Thursday, July 4, 2024

Medvjedić Paddington 2 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -

Medvjedić Paddington 2 (2017)
Paddington 2

Žanr: Animirani, Komedija, Obiteljski
Godina 2017
Redatelj: Paul King
Producent: Michael Bond, Jon Croker
Glavne uloge: Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Hugh Grant
Trajanje filma: 01:43:00
Zemlja: Francuska, Engleska, SAD
Datum izlaska: 05.11.2017 (svjetska premijera)
U kinima od : 6 October 2017 (USA)
B i H 07.12.2017.
Hrvatska 07.12.2017.
Srbija 07.12.2017.

Priča je ispričana nedugo nakon događaja u orginalnom filmu u kojem Paddington (glumac Ben Whishaw – In the Heart of the Sea, Skyfall, Spectre i sl.) sada ima lijep život s obitelji Brown. Bio je vrlo prijateljski prema svima oko njega i svi su ga voljeli zbog toga. Kako bi proslavio 100. rođendan svoje voljene tetke Lily (glumica Imelda Staunton – Harry Potter and the Order of Phoenix, Vera Drake itd.), Paddington je tražio savršenu prisutnost u antikvarnici u vlasništvu Mr. Gruber (Jim Broadbent – Harry Potter series, Game of Thrones TV series itd.). Konačno ju je pronašao u obliku iskočne knjige s londonskim znamenitostima. Međutim, cijena je bila preskupa, pa je Paddington morao raditi i početi štedjeti nešto novca, što se nije pokazalo tako lako kao što je mislio.

U međuvremenu, umjetnik / izvođač pod nazivom Phoenix Buchanan (Hugh Grant – Four Weddings and a Funeral, Notting Hill itd.) nekako je otkrio istu knjigu i zaista je bio zainteresiran za to da je dobije ruke. Čak je bio i spreman učiniti bilo što ilegalno kako bi dobio knjigu. Nažalost, to bi impliciralo Paddingtona na načine na koje nije mogao zamisliti. S Paddingtonom u nevolji, Brownovi su zaglavili baš kao i prije kako bi spasili Paddingtona. Također bi im pomogao nevjerojatni saveznik Knuckles (Brendan Gleeson – Edge of Tomorrow, Assassin’s Creed itd.) i njegovi prijatelji.

Da li su Brownovi mogli spasiti Paddingtona i izložiti Phoenixov plan? Sve odgovore pronađite u ovom zabavnom filmu za avanturističku komediju.

Medvjedić Paddington 2 Filmke Recenzije

Baš kao i predhodni filmu i Medvjedić Paddington 2 je bio uistinu obiteljski film. Gotovo je ista formula korištena ovdje gdje je Paddington, kao naivna, prijateljska vrsta medvjeda uhvaćena u nevolji zbog loših stvari koje je učinio zlikovac, a Browns ga je morao spasiti. Bilo je definitivno puno smijeha i ljubavi u ovom filmu. Zato se pripremite za neke smiješne trenutke i, naravno, neke dodirujuće emocionalne trenutke.

Film se usredotočio na faktor dobrog osjećaja koji biste mogli doživjeti kada ga gledate, a posebno na sreću i emocionalnu senzaciju nakon završetka klimaksa. Međutim, ovaj film nije bio jako duboko ispunjen inteligentnim razgovorom. Umjesto toga bio je to lagani film ispunjen scenama gdje bismo se osjećali sretni ili tužni za Paddingtona. Naravno, neke su stvari također bile malo nelogične i imaju apsurdnost u njima, ali ipak smo ih mogli tolerirati i uživati ​​u filmu. Činilo se da je cijela obitelj uživala i mislim da bi bilo lijepo vidjeti to tokom božićnog razdoblja. Ne znam zašto, ali imao je božićnu auru u filmu.

CGI za stvaranje Paddington bio je lijep kao i izvorni film, ali posebno volim scene prikazane tokom mašte Paddingtona. Bilo je vrlo lijepo i prekrasno to vidjeti i mogao sam doživjeti ono što je zamišljao. Obiteljska privrženost i naravno zahvalnost cijele četvrti prema Paddingtonu bilo je vrlo lijepo vidjeti. Bilo je zabavno vidjeti srednju kreditnu scenu u kojoj biste mogli uživati ​, ali nije bilo krajnje kreditne scene.

Uživajte Medvjedić Paddington 2 , ber razmišljanja

Na kraju, ovaj film je trabao biti samo za uživanje, bez previše razmišljanja. Trebali biste imati dobru maštu, a bolje je da pogledate i izvorni film kako biste imali bolju sliku o Paddingtonu i odnosu Browns. Ali čak i ako niste vidjeli prvi, mislim da još uvijek možete shvatiti film jer nije previše kompliciran. Moja djevojka i ja bili smo lijepo zabavljeni s filmom, posebno moja djevojka koja je imala nekih emocionalnih trenutaka u dodirujućim prizorima. Bilo nam je drago što smo to vidjeli, iako malo kasno. Jedino što jako žalim bile su scene trailera koje sam pogledao, a neke smiješne scene su već bile prikazane.

Dakle, ako ste u potrazi za obiteljski prijateljski film s nekim od tih smiješnih trenutaka da vam njegova ljubaznost uljepša vaš dan, ovo definitivno bi bio dobar izbor.

Sretno promatranje!

Ocjena Filma: 3,5/5

IMDB Ocjena Filma:  Paddington 2 (2017) on IMDb

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave