Sunday, July 21, 2024

Ferdinand 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -

Ferdinand 2017

Žanr: Animirani Avantura Komedija
Godina: 2017
Reditelj: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian
Producent: Aaron Kandell, Jordan Kandell
Uloge: Kate McKinnon, David Tennant, John Cena, Gina Rodriguez. Bobby Cannavale, Anthony Anderson, Daveed Diggs, Sally Phillips. Miguel Ángel Silvestre, Boris Kodjoe, Jerrod Carmichael, Raúl Esparza, Flula Borg, Karla Martinez, Karla Martínez
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:48:00
Datum izlaska: 09.12.2017 (svjetska premijera)
U kinima od : 15 December 2017 (USA)
B i H 21.12.2017.
Hrvatska 21.12.2017.
Srbija 21.12.2017.

Veliki bik Ferdinand (glas WWE hrvača John Cena – Daddy’s Home 2 , Trainwreck i sl.) Imao je lijep život s djevojkom koja ga je voljela i obožavala po imenu Nina (Lily Day). Bio je nježan ljubazan bik koji za razliku od ostalih bikova nije uživao u nasilju i volio cvijeće. Jednog dana, zbog nekih razloga, bio je odvojen od Nine i završio na mjestu koje je najviše prezirao, gdje bi se susreo s drugim bikovima koji su bili obučeni da se bore protiv matadora.

Ferdinandov jedini prijatelj bio je kozica po imenu Lupe (Kate McKinnon – verzija 2016 Ghostbusters , Masterminds itd.) koja je bila vrlo uporna u pomaganju. U međuvremenu, Valiante (Bobby Cannavale – Ant-Man, Boardwalk Empire TV serije i sl.). samo ga je vidio kao takmičara i nije mu se jako sviđalo. Drugi bikovi na tom mjestu bili su mršavi bik nazvan Bones (Anthony Anderson – Kangaroo Jack, Transformers itd.), Škotski junak zvan Angus (David Tennant – Jessica Jones TV series itd.), stresni bik Guapo (Peyton Manning) i ravno suočeni bik zvani Maquina (Tim Nordquist). Svi su imali samo 1 cilj u životu koji je trebao postati bik koji je izabran za borbu protiv Matadora u Madridu. Ferdinand se također susreo s 3 ježa pod imenom Una, Dos i Cuatro, plus 3 snobovska konja pod imenom Hans, Klaus i Greta.

Ferdinand je doista želio napustiti mjesto i vratiti se kući kod Nine. Ali, postoji li neki način da to učini? Što će se dogoditi kasnije? Pronađite sve u ovom 3D animiranom filmu za obiteljsku zabavu.

Ferdinand Filmske Recenzije

Tako je ovaj film bio o biku koji je morao napraviti hrabar izbor u svom životu. Priča nije bila teška i prilično lako je razumljiva. U filmu je bila i velika moralna poruka u kojoj je svatko mogao i trebao biti onaj koji želi biti, čak i ako je bio drugačije prirode. Ovaj je film bio prilično lagan i davao nam je neki smijeh u kombinaciji s kratkim emocionalnim trenucima. Unatoč tome što je polagano započeo, ali od sredine prema naprijed, Ferdinandov lik bi porastao. Bilo je zabavno vidjeti vrlo vrlo velikog bika koji bi bio zastrašujući za sve ljude, ali volio je miris cvijeća.

Bik koji voli cvijece

U doba ozbiljnijeg i teškog animiranog filma, posebno onih iz Disneya i Pixara, kao što je Coco , ovaj film donio je svježinu i vjerovao bih da će djeci biti lakše za razumjeti. Zato mislim da će se ovaj film bolje odnositi s djecom. Kad smo gledali ovaj film, bilo je dosta male djece i uspjeli su se smijati na većini smiješnih prizora. To je razumljivo budući da je film temeljen na dječjoj knjizi pod naslovom The Story of Ferdinand s nekim izmjenama i dramatičnim dodatkom filmu.

Film je bio vrlo živopisan i animacija je zapravo bila prilično dobra i lijepa. Bilo je to bez sumnje zbog produkcije Blue Sky Studios koji je producirao druge hit animirane filmove poput serije Ice Age , Rio i The Peanuts Movie. Ovaj je bio lijep film u kojem možete uživati ​​u zabavnim vremenima u nekoliko trenutaka, posebno vrhuncu gdje je moja djevojka bila prilično emocionalna. Iako je bilo prilično lagano, očigledno je ovaj film bio dovoljno dobar da bude nominiran za 75. najbolji animirani film Zlatnog globusa. Bila je tu i lijepa pjesma koja je igrala na kraju kreditne scene nazvanoj Domom Nick Jonas koja je slučajno bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu. Oh, bio je i kratki, prilično smiješan trenutak u sredini krajnje kreditne scene. Moja najomiljenija scena bila je ona koja je uključivala Ferdinanda u kući punoj čaša, tanjura i druge keramike koja je bila prilično zabavna.

Film za sve generacije

Dakle, ako ste u potrazi za zabavnim filmom, koji je dovoljno lako razumjeti za svačiju dob. Onda ovaj film sigurno može biti mogućnost za pogledati, pogotovo ako su djeca već na odmoru. Jedna stvar koju publika treba zapamtiti je da to nije kalibar tih Disney / Pixar filmova. Pa nema potrebe uspoređivati ga s tim filmovima. Možete jednostavno ići, uživati ​​u šarenim prizorima i biti sretni kad vide tako izvanredne bikove.

Sretno Gledanje!

Ocjena Filma: 3,5/5

IMDB Ocjena Filma: Ferdinand (2017) on IMDb

Titlovan Trailer Filma:

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave