Sunday, June 16, 2024

Odjednom tata – Demain tout commence 2016 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Odjednom tata - Demain tout commence 2016 Recenzija Filma
 ODJEDNOM TATA (2016)
 Demain tout commence

ODJEDNOM TATA (2016)
Demain tout commence

Žanr: Komedija
Godina 2017
Redatelj: Hugo Gelin
Glavne uloge: Omar Sy, Clemence Poesy, Antoine Bertrand…
Trajanje filma: 117 min
Datum izlaska:    4 November 2016
U kinima od :
                    B i H   30.03.2017.
                    Hrvatska 30.03.2017.
                    Srbija    30.03.2017.  

Teško je reci kako će ova obiteljska komedija / drama ostaviti dojam na gledatelje. Ako nemate predrasuda prema crncima, mješovitim parovima ili homoseksualcima i volite komediju onda se uputite hrabro u kino.

Parcela je prilično tradicionalna, jednog dana mu jedna od njegovih bivših ostavlja bebu staru nekoliko mjeseci da se on brine za nju. Čovijek odlazi u Englesku kako bi vratio djetetovu majku, ali je ne nalazi tamo. Naravno, na putu izgubi dokumente, pa je prisiljen koristiti malo rizičnu ponudu da spava s malim zdepastim geyem. Nova nekonvencionalna obitelj u svijetu.

Režiserova klasična tema muškarca s napuštenim djetetom, iskusni Francuz kreće na englesko govorno orkženje, dodajte ovom drage homoseksualce i srodnih tema. Za izgradnju price iskoristio priliku društvenih mreža i elektroničkih komunikacija. To nije nezanimljivo gledati.

Ne treba nam glavni lik (Omar Sy) ljubav, pa smo uživali u filmu. Kvalitetnu sliku nalazimo ne toliko u komediji, već u interesu smiješne male stvari koje su se raspršile u cijeloj prići, a glavna poenta da pokušava ući dublje. Rezultat je dramatična komedija s dvije obitelji koje cine poprilično solidan film koji bi mogao potaknuti ljude da ga pogledaju.

Ocjena: 6.5/10

 Demain tout commence (2016) on IMDb

Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave