del Mar kako bi izveo posljednju fazu u podloj radnji, ali previše je frustriran nedostatkom naklonosti antagonista da bi se usredotočio. Nesretna ljubav, prijateljstvo, hotelsko osoblje koje se probilo u pjesmu i neispravna špijunaža u osnovi su ove komedije koja se često osjeća kao neugodan i predug slijed snova od stvarnog filma.

Puno svijetlih boja

Slično Barb i Star, koje su sigurne u to tko su i u svoje očite ekscentričnosti, film slijedi stope svojih likova, hrabro prihvaćajući svoje slučajne trenutke, kaotičnu radnju i neke od svojih dijaloga. Dizajn produkcije uključuje puno previše svijetlih pastelnih boja i urnebesno ljepljivih komada. Modni osjećaj i frizure Barb i Star odražavaju 1980-e, iako je film očito smješten u današnje vrijeme (mobiteli su uvijek poklon). Film je sigurno slobodnog duha, ničim neopterećen. Također se tako dobro služi svojim postavkama da odjednom poželi otići na godišnji odmor – užasan osjećaj s obzirom na trajnu pandemiju.

Sve što je rečeno, Barb i Star prilično brzo ostanu bez pare, povlačeći svoju radnju i izmičući se puno duže nego što je potrebno prije nego što dođe do svog kraja. Barb i Star, čije je prijateljstvo nevjerojatno snažno, oboje su se usmjerili na Edgara, koji je pomalo uhvaćen u sred stvari. To je glavni izvor sukoba između para i izuzetno je zahvalan, jer je film apsolutno mogao bez njega. Iako su Wiig i Mumolo očito srce priče, Dornan se trudi držati korak s njihovim komičnim vremenom. Često govore jako brzo u minuti, a da ne propuste ni jedan ritam, a on se, osim pjesme od koje se ne može nasmijati, ali koja bi mogla nasmijati, mogao više nasloniti na zabavu.

Gledati kao parodiju

Izbor da se uključi izmišljena zlikovačka priča o zanemarenoj ženi – koja se u naslovima naziva „Dr. Dama ”- čudno je željeti napraviti pustoš u gradu presretnih turista. Što se manje vremena potroši na nju, to bolje. Unatoč svemu, međutim, film ima zaista šaljivih trenutaka. Ako ništa manje, može se nasmijati apsurdnosti svega. Međutim, lakše je probaviti kad o filmu razmišljate više kao o parodiji, što pomalo olakšava činjenice da ovaj film treba uzeti za stvarnu vrijednost. U tom smislu Barb i Star Go to Vista Del Mar potpuno su smiješni, ali zdušno prihvaćaju tu činjenicu. Ozbiljno, ove će godine biti objavljeno mnogo filmova i niti jedan od njih vjerojatno neće biti kao ovaj film tako otvoren. IMDB Ocjena Filma: 6,4

Barb i Star na putu za Vista del Mar (2021)

Žanr: Komedija
Godina: 2021
Redatelj: Josh Greenbaum
Producent: Annie Mumolo, Kristen Wiig
Glavne Uloge Glumci: Kristen Wiig, Annie Mumolo, Jamie Dornan, Damon Wayans Jr., Michael Hitchcock, Kwame Patterson, Reyn Doi, Wendy McLendon-Covey, Fortune Feimster, Rose Abdoo, Vanessa Bayer, Phyllis Smith
Zemlja: USA
Trajanje filma: 107 min
Datum izlaska: 12.02.2021 (svjetska premijera)
U kinima od : //

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Od bizarnog negativca do neočekivanih glazbenih najava, Barb i Star Go to Vista Del Mar izuzetno su loši, ali s davanjem povremenog humora. Barb i Star, čije je prijateljstvo nevjerojatno snažno, oboje su se usmjerili na Edgara. Dizajn produkcije uključuje puno previše svijetlih pastelnih boja i urnebesno ljepljivih komada.Barb i Star na putu za Vista del Mar (2021) Recenzija Filma