Sunday, June 16, 2024

Sretan dan smrti 2 – Happy Death Day 2U (2019) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Sretan dan smrti 2 - Happy Death Day 2U 2019 ve u svemu sam mislio da je Sretan dan smrti 2 vrlo ugodan. Komedijski element je imao lijep pristup, ali sci-fi dio nije bio stvarno moj omiljeni. Sretan dan smrti 2 je također bio zabavan zbog izvedbe glavnog vođe Jessice Rothe kao Flower Gelbmans koja je morala izdržati naizgled beskrajnu i vrlo zamornu vremensku petlju.
- Advertisement -

Sretan dan smrti 2 (2019)
Happy Death Day 2U

Žanr: Horor | Misterija | Triler
Godina: 2019
Redatelj: Christopher Landon
Producent: Christopher Landon, Scott Lobdell
Glavne uloge: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu, Suraj Sharma, Sarah Yarkin, Ruby Modine
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:40:00
Datum izlaska: 14.02.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 14.02.2019.
Hrvatska 14.02.2019.
Srbija 14.02.2019.

Točno nakon događaja iz Happy Death Daya , čini se da je dan ponovno postavljen za Flower Gelbmans (Jessica Rothe – Forever My Girl, Mary + Jane TV serije itd.). Ovaj put je također uključen Ryan (Phi Vu), koji je bio cimer Carter (Izrael Broussard). Flower Gelbmans se trudi da otkrije razlog za novu vremensku petlju i dobila je pomoć od Ryana i njegova dva prijatelja Samara (Suraj Sharma) I Dre (Sarah Yarkin).

Sretan Dan Smrti (2017) Prvi film recenzija

Jedna stvar koja je još uvijek bila ista bila je pojava ubojice koji se skriva iza maske i, naravno, Treeovi cimeri Lori (Ruby Modine) i Danielle (Rachel Matthews) još su bili u blizini.

Može li Tree prekinuti vremensku petlju? I što je bio razlog tome? Pronađite ih sve u ovom zabavnom filmu.

Sretan dan smrti 2 Filmske Recenzije

Pa da budem iskren, imao sam prilično pomiješane osjećaje o ovom nastavku. Počelo je iznenađujuće različito od onoga što sam očekivao, ali kako se film odvijao, ispostavilo se da je gotovo sličan s izvornim filmom i dao je osjećaj bliskosti. Stvarno moram da priznam filmske stvaraoce posebno redatelja / pisca Christopheru Landonu koji je napisao mnogo vrlo uspješnih filmova s ​​niskim budžetom kao što su nekoliko filmova o Paranormalnim aktivnostima , Disturbia i nekoliko drugih, za neočekivano drugačiji pristup.

Da, ovaj film se doimao komičnijim od prvog filma. Imalo je nekoliko trenutaka koji bi nas nasmijali ludosti Tree ili komičnoj prirodi Ryan, Samar i Dre. I čak nam je i Danielle također dala neku smiješnu scenu. No, element vremenske petlje i dalje postoji u ovom filmu. Također sam primijetio da se film sada usredotočio na razloge za događaj vremenske petlje koji je priču pretvorio malo u znanstvenu fantastiku, a ne kombinaciju komedije / vremenske petlje / slasher filma kao u prethodnom. Sada je to dio koji sam osobno osjetio kao izazov za uživanje.

Ton filma

Osim više komičnijeg i znanstveno fantastičnog tona, ovaj je film imao i malo drame i čak imalo je malo i emocionalne scene. Svidjelo mi se kako nam je vrlo kratko prikazano što se dogodilo u prvom filmu. Međutim, stvarno mislim da biste trebali gledati izvorni film prije nego što vidite ovaj kako biste bolje razumjeli i bolje shvatili stvari koje su ovdje prikazane i kako je to nekako povezano. A kako bi film bio zanimljiviji, ovaj put smo imali srednju kreditnu scenu koja je vjerojatno bila zadirkivač za nas u slučaju da doista postoji treći film koji će dovršiti trilogiju. Nešto o čemu je očito razmišljao redatelj i producent.

Sretan dan smrti 2 je također bio zabavan zbog izvedbe glavnog vođe Jessice Rothe kao Flower Gelbmans koja je morala izdržati naizgled beskrajnu i vrlo zamornu vremensku petlju. Baš kao u izvornom filmu, morali smo vidjeti kako se mora suočiti sa smrću više puta, a dan će se ponovno postaviti, a pokazali su i njezine sposobnosti u dramatičnim scenama. Drugi likovi koje sam pronašao zanimljiv je Ryan (kojeg glumi Phi Vu) koji je dobio ovdje mnogo veću ulogu, plus Danielle koju je nevjerojatno prikazala Rachel Matthews.

Zaključak:

Sve u svemu sam mislio da je Sretan dan smrti 2 vrlo ugodan. Komedijski element je imao lijep pristup, ali sci-fi dio nije bio stvarno moj omiljeni. Misterija je bila dovoljno prikladna i vrijeme je još bilo zabavno za vidjeti, ali slasher nije bio onoliko koliko i original. Onima koji su uživali u prvom filmu možda će se svidjeti i ovaj, iako moraju biti spremni za drugačiji ton. Za mene mislim da sam više uživao u originalu, ali ne mogu reći da je ovaj bio loš. Bilo je jednostavno drugačije. A ako je rezultat na blagajni dovoljno dobar za treći film. Onda bismo definitivno mogli vidjeti dio tri koji bi bio zanimljiv kako bi to bilo učinjeno. Ja bih to sigurno htio vidjeti. Sretno gledanje! IMDB Ocjena Filma: 7/10

Titlovan Trailer Filma Sretan dan smrti 2 :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sretan dan smrti 2 - Happy Death Day 2U 2019 ve u svemu sam mislio da je Sretan dan smrti 2 vrlo ugodan. Komedijski element je imao lijep pristup, ali sci-fi dio nije bio stvarno moj omiljeni. Sretan dan smrti 2 je također bio zabavan zbog izvedbe glavnog vođe Jessice Rothe kao Flower Gelbmans koja je morala izdržati naizgled beskrajnu i vrlo zamornu vremensku petlju.Sretan dan smrti 2 - Happy Death Day 2U (2019) Recenzija Filma