13 Minutes (2021) Trailer Filma

Nekoliko obitelji u malom američkom gradiću ima samo “13 Minutes” da pronađu odgovarajuće utočište u ovom napetom filmu katastrofe s tornadom, za koji je objavljen službeni trailer.

- Advertisement -

S ansamblom koji predvode Trace Adkins, Anne Heche, Paz Vega, Amy Smart, Thora Birch i Peter Facinelli, film prati nekoliko mještana koji se zatiču i štite svoje najmilije tijekom razornog tornada.

Film je napisala i režirala indie filmašica Lindsay Gossling, koja je prethodno napisala scenarij za kubansku dokumentarnu dramu iz 2018. “A Translator” (Un traductor).

13 Minutes Film u kinima od Oktobra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Četiri obitelji u jednom gradiću u Heartlandu testiraju se kada ih snažna oluja pogodi, dajući im samo 13 minuta da se sklone prije nego što najveći tornado koji je rekordno poharao grad, ostavi ih u potrazi za svojim najmilijima i borbi za živote. Nakon potpune devastacije, svi moraju prevladati svoje različitosti i pronaći snagu u sebi – i jedni u drugima – kako bi preživjeli.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Trace Adkins, Anne Heche, Paz Vega, Amy Smart, Thora Birch, Peter Facinelli, Laura Spencer, Sofia Vassilieva, Yancey Arias, Will Peltz
Redatelj: Lindsay Gossling
Scenarist: Travis Farncombe, Lindsay Gossling
Žanr Filma: Akcija, Drama, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA, Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

13 Minutes Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...