Thursday, June 13, 2024

Zločesti djedica 0.5 – BAD GRANDPA .5 2014 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -

Zločesti djedica 0.5 2014
BAD GRANDPA .5 2014

Žanr Komedija,
Godina: 2014
Redatelj:  Jeff Tremaine
Glavne uloge:   Marilynn Allain, Georgina Cates, Madison Davis
Trajanje filma : 01:16:00
Datum izlaska :  Video 3 June 2014Verzija ‘Zločestog djedice’ koja uključuje intervjuee, skečeve, pa čak i one neuspjele, scene iza kamere i još mnogo toga.

Prošlogodišnji ‘Zločesti djedica’ bio je veliko iznenađenje, jer taman kad smo mislili da se ne može ništa novo napraviti sa serijalom ‘Jackass’, došao je Johnny Knoxville, prerušen u starca, sa svojim unukom i onda su zajedno pravili vratolomije i zezali ljude oko sebe. Iako je film dobio nominaciju za Oskara, i to u kategoriji najbolje šminke, nekako jje bio više razočarenje nego pozitivno iznenađenje.

Ovo je neka vrsta nastavka pomenutog ‘Djedice’ , samo što ova verzija uključuje ono ‘behind the scenes’ i neke nove skečeve i scene, ali sumnjam da su se ovim filmom, koji nije izašao direktno u kina, pokušali iskupiti za grešku koju su napravili prošlim filmom. Ono što smo gledali prošle godine, bilo je simpatično i imalo je svojih momenata, ali nikako nije bilo u fazonu ‘Jackass’a na kojeg smo mi navikli. Ova, novija verzija, koja uključuje mnogo više od prvog dijela, mogu sa slobodom reći i da je bolja i duhovitija i imala je više svojih momenata i nekako je u čitavu pričo o djedici, njegovoj ženi, ljubavnici i njegovom unuku, donijela više života. Sve u svemu, od ove verzije 5.0, ne očekujte perviše, ali mislim da će svejedno biti ugodno iznenađenje za one koji se odluče pogledati ga. Npr. ja ga nisam ni planirao gledati, ali gledala nam se neka komedija i pošto je ovo nekako bila najnovija na meniju, za utjehu smo pristali na nju. Inače, mnogo boljih je ostvarenja u polju filma ali moje oči su 90% toga pregledale.

Ocjena na IMDb.com za ovaj film je pristojnih 6,4/10 a na Tomatoesima ima samo za sada jednu negativnu kritiku. Reditelj filma je Jeff Tremaine, inače čovjek koji stoji iza većine Jackass-ova. Nema podataka o zaradi filma.

Šta više reći osim da je u pitanju jedno minijaturno i nimalo značajno, ali duhovito i zanimljivo ostvarenje koje će se dopasti većini gledatelja, bili oni ljubitelji lascivnog humora ili ne, s obzirom da film još ima i dosta šarma za ponuditi.

Ocjena:6/10

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave