Zavedi me ako možeš – Long Shot (2019) Recenzija Filma

Sve ukupno, Zavedi me ako možeš je bio prilično ugodan romantični komedijski film. Zavedi me ako možeš imao je uobičajene sastojke kao i drugi rom-com tip kao najbolji prijatelj u obliku uvijek podržavajućeg Lancea za kojeg sam mislio da ga je prilično lijepo prikazao O'Shea Jackson Jr.

Zavedi me ako možeš (2019)
Long Shot

- Advertisement -

Žanr: Komedija | Romansa
Godina: 2019
Redatelj: Jonathan Levine
Producent: Liz Hannah, Dan Sterling
Glavne uloge: Charlize Theron, June Diane Raphael, Alexander Skarsgård, Seth Rogen
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 02:05:00
Datum izlaska: 01.05.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 02.05.2019.
Hrvatska 02.05.2019.
Srbija 02.05.2019.

Pametan i idealistički novinar Fred Flarsky (Seth Rogen – trilogija Kungfu Panda , Knocked Up itd.) otišao je na zabavu sa svojim najboljim prijateljem Lanceom ( O’Shea Jackson Jr. – Den of Thieves itd.). Kada se susreo sa ženom koju obožava od adolescentskih godina, američki državni tajnik Charlotte Field (Charlize Theron – atomska plavuša , sjeverna zemlja itd.).

Kako su ponovno oživjeli svoju prošlost, bilo je očito da je Fred još uvijek zaljubljen u Charlotte, ali bilo bi mu jako teško biti zajedno zbog svog položaja. Charlotteino ključno osoblje Maggie (lipanjska Diane Raphael – Grace i Frankie TV serije itd.) bilo je zabrinuto zbog mogućnosti da budu zajedno, što bi moglo naškoditi Charlotteinoj političkoj ambiciji. Da bi se stvari dodatno zakomplicirale, pojavio se i izazov s kojim se morao suočiti od sumnjivog poslovnog čovjeka Parkera (Andy Serkis – Star Wars: Posljednji Jedi itd.).

Činilo se da je toliko stvari protiv njega, može li Fred biti zajedno s ljubavlju svoga života? Pronađite ih sve u ovom zanimljivom i zabavnom rom-com filmu.

Zavedi me ako možeš Filmske Recenzije

Dakle, Zavedi me ako možeš se usredotočio na zanimljivu i nevjerojatnu ljubavnu priču između običnog idealista s ženom koja je stvarno bila izvan njegove lige. To je nešto što obično volimo zato što uvijek ukorijenimo za one koji propadaju, one za koje smatramo da ih nikada nisu dobili svoj prekid. A ovo nije bila iznimka. Čak i od samog početka mogli smo vidjeti kako je drugačiji i koliko je daleko Fred s Charlotte. Čovjek nije mario za njegov fizički izgled s lošom pozicijom u karijeri, dok je druga bila potpuna suprotnost i jedna od najmoćnijih žena u SAD-u.

Zavedi me ako možeš imao je uobičajene sastojke kao i drugi rom-com tip kao najbolji prijatelj u obliku uvijek podržavajućeg Lancea za kojeg sam mislio da ga je prilično lijepo prikazao O’Shea Jackson Jr. Bilo je i različitih izazova s ​​kojima se Fred morao suočiti ljudi koji okružuju Charlotte, kao i njihove vlastite uvjete. Ono što sam volio o ovom filmu bio je definitivno Fredov karakter kao što je on bio toliko idealist i napravio mnogo smiješnih primjedbi, plus njegova nespojivost s Charlotte. Mislim da imaju i neke lijepe romantične trenutke. Iako je bilo čudno, bilo je slučajeva da sam imao osjećaj da kemija nije osobito uvjerljiva, ne znam zašto, ali možda je to zato što je Charlottein lik bio preozbiljan. Srećom, postojala je jedna ili dvije scene koje su pokazivale njezinu drugu stranu.

Romantika

Kao film koji se nazvao suprotnom stranom lijepe žene , mislio sam da postoje manje sličnosti poput velike razlike između dviju uključenih osoba i nevjerojatne šanse da budu zajedno. Postojala je čak i pjesma It Must Be Be Love from Roxette (koja je korištena kao soundtrack za taj iznimno uspješan film). Međutim, unatoč nekim lijepim trenucima i lijepim završetkom, osobno smatram da ovaj film još uvijek ne odgovara tom standardu. Lijepa žena mogla bi se smatrati klasikom koja je katapultirala karijeru Julie Roberts i šarmantnog Richarda Gerea, dok je ovaj film imao glumce koji su već imali neke šarene karijere. Osim toga, ovaj je imao mnogo više komedije od drame, pogotovo zato što je Seth Rogen bio poznat po žanru komedije. Također sam mislio da je njegov lik ovdje pomalo sličan drugom rom-comu Knocked Up (gdje je bio uparen s Katherine Heigl).

Osim te poznate Roxetteove pjesme na jednoj od mojih omiljenih scena. Ovaj film je imao i neke lijepe pjesme, s Boyz II Men također je napravio manji izgled. Za film s trajanjem od oko 2 sata (uključujući i krajnju kreditnu scenu koja nije imala srednje ili post scene), iznenađujuće se nije osjećao pretjerano dug. Nismo se osjećali umorni ili depresivni jer su se tu i tamo odvijali zabavni trenutci. Ne samo od Setha Rogena, nego i iz drugih pomoćnih uloga. Tu su bili američki predsjednik Chambers (Bob Odenkirk), kanadski premijer (Alexander Skarsgård) i još jedan od Charlotteina osoblja Tom (Ravi Patel).

Zaključak:

Sve ukupno, Zavedi me ako možeš je bio prilično ugodan romantični komedijski film, težak na strani komedije. Šale su bile prilično grube (u SAD-u je bio R). Čak su neke scene bile prikladnije za odrasle, tako da je ocjena 17+ bila doista ispravna. Mogli bismo se nasmijati i zabaviti se neobičnim odnosom ove dvije vjerojatne, ali ne i nemoguće osobe (otuda i slogan). Međutim, ne očekujte da će to biti stvarno romantičan film u kojem ćemo na kraju biti iznimno sretni. Čak ni moja djevojka koja je obično bespomoćna romantičarka nije se činila previše dirnutom. Teško da je klasik, ali je ipak zabavan. Dakle, ako ste u potrazi za komedijom romantike film da se uživa, to može biti lijepa alternativa. Izbor je vaš. IMDB Ocjena Filma: 7/10

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...

Zavedi me ako možeš - Long Shot (2019) Recenzija FilmaSve ukupno, Zavedi me ako možeš je bio prilično ugodan romantični komedijski film. Zavedi me ako možeš imao je uobičajene sastojke kao i drugi rom-com tip kao najbolji prijatelj u obliku uvijek podržavajućeg Lancea za kojeg sam mislio da ga je prilično lijepo prikazao O'Shea Jackson Jr.