Večernja Škola – Night School (2018) Recenzija

Večernja Škola - Night School (2018) Sve ukupno, uživao sam u Night School. Unatoč očitim nedostatcima, to je definitivno smiješni film i glumci ga zaista prodaju. Mislim da će fanovi Hart i / ili Haddish biti vrlo zadovoljni.

Večernja Škola (2018)
Night School

- Advertisement -

Žanr: Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Malcolm D. Lee
Producent: Kevin Hart, Nicholas Stoller
Glavne uloge: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Mary Lynn Rajskub, Keith David, Ben Schwartz, Taran Killam, Megalyn Echikunwoke, Rob Riggle, Anne Winters, Jacob Batalon, Mason Guccione, Melissa LeEllen, Romany Malco, Bresha Webb, Matilda Del Toro
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:51:00
Datum izlaska: 28.09.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 11.10.2018.
Hrvatska —
Srbija 04.10.2018.

 

Filmske Recenzije Večernja Škola

Večernja Škola je novi film redatelja Malcoma D. Lee ( Girls Trip , The Best Man serije), a glumi Kevin Hart ( Ride Along ) i Tiffany Haddish ( Girls Trip ). Riječ je o napuštenju srednje škole koji mora pohađati noćnu školu kako bi zaradio njegov GED u pokušaju da dobije bolji posao i osvoji ženu svojih snova.

Večernja Škola pruža upravo ono što će publika očekivati ​​- ništa više, ništa manje. Film nema neku veliku izjavu (iako ima pozitivnu, iako očiglednu poruku o drugim prilikama), niti namjerava izazvati misli. Umjesto toga, ovaj film postoji samo za zabavu, i radi prilično dobar posao da uradi upravo to. Ako pokušavate da dekonstruišete priču o filmu, postoji mnogo stvari koje su pretjerane i / ili jednostavno nemaju smisla (jedan dio koji dolazi u obzir je da jedan lik koristi videochat da prisustvuje GED razredu … dok je u zatvoru). Ono što je rečeno, ovi trenutci i dalje postoje iz nekog razloga, i često je izazvao smijeh kod većine publike, uključujući i mene.

Poput mnogih drugih Hartovih filmova, ovaj film temelji se na humoru koji se spušta u “glupu, ali smiješnu” kategoriju. Ako vas ova vrsta humora privlači, siguran sam da ćete uživati ​​u ovom filmu. Otkrio sam da je većina gaga sletjela vrlo dobro, sa samo malom količinom pada. Međutim, ako želite da vaš humor bude precizniji kalibar, to definitivno nije za vas (ali nikada nije ni trebalo biti). Također sam mislio da je razvoj filma snažan, pri čemu je glavni lik i svi podržani likovi su izuzetno privlačni. Sveukupni luk je malo formulisan, ali ima dovoljno pukotina da se film ne osjeća potpuno predvidljivim.

Kevin Hart

Izvršenje filma nije osobito dojmljivo, ali to je u redu za skromnu proračunsku komediju. Bez ikakvog šokantnog uznemirenja, ovaj će film vjerojatno svoj novac vratiti u prvom tjednu na osnovu svoje zvijezde, pa bih to smatrao velikim uspjehom za studio. Postoji nekoliko prizora u kojima postoji manja upotreba vizualnih efekata, a oni nisu najbolji, ali opet, fokus je na komediji i zvijezdama.

Kevin Hart igra … pa, on igra Kevina Harta. Izražava istu osobu koju čini u svom stand-upu i svakom drugom filmu u kojem igra, pa ako ste ljubitelj toga, vjerojatno ćete uživati ​​u tome. Tiffany Haddish također ima svoje uobičajeno shvaćanje, ali u ulozi u kojoj nije posve potpuna. Da, to je smiješno, i otkrio sam da je manje dosađujuća nego što je bila u Girls Trip , ali jednostavno joj nisam mogao vjerovati u ulozi učitelja. Također, smiješan je bio Taran Killam, iako je imao isto pitanje o tome da nije posve uvjerljiv. Ostali potporni glumci, uključujući Rob Riggle, Romana Malca i Ben Schwartza, svi su prilično smiješni i dobro naglašavaju tragove.

Sve ukupno, uživao sam u Night School. Unatoč očitim nedostatcima, to je definitivno smiješni film i glumci ga zaista prodaju. Mislim da će fanovi Hart i / ili Haddish biti vrlo zadovoljni. IMDB OCJENA: 5.6/10

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...

Večernja Škola - Night School (2018) RecenzijaVečernja Škola - Night School (2018) Sve ukupno, uživao sam u Night School. Unatoč očitim nedostatcima, to je definitivno smiješni film i glumci ga zaista prodaju. Mislim da će fanovi Hart i / ili Haddish biti vrlo zadovoljni.