Thursday, January 27, 2022
HomeTraileri1983 (2018- ) Trailer

1983 (2018- ) Trailer

-

Serija
Prikazuje se od 30. Novembar 2018. god.
Naziv: 1983 (2018- )

Žanr: Krimi, Drama, Triler
Kreator: Agnieszka Holland, Kasia Adamik
Glavne uloge: Robert Wieckiewicz, Maciej Musial, Michalina Olszanska, Andrzej Chyra, Zofia Wichlacz
Radnja serije: Duboko zamrznut hladni rat se zagrijava. Dvadeset godina nakon katastrofalnog terorističkog napada 1983. godine, koji je zaustavio tok oslobođenja Poljske i kasnijeg propadanja Sovjetskog Saveza, idealistički student prava i degradirani policijski istražitelj se suočio sa zavjerom kojom je stajala Željezna zavesa i Poljska koja je živjela pod represivnom policijske države.

Sada, 2003. godine, nakon dve decenije mira i prosperiteta, lideri režima usvojili su tajni plan sa neverovatnim protivnikom 1980-ih koji će radikalno transformisati Poljsku i uticati na živote svakog građanina u naciji – i svijetu.

Ono što ova dva čoveka otkrivaju ima potencijal da zapali revoluciju, a oni koji su na vlasti neće se zaustaviti ni na koji način držati tajnu.

 

 

IMDB i Trailer Serije:

 

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts