Friday, May 24, 2024

Sibirski dijamant – Siberia (2018) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Sibirski dijamant - Siberia (2018) Sve u svemu, preporučujem ljudima koji još uvijek razmišljaju o gledanju ovog filma da ga probaju izbjeći. Pogotovo ako želite vidjeti neke akcije. Za detalje pročitajte cijelu recenziju filma.
- Advertisement -

Sibirski dijamant (2018)
Siberia

Žanr: Krimi | Romansa | Triler
Godina: 2018
Redatelj: Matthew Ross
Producent: Stephen Hamel, Scott B. Smith
Glavne uloge: Keanu Reeves, Molly Ringwald, Ana Ularu, Aleks Paunovic, Pasha D. Lychnikoff, Veronica Ferres, Ashley St. George. Eugene Lipinski, Dmitry Chepovetsky, James Gracie, Taran Vitt, Rafael Petardi, Kis Yurij, Alex Kudrytsky, Bradley Sawatzky
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:44:00
Datum izlaska: 04.07.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 06.09.2018.
Hrvatska 06.09.2018.
Srbija 06.09.2018.

 

Vidio sam trailer o filmu Sibirski dijamant prošle sedmice i osjećao sam kako to nije izgledalo vrlo obećavajuće, ali pošto je glumio Keanu Reeves, pomislio sam zašto to ne bi pokušao?

Lucas Hill (Keanu Reeves – John Wick i ostali nastavci, The Whole Truth i sl.) bio je trgovac dijamantima i išao bi diljem svijeta gdje bi se bavio raznim kupcima i prodavačima, ostavljajući svoju ženu Gabby (Molly Ringwald – The Breakfast Club, Pretty in Pink itd.) kod kuće. Jedna od poslovnih transakcija koju je trenutno imao bila je s opasnom ruskom mafijom na čelu s Borisom Volkovom (Paša D. Lychnikoff – Beyond Valkyrie: Zora 4. Reicha, serije Deadwood i sl.).

Kada je transakcija bila u opasnosti od kraha, Lucas je pokušao pronaći svog partnera u Sibiru kako bi osigurao da će i dalje biti uspješan. Tamo bi se susreo s vlasnikom kafea Katya (Ana Ularu – Emerald City TV serije, Inferno itd.) I bio je upleten u strastvenu vezu s njom. Stvari će uskoro postati složenije jer bi posao uključivao druge opasne ljude.

Pa, što bi se dogodilo Lucasu, a kakve bi imao posljedica njegovog odnosa s Katyom? Pronađite ih sve u ovom dramskom romanu triler filma.

Sibirski dijamant Filmske Recenzije

Pa, izvinjavam se što sam rekao – ali ovo je potpuni gubitak vremena. Kada sam vidio trailer za film Sibirski dijamant, osjetio sam da bi to mogao biti B film, ali pomislio sam da bi to moglo barem dati uzbuđenje. Pokazalo se da je film bio s mnogo romantike i drame, a ne triler. Samo posljednjih 20 minuta film se osjećao malo iznenađujuće i zanimljivijim. Nažalost, ipak sam već mogao da pogodim ishod filma i kraj je bio vrlo predvidljiv. Stvarno mi je žao ljude koji su vjerovatno očekivali neku vrstu akcije ili uzbudljivu filmsku akciju Keanu Reevesa i siguran sam da će oni koji su vidjeli film biti vrlo razočarani, pogotovo s takvim završetkom.

Moje osobno žaljenje zapravo je da nisam vidio kategoriju filma na web stranici, jer je stavljen pod romantični, krimi triler žanr. Vjerovao sam da bi film trebalo gledati kao romantični dramski film zbog ovakvih ograničenih akcijskih scena i uzbudljivih trenutaka. Keanu Reeves je imao više akcije u spavaćoj sobi nego “stvarne” akcije u ovom filmu. Međutim, ne očekujte razinu erotskih trilera / drame poput filmova Fifty Shades ili Basic Instinct . Dakle, ovaj film bi bio prikladan samo za odrasle. Da sam ranije primjetio tu kategoriju, možda bih više opirao da vidim film..

Odnos Lucas i Katye

Kao film romantičnog trilera, očigledno je priča usredotočena na odnos između Lucas Hill i Katya. Međutim, mislim da to nije stvarno uvjerljivo. Da je strast bila tamo tijekom scenskih snimanja, ali nije se osjećala dovoljno realno. Nisam osjetio da je veza uvjerljiva i čak sam pomislio da je to malo pomalo uznemirujuće (osobito kada se Lucasova supruga spominje u jednoj od tih scena). Bilo je dodatnih likova za koje osjećam da nisu imali utisak, iako je Pasha D. Lychnikoff napravio uvjerljivu izvedbu kao vođa mafije (vidio sam ga nekoliko puta ranije, obično igrajući ovakvu vrstu lika). Čak niti prilično hladan, ali prekrasan krajolik Sibira nije mogao pomoći da ovaj film bude zanimljiviji.

Sve u svemu, preporučujem ljudima koji još uvijek razmišljaju o gledanju ovog filma da ga probaju izbjeći. Pogotovo ako želite vidjeti neke akcije. Samo ako želite vidjeti Keanu Reeves koji ima besmislenu romantičnu vezu s ruskom vlasnicom kafića. Moram se složiti s kritičarima o tome da film nije vrijedan za vidjeti. IMDB OCJENA: 4.3/10

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sibirski dijamant - Siberia (2018) Sve u svemu, preporučujem ljudima koji još uvijek razmišljaju o gledanju ovog filma da ga probaju izbjeći. Pogotovo ako želite vidjeti neke akcije. Za detalje pročitajte cijelu recenziju filma.Sibirski dijamant - Siberia (2018) Recenzija Filma