Tuesday, May 21, 2024

Otac i sin na neslužbenom putu – An Actor Prepare 2018

Share

SUMIRANJE

Otac i sin na neslužbenom putu - An Actor Prepare 2018 Gospodin Huston konačno dovodi svoj lik do točke u kojoj se čini podnošljivijim, a film bi vas mogao iznenaditi na mjestu na kojem se završava. Postoji neka pristojna komedija s ocem i sinom koja dodaje dovoljno zabavne vrijednosti.
- Advertisement -

Otac i sin na neslužbenom putu (2018)
An Actor Prepares

Žanr: Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Steve Clark
Producent: Steve Clark, Thomas Moffett
Glavne uloge: Jeremy Irons, Matthew Modine, Jack Huston, Megalyn Echikunwoke
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:37:00
Datum izlaska: 31.08.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 06.09.2018.
Hrvatska 06.09.2018.
Srbija 06.09.2018.

 

Može li dijete ikada izgubiti nadu da bi ono što je nekada bilo strašno / odsutni roditelj moglo magično razviti u pouzdane, brižne roditelje – čak i kao odrasla osoba? Je li ikad prekasno da se roditelj promijeni? Redatelj Steve Clark napisao je ovu priču s Thomasom Moffettom o narcisoidnom glumcu (postoji li neki drugi tip?) I njegov osjećaj – nezaboravljenog sina koji je bio primoran da ode na put koji vjerojatno neće dovesti do zbližavanja, ali može rezultirati njihovo bolje međusobno razumijevanje.

Film se otvara s brižljivim snimkama holivudskog znaka i svjetlucavim svjetlima ispod. Prikladno je jer veliki dio priče je razina prava i slatkog ego koji proliferira industriju koja je grad stavila na kartu. Legendarnom glumcu Atticus Smith dodijeljena je nagrada za životno djelo. Vidimo da je njegova karijera bila široko raznovrsna s naslovima projekata u rasponu od legitimnog zvuka “Jezik muškaraca” do onih sa znatno većom šokantnom vrijednošću poput “Throwdown at Bitch River”. Njegov govor je prilično neugodan, ali dobro služi kao naš uvod u lik koji Jeremy Irons čini svojom.

Gluma

G. Irons prelazi na vrh kako bi igrao Atticus. Njegovi blistavi maniri, uvijek prisutni šalovi i osobnost koja traži središte pažnje dominiraju velikim dijelom filma i dopuštaju nam da shvatimo zašto njegov odraslo sin Adam ( Jack Huston ) nosi takvu naklonost za čovjeka koji nikada nije doista pokušao biti njegov otac, i koji lako priznaje da je mlađa kći ( Mamie Gummer ) njegova miljenica. To je jedina empatija koju možemo dobiti za Adama, jer se rano uspostavi kao prilično neugodan i vrlo dosadan profesor filma. U svojoj prvoj sceni zapravo pokušava predavanje klase studentima o pravom smislu feminizma (klasa je “Kino kroz feminističku objektivu”). Sljedeći put kad ga vidimo, on je nepristojan prema ocu Atticu, koji je upravo pretrpio srčani udar. Znate tip.

To je onaj srčani udar koji ove ljude stavlja na cestu – u početku u luksuznom autobusu, a kasnije u klasičnom Plymouth Barracuda. Njihovo odredište je vjenčanje kćeri, a putovanje uključuje stanice u Chateau Marmontu i The Drake Hotelu u Chicagu. Usput, vidimo nešto više od Atticus-a nakon tuširanja nego što bismo željeli, gledati jednu od najgorih bejzboličkih prizora u povijesti filma i svjedočiti Atticusu da ubaci piće i pornografiju u autobus, a zatim konačno drogira svog sina.

Naslov filma proizlazi iz knjige glumačkog profesora Konstantina Stanislavskog. Čime se posve jasno osjeća kad jednom shvatimo da ta dva čovjeka prolaze kroz život. Adam je prestravljen od toga da postaje roditelj poput njegova oca, čuva svoje zdravstvene probleme tajnim, a očito je nesposoban za dokumentarno snimanje, za šta tvrdi da je njegova profesija. Na putu Atticus se priprema za svoju sljedeću ulogu – on će igrati Boga, za koji se čini da misli da je savršen glumac … iako je studio i njegov menadžer ( Ben Schwartz ) vrlo zabrinuti za njegovo zdravlje.

Zaključak

Gospodin Huston konačno dovodi svoj lik do točke u kojoj se čini podnošljivijim. Film bi vas mogao iznenaditi na mjestu na kojem se završava. Postoji neka pristojna komedija i yin i yang s ocem i sinom koji dodaje dovoljno zabavne vrijednosti. Sve dok uživate u čudesnom pristupu časnog gospodina Irona.

 

Titlovan Trailer Filma:

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Otac i sin na neslužbenom putu - An Actor Prepare 2018 Gospodin Huston konačno dovodi svoj lik do točke u kojoj se čini podnošljivijim, a film bi vas mogao iznenaditi na mjestu na kojem se završava. Postoji neka pristojna komedija s ocem i sinom koja dodaje dovoljno zabavne vrijednosti.Otac i sin na neslužbenom putu - An Actor Prepare 2018