Thursday, June 13, 2024

Kako postati latino lover – How to be a Latin Lover, 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Kako postati latino lover - How to be a Latin Lover, 2017 Radnja Filma
Kako postati latino lover –
How to be a Latin Lover, 2017
Opis Filma

Kako postati latino lover 2017
How to be a Latin Lover

Žanr: Komedija
Godina 2017
Redatelj: Ken Marino
Glavne uloge:  Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe
Trajanje filma: 01:55:00
Datum izlaska:    28 April 2017
U kinima od :     Hrvatska 04.05.2017.  

Eugenio Derbez. Poznajte ga? Ako ne, vjerojatno niste veliki ljubitelj latinskog filma. Čak i ako gledate samo filmove na engleskom jeziku i izbjegavate titlove poput kuge, vjerojatno cete cuti vise o Darbezu. On je meksicki glumac, komičar i pisac, kao i redatelj i producent televizije i filmova. Derbez je jedan od najutjecajnih kreativnih snaga u Latinskoj Americi i jedan je od najcjenjenih glumaca među spanjolskim govornim stanovnistvom u SAD. Njegova kemdija-dra,a “Instructions Not Included” koju je glumio, surađivao i režirao, postao je prvi film na vrhu na spanjolskom jeziku zaradivski 100 miliona dolara u svjetskim kinima. U 2014g casopis Variety nazvao je Derbeza “najutjecajniji Hispanic muskarac u zabavnoj industriji “. U 2017toj godini pocinje svoju prvu glavnu ulogu na dugometraznom filmu koji je (vacinom) na engleskom jeziku, komediji “Kako postati Latino Lover”.

Otkako je bio djecak, Maximo (igra ga Eugenio Derbez) zelio je luksuzan zivot. Kad je imao dvadeset i dvije godine, ozenio se zenom koja je bilo dvostruko starija od njega, ali je bila nevjerojatno bogata koju je zaveo pomocu glatkog latinskog nacina zavođenja. Godinama kasnije Maximo zivo od bogastva zene i zivi u Los Angelesu. Njegov raskosan zivot prestaje kad otkriva da ga supruga vara s prodavacem auta. On zeli razvod od nje i uspojeva se rastaviti, ali s ugovorom o braku koji je potpisao, Maxima ne dobiva nista.

Nakon razvoda on nema gdje da ode i naumpada mu da moze ici kod sestre Sare (koju glumu Selma Hayek), koja je udovica sa svojim djetetom Hugom. Ona ga mrzi zbog napustanja obitelji, dopusta mu da ostane pod uvjetom da nađe posao. Dok je Huga vozio u skolu, primjecuje Celeste (koju glumu Requel Welsh) koja vrijedi jos vise od njegove bivse supruge i udovice. On zeli vratiti svoj bogati stil zivota iskoristivsi njegov latinski sarm. On vidi da zivor nije fer, vec pocinje nauciti vaznost obitelji.

How to Be a Latin Lover je predvidljiv,ali ugodan, sladak i smijesan film. Njegova osnovna pretpostavka je prilicno orginalna i ugodna. Dijelovi s Darbez su jednaki, karizmaticni i zabavni, dok ostatak talentiranih glumaca igra za ono sto im pisci i redatelji salju. Latin lover je redateljski debi komicnog glumca Ken Marino, a napisao ga je Jon Zack (The Perfect score) i Chris Spain, snimljen je na engleskom jeziku i nazvani spanjolskom.

Ovi glumci donose nam komediju koja je mjesavina slapstick, maloljetnicki humora i dobre staromodne neobicne situacije i napete obiteljske odnose, i sve sto dolazi s barem nekim obiteljskim vrijednostima od strane glavnih likova. Ponesto je jednostavna, ali uvijek zabavna. Ime povremenih podnaslova (tokom nekih od prizora u kojima Maximo ima interakciju s drugima u spanjolskom govornom podruciju), ali ovaj je film smijesan i dovoljno srdačan da zabavlja sve osim najizbirljivijih filmskih navijaca – i dovoljno jaka da zaradi Derbezu mnogo vise obozavatelja na engleskom govornom podrucju.

Ocjena 7/10

 How to Be a Latin Lover (2017) on IMDb

Titlovan Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave